Овен Началото на седмицата е идеален момент да представите любимия

...
Овен Началото на седмицата е идеален момент да представите любимия
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 1-5 март

Овен
Началото на седмицата е съвършен миг да визиите обичания човек на приятелите си, в случай че скоро сте почнали нова връзка. Периодът е подобаващ и за взимане на по-важни решения и по-големи промени.
Телец
Любовният живот на Телците има късмет за удобна смяна. За тези от вас, които още не са срещнали огромната обич, не е изключено някоя нова и забавна персона да им завърти главата.
Близнаци
Любовта я има, само че разбирателството " куца ". Важно е да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, тъй като явно връзката не върви безпрепятствено. Бъдете склонни да вършиме взаимни отстъпки, а не да убеждавате половинката в правотата си.
Рак
Средата на март ви предлага нови красиви благоприятни условия в любовта. Ако се намирате във връзка, това е чудесна опция с половинката да отделите време и да се радвате на дребните жестове и огромните усеща.
Лъв
Комуникацията с половинката ще върви безпрепятствено най-малко доникъде на седмицата. Имате чудесна опция да споделите това, което ви вълнува, да се свържете с обичания човек на едно духовно равнище.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР