Овен На работата може да се случи нещо необикновено -

...
Овен На работата може да се случи нещо необикновено -
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 август 2022 г.

Овен
На работата може да се случи нещо неизмеримо - нещо, което може да Ви принуди да действате още по-упорито. Много тъпо, че В този миг сте затрупани с куп други неща, а и мислите Ви са прекомерно надалеч от работата Ви. И къде ли бродят? Ако звездите могат да кажат по този мотив няколко думи, то мислите Ви ще заемат по-скоро сърцето Ви, в сравнение с работата. Постарайте се да превключите и да покажете огромна работливост при осъществяване на поставените задания.
Телец
През този ден на Вашия обичан човек ще изиска да Ви покаже някакви свои гении в тази или онази област, и ще направи всичко допустимо, с цел да се показа пред Вас в най-хубава светлина. Постарайте се да му се възхищавате: нищо друго не се изисква от Вас.

Близнаци
Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под надзор, когато получите голям сърпрайз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сърпрайзът потвърждава, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя, да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите остарялата рутина обратно. Всичко ще се подреди без Вашето присъединяване. Вие би трябвало единствено да се наслаждавате.

Рак
Ще получите забавно делово предложение. То ще стане самобитно предизвикателство и ще се наложи да положите не малко старания, с цел да оправдаете упования на новите сътрудници. Съвместната работа няма да е лесна, само че ще научите доста, ще получите скъп опит, а дружно с това и известност на човек, на който е по силите на практика невъзможното. Вечерта е прелестно време за сантиментални срещи. Готови сте за смели опити и откровени самопризнания, а приятните „ сърпрайзи ” от Вашата „ половинка ”, няма да Ви карат дълго да чакате.

Лъв
Ако се стремите към реализация на професионални упоритости, през днешния ден е най-подходящото време. Ако в душата си сте службогонец, вслушайте се в интуицията си, тъй като тъкмо в този момент здравият разсъдък може да Ви докара до задънена улица. Създават се удобни условия за начало на сантиментални връзки, само че Вие сте настроени толкоз безгрижно, че надали ще отидете по-далеч от сантиментално премеждие. Но пък за сметка на това, времето си ще прекарате прекомерно прелестно.

Дева
Трябва да сте по-внимателни, защото денят не е изключително удобен за представителите на Вашия знак. Има риск за обилни загуби, за каквито сега не сте подготвени. Важно е да разчитате единствено на себе си, защото даже хората, които имат извънредно предпочитание да са Ви в помощ, може да Ви създадат мечешка услуга. Много е значимо да бъдете търпеливи с околните си, като освен да намерите общ език с тях, а и да се постараете да избегнете разправиите, а в случай че се постараете, това е изцяло допустимо. Не е желателно да обсъждате дълготрайни проекти, изключително пък в случай че се отнасят за финанси.

Везни
Днес Вашия обичан човек ще бъде в неразбиране, каква изненада му готвите, с цел да стане живота Ви още по-ярък, щастлив и кондензиран. Затова продължавайте, без да се страхувате от каквото и да било. Още повече сърпрайзът би трябвало да бъде обменен! Само че не се знае, дали всичко ще върви по проекта?

Скорпион
Нужен Ви е проект, а нужните хрумвания просто не иидват в главата Ви. Не се паникьосвайте и повикайте на помощ специалистите в тази област - някой от Вашите другари, който е също толкоз целенасочен и находчив, както и Вие. Една глава – добре, само че две - още по-добре! Той ще добави в общата картина линии, над които дори и не сте се замисляли, а това от своя страна ще даде подтик на Вашите лични мисли. Бъдете подготвени да му се отплатите с не по-малко значима услуга.

Стрелец
През този ден Вашият обичан човек няма да желае да постъпва по този начин, както му казвате, или както демонстрира здравия разсъдък, което в подтекста на създалата се обстановка ще бъде едно и също. Постарайте се да апелирате към неговите усеща, вътрешен глас и подсъзнание, така които с него се познавате от много време.

Козирог
Не Ви се желае изключително да се занимавате с домашна работа, само че през днешния ден отговорностите ше бъдат прекомерно доста. Не мислете толкоз за своята реализация. Предстои да Ви създадат забавно предложение, само че се постарайте доста добре да го обмислите, преди да приемете или откажете. Ще се наложат доста пътувания, само че защото сте привикнали с това движение на живот, ще приемете всичко умерено. Разчитайте на поддръжката на близки хора, само че по стичане на събитията през днешния ден може да не я получите. Ще се наложи да се оправяте сами.

Водолей
През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите.

Риби
Ще съумеете да решите комплицирани задания и успешно(а дори и бързо) да се справите с това, което за другите се е оказало непостижимо. Успешно ще преминат деловите договаряния и на обществени мероприятия ще имате опция да извършите чудесно усещане. Умението да говорите премерено и безапелационно ще Ви бъде също от огромна изгода. Денят е подобаващ и да нарушите нормалното течение на живота, като внесете в него някакво многообразие. Организирайте празник за околните си, зарадвайте обичания човек с непредвиден подарък или прелестно самопризнание, и това също ще повдигне настроението Ви.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР