Овен И докато сърцето ви се лекува сигурно и все

...
Овен И докато сърцето ви се лекува сигурно и все
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп, 05 АВГУСТ

Овен

И до момента в който сърцето ви се лекува несъмнено и все по-бързо, вселената отваря път към вас на някой, който ще преобърне живота ви. Този път за положително.

Телец

Не сте най-разговорливите и споделящи знаци от зодиака, само че през днешния ден ще би трябвало да го извършите, тъй като смяната в персоналния ви живот е необратима!



Близнаци

Какво е идващото достижение в листата ви, близнаци? Не се примирявайте с по-малко в сравнение с заслужавате, както постоянно сте правили. Следвайте инстинктите си!

Рак

Време е да си вземете властта назад, раци. Не се примирявайте с компромисни разновидности, когато става въпрос за сърцето ви.

Лъв

Не сте доста сигурни в бъдещето си, лъвове, само че тъкмо в този момент е моментът да употребявате това ваше велико его. Няма потребност да се тревожите, вселената ви носи на тепсия всичко този месец.

Дева

Миналото ви към този момент не ви визира, вие сте изцяло излекувани и подготвени повече от всеки път за нови трепети и страсти. А те са много близичко, тъй че имайте още малко самообладание и повече храброст.

Везни

Не се опасявайте да се поставите на сцената и да станете част от нещо огромно и даже съществено. Няма по какъв начин да ви виждат в тълпата, везни!

Скорпион

Мислите си, че можете да се забавлявате без да се обвържете съществено? Пробвайте. Но звездите не мислят по този начин.

Стрелец

Може би не сте най-големите почитатели на изразяването на страстите си, стрелци, само че през днешния ден ще ви се наложи да го извършите. Това ще ви донесе единствено позитиви!

Козирог

Миналото ви като че ли пречи на актуалните връзки. Никога не му позволявайте това да се случва, козирози, тъй като пътят е единствено напред!

Водолей

Нещата стартират да стават много съществени. Както до преди ден единствено сте си мечтали това да се случи, през днешния ден към този момент би трябвало да вършиме съществени проекти за бъдещето. Няма връщане обратно, водолеи!

Риби

Любовта е във въздуха през днешния ден за вас, риби и вие не можете да спрете, както да я изразявате, по този начин и да я търсите. И несъмнено - ще я намерите!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР