Овен Луната в Козирог ви прави сериозни, концентрирани и решителни.

...
Овен Луната в Козирог ви прави сериозни, концентрирани и решителни.
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Луната в Козирог ви прави съществени, съсредоточени и решителни. Дори амбициозните цели могат да ви се сторят малко по-близки. Личният живот е подценен. Има малко време за приятност и свободни занимания.

Телец
Бъдете внимателни и деликатни. Не предприемайте нищо ненужно. Благоприятен ден за другарство. В другарска среда ще можете добре да се отпуснете, ще се почувствате разбрани и подкрепени.

Близнаци
Тялото и мозъкът ви в този момент се нуждаят от повече релакс, в сравнение с допускате. Направете нещо положително за здравето си! Сега повече от всеки път би трябвало да обърнете внимание на хармоничния баланс сред занимания, релакс и занимания.

Рак
Днес не се престаравайте –намалете дейното присъединяване в събитията към вас. За да няма непотребни проблеми, избягвайте зоната на споровете и не общувайте с хора, които съставляват опасност за вашето душевно успокоение.

Лъв
Тъй като сега не знаете какво да очаквате и всичко може да се промени бързо, би трябвало да останете гъвкави. Използвайте времето и помислете за себе си и за това, което в действителност е значимо за вас. Един изчерпателен масаж от време на време може да прави чудеса.

Дева
Просто планирайте свободното си време със фамилията или положителни другари и най-много дружно. Може даже да имате потребност да се обадите на остарял приятел; времето е уместно за възкръсване и задълбочаване на старите връзки.

Везни
Луната ще ви подсети за вашите отговорности. Сега не е подобаващ миг да се предавате на възприятията си. Лесно ще се дразните от близките. Семейните разногласия могат да бъдат на дневен ред. Трудно ще намерите своето успокоение.

Скорпион
Вашият всекидневен живот се характеризира с неустановеност и борби. Не се обезсърчавайте, в случай че не постоянно имате вярната идея за всеки проблем в чекмеджето. Старайте се да поддържате здрав разсъдъка си и избягвайте изкуствено преувеличаването на нещата.

Стрелец
Инвестирането или по-голяма покупка в този момент може да има неприятни последствия за вас. Ако сега ви поучават да извършите инвестиция, бъдете сериозни и отделете време да я обмислите, защото евентуално сега не получавате най-благоприятен съвет.

Козирог
Добре ще е да промените малко ситуацията. Хубаво ще е да прекарате деня дружно със фамилията, родственици или положителни другари. Може да получите положително уведомление или да се изненадате прелестно за нещо.

Водолей
Не се поддавайте на изкушението да харчите повече пари. Склонни сте да бъдете великодушни към тези, които обичате и няма да можете да им откажете нищо. Избягвайте многолюдните места. Не е изключено да усетите спад в силата.

Риби
Секстилът на Луната с Нептун във вашия знак ви прави чувствителни, впечатлителни, мечтателни, с положително въображение и въодушевени. Някои ще проявят артистични заложби. Бъдете внимателни и спестовни. Не е положително време за глезотийки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР