Овен Може да се почувствате неудовлетворени от връзката си. Ще

...
Овен Може да се почувствате неудовлетворени от връзката си. Ще
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20-21 октомври

Овен
Може да се почувствате неудовлетворени от връзката си. Ще се окаже, че вие двамата имате доста разнообразни идеологии или ще възникне обстановка на спор. В тези моменти положителната връзка е значима. Ако съумеете да преодолеете разногласията, ще имате един сантиментален уикенд.
Телец
За тези от вас, които се намират в сериозна връзка и споделят финансите с колегата, ще има моменти, в които ще си проличат различията във връзка с това по какъв начин се разпределят средствата. Ако са ви нужни средства за избрана инвестиция, запазете положителния звук и споделете вашите хрумвания с обичания човек.
Близнаци
Ако имате обичан човек до себе си, то той несъмнено ще покаже какъв брой е припрян към вас. Вашата упоритост да съумеете в кариерата ще отнеме повече от персоналното ви време и точно това няма да се хареса на половинката ви. Не се оставяйте да бъдете манипулирани.
Рак
За някои от представителите на зодията през последните дни е било много забавно на работното място. Очакват ви хубави моменти, в случай че съумеете да загърбите професионалните си паники най-малко за двата почивни дни.
Лъв
Любовта ще бъде като каменист терен за вас през този уикенд. Ако сте обвързани, нещо в връзките с половинката ще ви накара да се почувствате уязвими. Някакви остарели любовни рани ще припомнят за себе си или нещо нищожно ще ви накара да изградите стена.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР