Овен Мерете силите си само с равни. Губите време и

...
Овен Мерете силите си само с равни. Губите време и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 септември

Овен
Мерете силите си единствено с равни. Губите време и нерви да потвърждавате неща на хора, които са доста под равнището ви. Променете това.
Телец
Пътуването през днешния ден може да има някои трудности. Не губете надзор над нервите си, а помислете за най-рационалния метод да решите нещата.
Близнаци
Близък човек ще направи извънредно благ жест към вас. Не се колебайте да разкриете възприятията си напълно, в случай че още не сте го създали.
Рак
Облаците над хоризонта се разсейват. Ще имате доста мотиви за празнуване, само че ще би трябвало да изчакате подобаващ миг, когато имате време за това.
Лъв
Притесненията, които изпитвате сега са пресилени, поради вашата неумелост. Не бързайте да реагирате извънредно в тревожна обстановка.
Дева
Помислите ви са чисти, само че и постъпките би трябвало да бъдат в рамките на рационалното. В противоположен случай ще ви е мъчно да докажете, каквото и да било.
Везни
Налага се да намалите темпото, с цел да запазите себе си. Има време и за по-високи цели, само че то още не е настъпило.
Скорпион
Желанията ви се приближават до приказките, само че не всичко на този свят е приказно, ще би трябвало да приемете нещата, такива каквито са или да продължите да мечтаете, само че сами.
Стрелец
Прошката е нещо, което дава сили. В момента, в който освободите съзнанието си от озлобението ще имате доста повече време за себе си.
Козирог
Действията ви през последните дни са верни и стартират да дават първите си резултати. Нямате потребност от отмора, а да продължавате в същата тенденция.
Водолей
Може да преживеете отчаяние от ваш непосредствен човек. Помислете дали не сте се фокусирали прекомерно върху себе си.
Риби
Денят допуска цялостно отделяне от действителността. Забравете за рутината и домакинските отговорности, имате потребност от малко магия или най-малко тишина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР