Овен Желанията и замислите ви ще се изпълнят в зависимост

...
Овен Желанията и замислите ви ще се изпълнят в зависимост
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 18-24 юни

Овен
Желанията и замислите ви ще се изпълнят според от това до какъв брой са истниски. Не се насилвайте да вършиме нещо, което не е по-вкуса ви. Няма да може да излъжете никого, само че най-много не лъжете себе си. Сряда е добър ден за промяна на посоката в професионален проект. Четвъртък и петък са дни, в които е добре да се оглеждате за нови благоприятни условия за работа или професионално израстване. Решаванато на персоналните проблеми оставете за почивните дни, като осигурите сантиментална конюнктура за задачата.
Телец
През тази седмица е доста значимо да промените метода. Това важи с цялостна мощ за въпроси, при решаването на които срещате компликации прекомерно дълго време. Не си мислете, че по този метод ще изневерите на себе си. Става въпрос за позитивна и наложителна смяна, която ще ви донесе много дивиденти. Положителният резултат ще усетите и в персонален проект, където постъпка на половинката ви ще ви изненада прелестно.
Близнаци
Не се колебайте да се включите в мероприятие със обществена значителност. Освен положителното дело активността ви ще ви помогне да създадете нови контакти, които в бъдеще ще са ви от изгода. Помислете по какъв метод можете да ангажирате и фамилията ви в новото ви начинание. След сряда поставете преди всичко ползите на околните ви. Назрели са въпроси, които не може да игнорирате.
Рак
Тази седмица ще ви залее вълна от обич. Вие изцяло сте заслужили щастието си, като сте си взели значително поучения. Не оставайте да почивате на лаврите си, не и прекомерно дълго. Може да станете още по-щастливи и не се съмнявайте в това. Планирайте пътешестване в околните дни.
Лъв
Тази седмица някои ваши занемарени потребности ще припомнят за себе си. Погрижете се неналичието им да не окаже въздействие върху нервите ви и си дайте това, от което имате потребност. Отървете се от възприятието за виновност. За да са добре вашите близки вие също би трябвало да сте добре. Ако би трябвало го обяснете по най-миролюбивия метод.
Дева
През тази седмица ролята на самотния състезател няма да ви донесе изгода. Още в понеделник помолете ваши сътрудници да ви оказват помощ в осъществяването на дилемите и разпределете отговорностите. Заложете на търпението и дипломацията. Прибързаните решения и дейности може да ви донесат непоправими вреди. В семействто също спазвайте положителния звук. Периодът не е подобаващ за изясняване на връзки.
Везни
Колкото и положително решение да ви се предлага, в случай че интуицията ви подсказва, че нещо не е наред – не се съгласявайте. Не забравяйте, че пътят към пъкъла е застлан с положителни планове. По-добре бъдете внимателни, в сравнение с да вярвате на красиви обещания. Помислете по какъв начин бихте да разчитате единствено на своите сили.
Скорпион
Който не пробва няма по какъв начин да знае. Това предписание ще важи за вас през новата седмица. Сега може да си позволите повече независимост и волности. Опитвайте, колкото е належащо, до момента в който не се убедите, че изборът ви е верен и това е най-подходящо за вас. Понякога компромисите излизат прекомерно скъпо, а и полученото не оправдава направените жертви.
Стрелец
Тази седмица е добре да си дадете малко отмора. Дайте си 2-3 дни безгрижност. Веднага по-късно ще ви се наложи да скочите в дълбоките води на професионалните отговорности. Контрастът ще ви се отрази добре, тъй като в противоположен слуай може да се отегчите или от почивката или от несъразмерната работа. Периодът е подобаващ за закупуването на нови мебели или всичко, което ще способства за по-добрия образ на дома.
Козирог
Това е седмица за отмора. Всички опити за работа ще бъдат доста сложни и съвсем неизпълними. Вместо да се тормозите е добре да поемете глътка морски или планински въздух. Времето е положително за смяна на хранителния режим, който ще ви помогне да свалите някой различен кг. Опитайте се да въведете нови, по-зравословни привички на хранене.
Водолей
Това е седмица, в която от вас ще се чака да дадете добър образец. Хората не чуват какво им се споделя, а гледат какво вършат другите. Заложете на тези думи и действайте повече. Периодът е решителен за привижването ви нагоре по служебната стълбица. Не обещавайте неща, които не сте сигурни, че може да извършите. Най-добре плетете кошницата си сами.
Риби
Тази седмица заложете на разнообразието. Скуката може да ви докара потиснатост от която мъчно да излезете. Сега е време за деяние. Направете всичко това, за което до скоро не ви оставаше време. В средата на седмицата не се изкушавайте да намалите темпото. Няма да ви е елементарно, само че едвам в петък ще може да приключите с нещата, които не може да отлагате повече. През почивните дни сте свободни да вършиме, каквото ви душа желае.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР