Овен Интересен, странен, необичаен ден, облечен в сивия костюм на

...
Овен Интересен, странен, необичаен ден, облечен в сивия костюм на
Коментари Харесай

Хороскоп за 11 юни: 3 зодии ще си скубят косите днес

Овен
Интересен, чудноват, необикновен ден, облечен в сивия костюм на всекидневието. Душата ви ще плаче за другар, за шерване, за непосредственост, само че по-далеч от персоналното пространство.

Телец
Резултатите ще са това, което ще ви предизвика и задвижва през днешния ден. Бъдете фокусирани, бъдете съсредоточени и действайте. Вярвайте в силите си и нямам по какъв начин да не съумеете.

Близнаци
Месецът с най-дългите дни, месецът с най-голямото очакване, упованието на лятото. Въздухът ще гали лицето ви, косите ви и всичко ще наподобява толкоз близко и познато, а в същото време и ново мамещо. Ден за завършения.

Рак
Бъдете по-внимателни в думите и делата си. Напълно е допустимо някой да реши, че сте му спънка в живота и да се опита да ви навреди по всевъзможен метод.

Лъв
Ден, в който ще би трябвало да извършите известни взаимни отстъпки в името на разбирателството. Осланяйте се на възприятието си за комизъм в връзките си, в случай че всичко стане прекомерно объркано.

Дева
Денят е обвързван с известно напрежение, само че пък удовлетворението, което ще изпитате от свършената работа си коства. Можете умерено да изхвърлите някои ненужни неща от живота си.

Везни
Денят би бил удовлетворяващ за вас, в случай че не драматизирате нещата повече от нужното. Успешен ден за контакти с младежи и още по-подходящ за развлечения.

Скорпион
Денят ще ви предложи благоприятни условия да се погрижите за дома и фамилията. Е, малко различия не са изключени, само че нали те са солта на живота. Гледайте да не пресолявате доста нещата.

Стрелец
Малко необичайно и несъответстващо ще се чувствате на моменти и добре, че е петък, краят на работната седмица. Не очаквайте всички да вършат нещата по разпоредбите, а още по-малко да ви схващат. Просто отпуснете за малко контрола.

Козирог
Материални придобивки - може би, само че по тази причина пък ще оцените същински нещата, които имате. Понякога е добре да си давате сметка какъв брой в действителност доста неща имате, въпреки и не материални.

Водолей
Ден за реализация на фантазиите, като да вземем за пример - да насадите цветенца или да пуснете хвърчило, или пък да стигнете до морето, или пък да извършите на някого подарък. Каквото и да е, значимото е да има материално изражение, пък било то и саморъчно направена картичка.

Риби
Мистика и секрети ще витаят през днешния ден във въздуха, а способността ви да изучавате света със сетивата си и през днешния ден ще работи във ваша изгода. Просто ще би трябвало да слушате интуицията си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР