Овен Любовта днес ще тече във вените на представителите на

...
Овен Любовта днес ще тече във вените на представителите на
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 11 май

Овен
Любовта през днешния ден ще тече във вените на представителите на зодия Овен. Те ще се усещат обичани, ценени и уважавани. В сърцето им ще има място само за това топло възприятие. Ще не помнят за грижите, за паниките и за проблемите. Днес е допустимо да получат красива изненада от обичания човек.
Телец
Днес Телците ще се усещат на ръба на силите си. Те ще бъдат притиснати от неприятни условия в любовта. Ще им се желае да сложат завършек на съществуваща връзка, само че няма да съберат храброст. Втората половина на деня се обрисува да бъде още по-емоционална. Възможно е да попаднат в обстановка, в която да не се усещат удобно.
Близнаци
 4-те зодии, които ще бъдат доста щастливи през втората половина на май 4-те зодии, които ще бъдат доста щастливи през втората половина на май
Да бъдем щастливи е в основата на всичко, което вършим в нашия живот. Ето кои са зодиите, които ще реализиран цялостно благополучие през втората...
Денят на Близнаците ще бъде спокоен и топъл. Те няма да преливат от обич, само че и няма да се усещат душевно засегнати. Възможно е да пожелаят различен човек и няколко часа да мечтаят за по-различен живот. Добре е да бъдат измежду компанията на другари, родственици и близки хора. Самотата няма да им понася добре.

Рак
Раците през днешния ден ще се усещат прочувствено изтощени. Те ще чуят обидни думи по собствен адрес и то от човек, от който минимум са очаквали сходно нещо. Много е евентуално точно през днешния ден да срещнат огромната си обич и да оставят зад тила си разочарованието от предходни връзки.
Лъв
 Двойките в зодиака, които никой не може да раздели Двойките в зодиака, които никой не може да раздели
Според астрологията има няколко двойки в зодиака, които никой не може да раздели и връзката им оцелява, макар тестванията. Ето кои са...
Денят на Лъвовете ще бъде спокоен и съразмерен. Те ще бъдат отдадени на любовта и ще са в нейния плен. Ще имат предпочитание да зарадват половинките си, да пътуват, да създадат нещо благо за тях. Не е добра концепция да влагат прекалено много средства, тъй като това няма да е в тяхна изгода. Не е целесъобразно да се разкриват напълно, изключително пред човек, който не познават добре.

Дева
Девите през днешния ден ще тънат в уют, естетика и успокоение. Те ще се усещат на несъмнено място, когато са измежду фамилията си. Възможно е през днешния ден да се опитат да пренаредят живота си, от позиция на любовта, само че да не им се получи. Възможни са разочарования през втората половина на деня.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР