Овен Днес може да бъде трудно да поддържате самообладание. Или

...
Овен Днес може да бъде трудно да поддържате самообладание. Или
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Днес може да бъде мъчно да поддържате хладнокръвие. Или се притеснявате за дреболии и по-късно се ядосвате на себе си, или се обиждате на тези, които просто са неразбрани. Всичко това ви затруднява да извършите нещо в действителност потребно, да се концентрирайте върху неща, които изискват внимание.

Телец
Не постоянно е допустимо да реализирате проектите си незабавно, само че вие сте упорити, тъй че въпреки всичко успявате да си проправяте път. Понякога ще пораждат дребни различия с другите, само че вие ще намирате метод да изгладите всички остри ръбове, с цел да избегнете спор и взаимно възмущение.

Близнаци
По-късно денем могат да зародят дребни усложнения, недоразумения, заради които няма да е допустимо да завършите започнатото в точния момент. Не са изключени различия с близки. Опитвате се да изгладите нещата, само че това не постоянно се получава, тъй като старите проблеми постоянно припомнят за себе си.

Рак
Важно е да поддържате благоразумие и да не се поддавате на провокации. Днес ще бъде по-трудно от нормално, тъй като прочувственият декор е много под напрежение, настроението може да бъде развалено от дреболии.

Лъв
През първата половина на деня малко е евентуално да се избегнат вълненията, само че аргументите за тях няма да са съществени. Каквито и каузи или дейности да предприемете, няма подозрение, че те ще бъдат приключени в точния момент. Възвърнали силата си, ще почувствате, че сте подготвени за нови подвизи.

Дева
Останете спокойни, действайте без да бързате. Можете да се притеснявате доста от дреболиите. Потърсете метод да се разсеете, преминете към нещо друго. Можете да намерите забавно занятие, което ще донесе повече наслаждение.

Везни
Не във всички получени препоръки си коства да се вслушате, само че е значимо да обърнете внимание на вашата лична вътрешен глас. Следобед ще бъде потребно да се концентрирайте върху фамилните въпроси, решаването на домакинските каузи.

Скорпион
Днешният ден може да не е елементарен: вие сте склонни да следвате водещите страсти, да се поддавате на мимолетни импулси, без да мислите до какви последици може да докара това по-късно.

Стрелец
Добър ден, с цел да поемете самодейността, да предложите нещо на другите. Опитайте се да заинтересувате всички с вашите хрумвания. Вероятно мнозина ще са подготвени да ви поддържат и да ви последват.

Козирог
Въпреки, че денят е цялостен с провокации, още веднъж ще съумеете да се справите с всичко. Някои ще се върнат към старите си проекти, с цел да ги изпълнят. Бъдете деликатни, когато става дума за пари.

Водолей
Чувството за комизъм постоянно ви оказва помощ. Забавно е с всички вас. Не е изненадващо, че доста хора желаят да си приказват с вас по-дълго. Много положителни хрумвания се появяват в мозъка ви. Повечето ще могат да бъдат приложени в бъдеще.

Риби
Не постоянно е елементарно да намерите общ език с другите, само че вие се пробвате да изгладите острите ръбове, да извършите някои отстъпки, в случай че видите, че те могат да трансформират обстановката към по-добро.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР