Овен Днес няма да скучаете, ще имате възможност да измислите

...
Овен Днес няма да скучаете, ще имате възможност да измислите
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за 7 март

Овен
Днес няма да скучаете, ще имате опция да измислите нещо завладяващо и извънредно. Поддържате положително мислене и преодолявате всички провокации. Вашата дарба да очаровате противоположния пол е страхотна през днешния ден и може да ви чакат хубави моменти.

Телец
Нежелателно е да рискувате в този ден, по-добре е да действате по авансово избран проект. Контролирайте се и бъдете деликатни с другите, нарасналата емоционалност може да повлияе на връзките по нежелателен метод.

Близнаци
Благоприятен ден, допускащ ви да не се притеснявате за нищо. Много добре се справяте с нещата. Интуицията евентуално ще ви подскаже по какъв начин най-добре да действате. Следобедът е добър за осъществяване на някои отсрочени проекти.

Рак
Дори незначителни различия могат да доведат до спор. Сега вашата сензитивност е нараснала, вие сте като гъба, поглъщаща страстите на хората към вас, което може да сътвори неприятно чувство. Не са изключени непредвидени обстановки.

Лъв
Връзките, които в последно време са били напрегнати, може да се трансформират към по-добро. Ще бъде допустимо да се оставят различията и разногласията, недоволствата в предишното. Поемете самодейността, ще съумеете.

Дева
Възможно е да се наложи да поправяте грешките на други хора или да вършиме неща, които са по-важни за другите, в сравнение с за вас. Други биха се ядосали, само че вие запазвате успокоение. Следобедът е удобен за неофициални срещи.

Везни
Звездите предлагат да посветите деня на домакинска работа. Но се придържайте към средата и не се натоварвайте с домашните отговорности прекалено. Опитайте се да разпределите заслужено отговорностите и да включите членовете на фамилията в делата.

Скорпион
Не постоянно е допустимо бързо да получите това, което желаете и тук е значимо да не отстъпвате, да не се отказвате от започнатото. Но се вслушайте в положителните препоръки, които сте получили. Възможни са непредвидени срещи.

Стрелец
Отпуснете се след натоварената седмица, помързелувайте, пийте билков чай, отделете време за малко медитация и ще се почувствате по-добре. Времето е уместно и за други неща – за обич, за срещи с другари.

Козирог
Благоприятен ден, лек и въодушевяващ. Вие сте страхотни в решаването на действителни проблеми. Тук оказват помощ интуицията и знанията. Можете да вършиме положителни проекти: добре разглеждате нещата и вярно преценявате силата си.

Водолей
Вие сте чувствителни към фините сигнали на Вселената и виждате скрития смисъл на протичащото се. Днес Луната в мистичният дванадесети дом ви работи подсъзнателно и загадъчно и под нейното въздействие интуицията ви става изключително мощна.

Риби
Денят е подобаващ за всяка активност, която ви разрешава да дадете воля на въображението си или да погледнете друго на познати неща. Можете да се върнете към някои остарели хрумвания и да им вдъхнете живот. Вероятни са приятни изненади.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР