Овен Най-подходящото време да се отпуснете и да се повеселите.

...
Овен Най-подходящото време да се отпуснете и да се повеселите.
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 2 април 2023 г.

Овен
Най-подходящото време да се отпуснете и да се повеселите. Не в уединение, само че не и измежду многолюдна навалица. Вие хем желаете да си отдъхнете както би трябвало, хем желаете да прекарате времето си с един доста значим за Вас човек. Така че вместо на мощ да отидете някъде и да си давате тип че чудесно си прекарвате, в случай че в действителност нямате конфигурация за това, по-добре се отпуснете и се наслаждавайте на спокойната вечер единствено за двама.
Телец
Ясно ще си дадете сметка през днешния ден, че с Вашия обичан човек идеално си подхождате и просто сте основани един за различен. Съвсем явно е, че ще има обстановки, коити ще Ви убедят в това. Например, мненията Ви за възпитанието на децата или проектите за превозване на почивните дни, ще съответстват. Звездите Ви поучават да пазите Вшите връзки - цялостно схващане сред сътрудниците не се среща постоянно!

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Звездите Ви поучават, през днешния ден да обърнете колкото се може по- огромно внимание на изражението на очите на своя обичан човек. Двете огледала на неговата душа ще Ви опишат доста повече, в сравнение с думите, писмата или намеците. Затова, в случай че имате опция, използвайте я вярно. И ще узнаете истината.

Лъв
През този ден на Вашия обичан човек ще му се коства, че сте го разлюбили или сте почнали да го обичате доста по-малко от преди, от което ще си направи голям брой неприятни за себе си и за Вас заключения. Постарайте се да го успокоите и да го уверите в топлите си усеща към него, даже и това да не подхожда изцяло на истината.

Дева
Днес на Вашия обичан човек няма да е елементарно да разбере, за какво у близките се оформя тъкмо такова отношение към него. А Вие, като човек непряк и заинтересуван, ще би трябвало да съумеете да му обясните всичко, и то оптимално налично, правилно и не доста обидно.

Везни
Има такива дни, когато имате задоволително сила, с цел да продължите да вървите напред, само че е доста по-добре, в случай че отстъпите крачка обратно. Направете си отмора и проверете, фактически ли Вашият транспортен съд плува в в действителност вярното направление. След това проверете всички мотори, поздравете основния монтьор, разходете се по палубата, хапнете, а по-късно самоуверено може да командвате: „ Пълен напред! ”

Скорпион
Дори и в никакъв случай до в този момент да не сте вярвали в любовта от пръв взор, през днешния ден ще се наложи да повярвате, тъй като тъкмо таква обич ще Ви се случи! Дали Вие ще се влюбите, или във Вас ще се влюбят, само че при всички положения никой няма да бъде в положение да даде разумно пояснение на това, което Ви се случва...

Стрелец
Представителите на Вашия знак са привличани от непознатите култури и нации, както и от далечните страни. Ако в този момент не пътешествате, единственото Ви успокоение може да бъде общуването Ви с някого или нещо,, напомнящи Ви за далечните места, които Ви харесват. Така че в случай че имате опция да поддържате връзка с някого по телефона или електронната поща, или пък да извършите някоя непредвидена аудиенция, безусловно се възползвайте от това. А може да се опитате съвсем на веднъж да извършите и всичките три неща....

Козирог
Изглежда сте почнали да мислите стереотипно. Ако са цветя, да са рози; в случай че са бонбони, да са шоколадови; в случай че ще е среща, тя да е с токчета и вратовръзка. Защо не заместите формалните рози с елементарни маргаритки, луксозните шоколадови бонбони с обикновеки „ лукчета ”, а токчетата и вратовръзката - с елементарни сандали и тениска? Ще бъде доста по-приятно.

Водолей
Приключили сте следващия стадий от своя път и по-голяма част от битката е към този момент зад тила Ви. Положението ще стане доста по- просто, и към този момент ще имате много повече свободно време. Може би концепцията да го ангажирате с някое занимание или нещо, което от дълго време гъделичка любознанието Ви, не е неприятна, само че и да се върнете към обичаните си занимания, които сте били принудени да отложите, също не е зле. В този миг цените времето си повече от когато и да било и наподобява ще го употребявате уместно.

Риби
Не се опитвайте през днешния ден да ангажирате вниманието на Вашата половинка. Работата, с която се занимава, е доста значима за нея и в случай че се опитате да я откъснете, нищо друго, с изключение на неспокойствие няма да получите. Поизчакайте малко! Скоро уговорките и ще свършат, и тогава всичкото и свободно време ще бъде отдадено на Вас и единствено на Вас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР