Овен На Овните предстои да се заемат с решаването на

...
Овен На Овните предстои да се заемат с решаването на
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 29 май 2023 г.

Овен
На Овните следва да се заемат с решаването на комплицирани задания. Само че да се реализира триумф не е по този начин комплицирано, както Ви се коства на пръв взор: упорството и разтропаността ще Ви създадат добра услуга. Късмет чака тези, които възнамеряват далечни пътувания и срещи с задгранични сътрудници. Няма съображение да се безпокоите за развиването на сантименталните си връзки: елементарно може да се реализира съглашение, а и опция да се решат старите проблеми, евентуално ще се откри. Преразгледайте своите връзки с роднините. Възможно е, напоследък да не сте били задоволително деликатни, за което в този момент може да се наложи да си платите.
Телец
Не е допустимо днешният ден да бъде наименуван преуспяващ. Може да не получите най-хубави резултати, само че постигнатото ще бъде единствено плод на Вашите старания, а не резултат от благотворното въздействие на планетите. Не прибягвайте до услугите на малко познати хора, изключително в случай че оферират, да посредничат при осъществяване на покупко-продажби. Денят е прекрасен от позиция на прочувствените връзки и персоналните привързаности. Хора, които не са Ви безразлични, ще проявят откровен интерес към Вашите работи. Любимият човек няма да откаже да прекара времето си във Вашата компания, изключително в случай че предложите да отидете на колекция с другари, или да посетите първокласен клуб.

Близнаци
Готови ли сте да се избавите от своите прекарвания и да се подготвите за странствуване? Ако отговорът Ви е „ да ”, това е просто превъзходно, защото след неотдавнашните събития, сте го заслужили. Това не значи, че би трябвало да се хванете за всяка опция за премеждие, изключително в случай че у Вас има работа, която би трябвало да свършите преди да отпутуване. Но би трябвало да знаете, че за всички ще бъде добре, в случай че отхвърлите всички подозрения и безпричинно възприятие за виновност. Престанете да се терзаете и продължавайте да вървите напред.

Рак
През този ден звездите ще бъдат на Ваша страна, а това значи, че шанса ще Ви се усмихне и всяко Ваше предпочитание обезателно ще се извърши. Само че си пожелайте нещо фактически радостно, блестящо и изумително, с цел да не се постанова след това да съжалявате за изпуснатите благоприятни условия. Това се отнася и за персоналния Ви живот.

Лъв
Не малко време ще отнеме помощта на родителите и на по-възрастните родственици, само че фамилните грижи не Ви уморяват и нервират, а дори Ви повдигат настроението.Ще се появи убеденост в утрешния ден, а подозренията и мятанията ще останат в предишното. Бъдете деликатни с новите познати - те не са толкоз положителни, колкото наподобяват на пръв взор. Романтичните увлечения ще донесат освен наслада, само че и безредици. Ако за този ден имате уговорена значима среща, бъдете подготвени за неприятна изненада. Възможни са финансови загуби.

Дева
Много постоянно се постанова да спасявате и измъквате тези, които са Ви напълно несимпатични. Какво да се прави - без Вас тези хора ще пропаднат, а това напълно не би трябвало да се позволява. Денят ще е доста изтощителен, само че пък не може и да се назова плодотворен. От позитивните страсти ще можете да споменете единствено възприятието за изпълнен дълг. С него няма да имате проблеми. Отношенията с околните Ви ще се утежняват, защото няма да можете да разберете, какво желаят от Вас. В последна сметка ще стане ясно, че става дума за глупави недоразумения и за нормално недоразбиране.

Везни
Денят е добър за разпределяне и релаксация. Днес може да си уредите среща с непосредствен човек, само че е по- добре да извършите това в уединена конюнктура - да вземем за пример в къщи, където никой не може да Ви притеснава. За свободното време са подобаващи и интелектуалните игри, и общуването с децата. Може да извършите и обход на магазините. Направените през днешния ден покупки ще Ви радват още дълго.

Скорпион
Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...

Стрелец
Днес звездите шрепоръчват, да станете малко егоист(ка) и да помислите на първо време за своите цели и изгоди. И в случай че те изобщо не са в прорез с целите и изгодите на Вашия обичан човек, за какво пък да не си извършите същински подарък?...

Козирог
Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока,, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща.

Водолей
Денят няма да Ви предложи главозамайващи триумфи нито на работата, нито в персоналния живот. Нещо повече – той ще Ви донесе рецензия и съществени различия с хората, чието мнение за Вас е значимо. Ако сте привикнали да игнорирате мнението на обкръжаващите и да разчитате единствено на себе си, ще се чувствате релативно умерено, само че в противоположен случай ще преживявате не на смешка. Подкрепа ще намерите от най-неочакваното място. Не е желателно през този ден да стартирате сантиментални връзки, защото вероятността те да бъдат хармонични, е минимална.

Риби
У Вас може да се появи чувство, че ориста Ви се е оказала в ръцете на други хора, само че на процедура единствено Вие можете да я управлявате. Каквото и да стане през днешния ден, ще съумеете да се справите, а и да запазите нормалното успокоение. Колкото и могъщи хора да Ви заобикалят през днешния ден, никой няма да може да се съпоставя с Вас. Постарайте се да прекарате повече време с хората, които обичате, и не забравяйте, какво в действителност се вява най-важно в живота Ви.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР