Овен Добре е да се отдадете на уединение, концентрация, мълчание,

...
Овен Добре е да се отдадете на уединение, концентрация, мълчание,
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за последния ден от месеца

Овен
Добре е да се отдадете на усамотение, централизация, безмълвие, размисъл върху смисъла на живота, решение на личните проблеми и правене на равносметка. Затова не би трябвало да предприемате нищо значимо, не започвайте ново, не се преуморявайте, не полагайте огромни старания и не се карайте с никого.

Телец
Първата половина на деня е удобна, добре е да се възползвате от това, с цел да постигнете от дълго време откритите цели. По-късно ще пристигна време да се отпуснете, да се забавлявате с другари или близки.

Близнаци
Днес може да експериментирате малко, без значение в какво – от нова прическа до нова дреха. Не позволявайте на мързела да ви налегне и да си стоите през целия ден у дома. Излезте, разходете се, срещнете се с другари.

Рак
Днес за вас ще бъде мъчно да скриете някои мисли и усеща в себе си - всички те ще бъдат изписани на лицето ви. Ще бъдете раздрани сред това, което би трябвало да се направи и това, което бихте желали. Ще ви бъде мъчно да постигнете баланс.

Лъв
Днес пасивността ще ви бъде досадна и няма да ви се стои на едно място. Поемете самодейността. Не би трябвало да предприемате нещо ново в този ден, по-добре се справете със старите проблеми.

Дева
Увереността и комфортът ви зависят на първо място от яснотата и реда - освен в нещата, само че и в мислите и страстите. Емоционалността ще бъде засилена, тъй че е по-добре да не изяснявате връзки с околните.

Везни
Днес ще бъдете отличен фен, кадърен да оцени всяко зрелище, което се разпростира в близост. Но вие самите няма да желаете да излезете на сцената. Препоръчително е да бъдете деликатни с разноските си, постоянно би трябвало да оставяте запас от средства.

Скорпион
Доверете се на ориста и оставете всичко да тече по собствен метод. Опитайте се да бъдете спокойни и умерени и да не изпадате в крайности. Очаква ви деен ден. Но вечерта прекарайте релаксиращо.

Стрелец
Днес лидерските ви качества се демонстрират доста ясно, мнозина са подготвени да ви последват. Успех ще реализиран тези, които са подготвени освен да работят, само че и да поемат отговорност за дейностите си.

Козирог
Ще почувствате някакъв остатък от мощ, който е най-добре да е ориентиран към креативна посока или физическа интензивност, в противоположен случай тази сила може да докара до нападателни дейности.

Водолей
Като цяло денят е съразмерен. Най-добре да се справите с насъбраните проблеми и да изготвите проекти за идващите дни. Може да се наложи да вземате решения в придвижване. Освен това можете да научите доста от грешките на другите.

Риби
Често се озовавате в светлината на прожекторите, предизвиквате интереса на всички, съвсем без да полагате старания за това. Много хора обичат да разискват вашите действия; пробвайте се да не давате мотиви за клюки и злословия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР