Овен Днес ще трябва да се притеснявате за ситуацията в

...
Овен Днес ще трябва да се притеснявате за ситуацията в
Коментари Харесай

Хороскоп 20 октомври: 3 зодии ще си скъсат нервите

Овен
Днес ще би трябвало да се притеснявате за обстановката в региона на финансите. Звездите поучават да не се вземат прибързани решения и по-често да се желае мнението на специалисти. В любовен проект нещата са добре и можете да подобрите връзките си със своята половинка и всички различия ще останат в предишното.

Телец
Бъдете деликатни, когато поддържате връзка с настоятелен сътрудници, не бързайте да подписвате значими документи, преди да ги огледате деликатно. Вкъщи отделете време на домакинска работа. Така ще съумеете да откъснете мислите си от напрегнатото всекидневие.

Близнаци
Денят през днешния ден може да е проблематичен за мнозина. Но звездите ви поучават да не се притеснявате - отпуснете се и се пробвайте да гледате метафизичен на неприятностите. Обърнете внимание на настроението на фамилията довечера.

Рак
Днес сте някак нерешителни и замислени. Звездите ви поучават да не се реете в облаците - работата няма да се свърши сама. Много ще зависи от вашата интензивност - може би концепциите ви ще заинтересуват шефовете ви. Вечерта можете да се отпуснете или да отидете на развлекателно събитие.

Лъв
Съсредоточете се върху осъществяването на съответни задания и не се разсейвайте от тривиални проблеми и нечии претенции. Като цяло днешният ден ще мине добре. Може би елементарно ще се разбирате с сътрудниците си и те ще се вслушат във вашето мнение.

Дева
Старайте се да не зацикляте върху неуспехите и да предизвиквате позитивни страсти, когато е допустимо. Посещавайте спектакъл, кино, идете на галерия, общувайте с благи и радостни хора, само че през днешния ден е целесъобразно да стоите настрани от песимистите - могат да скапват настроението ви за няколко минути.

Везни
Днес можете да сложите картите си на масата и да поговорите за всички тези неща с колегата си, които са в мозъка ви и ви тормозят. Финансите ви изискват по-добро обмисляне. Не действайте без да мислите.

Скорпион
Този ден ще донесе доста изненади. Не, феите с вълшебни пръчки няма да дойдат - всичко зависи от вас. Бъдете инициативни и се свържете с верните хора. Би било добра концепция да обърнете повече внимание на здравето си и като цяло да отделите повече време за себе си и личните си потребности.

Стрелец
Работата върви добре и всичките ви проекти стартират да се оформят. Покажете повече нерешителност, когато става въпрос за взаимни инициативи, защото те евентуално ще изискват доста по-задълбочен разбор, в сравнение с можете да отделите сега на тях.

Козирог
Вземете нещата в свои ръце и постъпете вярно. Вие знаете тъкмо какво значи това. Комуникационните канали са отворени на всички места към вас. Това ще ви помогне да намерите някои отлични решения на всички проблеми, които ви тормозят.

Водолей
Енергията и динамичността, които са присъщи за деня, ще ви дадат нужния подтик да се впуснете в нови инициативи. Не вземайте прибързани решения по отношение на съглашения, които изискват по-нататъшно обсъждане и деликатно планирайте идващите си стъпки.

Риби
Днес ще се почувствате като приключенци. Звездите поддържат желанието ви да разнообразите живота си, само че ви поучават да бъдете деликатни. Търсете завършения с хора, на които имате доверие и стойте надалеч от несериозни лица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР