Овен Хороскопът за март обещава плодотворен период, когато можете да

...
Овен Хороскопът за март обещава плодотворен период, когато можете да
Коментари Харесай

Какво ни вещаят звездите през месец март - пълен хороскоп за всички зодии

Овен

Хороскопът за март дава обещание плодотворен интервал, когато можете да съумеете във всички нови каузи. Венера в Овен (след 7 март) ще ви покаже пътя към ново начало. През месеца ще настъпят събития, които ще ви подтикват към деяние. Емоциите и усещанията ще има доста, което ще ви донесе оптимистично въодушевление. Главното е да не поемате опасности и да не се впускате в завършения, защото вашият огнен характер може да ви подтикне към недомислени действия. Това изключително касае финансовата област. Някои ще получат забавни оферти за работа. През месеца е допустимо да изпаднете в отмалялост и незаинтересованост, само че това е заради понижаване на виталния ви капацитет преди рождения ден. В любовта ще има доста радостни моменти, изключително за тези, които са свободни. Обстоятелствата към вас са такива, че се основава една изкусителната картина. Вашата страст ви прави привлекателни за противоположния пол, което основава удобни условия за началото на нова любовна история. Мнозина ще срещнат човек, с който ще обвържат ориста си. Ако не срещнете подобен, не хабете силите си в безперспективни връзки, също по този начин не започвайте връзки с към този момент обвързани хора. Интересно ще стане през последните дни на месеца, когато Венера ще съвпадне с непредвидимия Уран. Съвместното въздействие на двете планети е оптимистично, носи шанс в любовта.

Телец – Животът ви ще стане по-богат и натоварен откъм събития. Меркурий в Овен (след 7 март) ще докара до неподходящо стичане на събитията. Ще се основат обстановки, които би трябвало да бъдат интерпретирани вярно и интуитивно да се вземат значими решения. Трябва да търсите поддръжка в лицето на близки, доверени хора. Пред някои ще се разкрият положителни вероятности в службата, само че насладата ви ще бъде единствено краткотрайна, в случай че не разпознаете в точния момент „ подводните камъни” и уловки. Бъдете бдителни, с цел да не попаднете в капан. Повишението на дневната ставка може да бъде несъизмеримо с обсега на изпълняваните отговорности. Всичко това би трябвало да имате поради, преди да се съгласите. Бъдете деликатни, защото има заплаха от пострадвания и фрактури. В края на месеца се въздържайте от казването на ненужни думи, влизане в полемики, защото можете да си навредите. Това се отнася както за работата ви, по този начин и за персоналните връзки. В припадък на страст може да кажете нещо, което не би трябвало. После може да съжалявате, само че „ казана дума, хвърлен камък.”. Повишената емоционалност при вас демонстрира липса на витамини В в тялото. Венера в Овен (след 7 март) ще покаже какъв брой мощни и откровени са възприятията в персоналните взаимоотношения – влюбените ги чакат съществени тествания. Животът ви може да наподобява много отегчителен заради неналичието на ярки страсти. Някои от вас ще виждат закъснение в любовните каузи, други ще се почувстват самотни или разочаровани. Всичко това, тъй като Венера до края на месеца ще е в сумрачния 12-ти дом, където не е изключително удобно място за нея. Но пък е времето на тайната обич.

Близнаци – Като цяло астрологичните фактори за март за вас са удобни, макар че има и спорни трендове. Поставяте си комплицирани задания, само че упоритостите ви са огромни и шансът ще е на ваша страна. До 20 март Слънцето - знак на мощ, статут и авторитет, се намира в дома на кариерата ви, което предвещава обилни достижения в работата и бизнеса, надлежно за тези, които се стремят към това. Тези, които се занимават с бизнес, ще срещнат нови настоятелен сътрудници.Тъй като тук се намира и Нептун, то доста внимавайте с кого ще встъпите в партньорство. Някои от вас ще бъдат привлечени от вложения в недвижими парцели. Не рискувайте, в случай че ви се прииска да измененията нещо, изключително в персоналната сфера. Много е значима обществената ви интензивност за развиването на персоналните връзки. Най-вероятно във връзката ви ще има по-малко страст и пристрастеност, само че по тази причина пък повече духовно единение и взаимно съгласие. До 16 март Марс се намира в дома на партньорството ви и свободните от вас, най-вече родените през третата десетдневка на знака, ще имат положителни благоприятни условия да срещнат нова обич. Последната седмица на март, вашият шеф Меркурий стартира ретроградно придвижване. Време да ревизирате връзките си и да определите целите си в любовта. Може да станат настоящи събитията от предишното, да се върнат тези въпроси, които не сте решили в точния момент. Ако имате предпочитание да подновите прекратени връзки в предишното, времето е уместно да опитате. Но в случай че започнете нова любовна връзка, надали ще отговори на вашите упования.

Рак – Според хороскопа ви за март възприемането на действителността значително зависи от вашето прочувствено положение, а то ще бъде несигурно. Много от вас ще бъдат чувствителни и ще усещат галактическите въздействия. Очакват ви пътувания – настоятелен или персонални. Финансовите позиции са постоянни с наклонност към леко повишение. Най-удачен интервал за работата и бизнеса ще бъде първата десетдневка. Планетарните въздействия са такива, че изкушения и сантиментални завършения могат да се чакат когато и да е. Ако към този момент имате връзка, би трябвало авансово да определите кое е по-важно за вас - връзките, които са изпитани във времето или новите усещания. Лекомислието на някои от вас може да стане причина за неприятности. След 7 март Венера – планетата на любовта – ще влезе в дома на кариерата ви, което може да сътвори взаимовръзка сред персоналните и професионалните връзки. Не е изключено да възникне длъжностен флирт или пък с обичан човек може да работите по еднакъв план. На 29 март Венера прави съвпад с Уран – планетата на смяната, което може да внесе подтик на обновяване. Възможно е да настъпят някакви промени в връзките. Свободните представители на вашия знак могат да разчитат на запознанство с някой специфичен човек, което ще се случи инцидентно или посредством другари (основно се отнася за родените през последната десетдневка на знака).

Лъв – За мнозина – положителни промени в персонален проект. Юпитер ще ви предизвиква да вземате мъдри решения. Меркурий, който след 7 март ще бъде в символ Овен, дава обещание положителни вероятности за Лъвовете, само че заради нежеланието си някои от вас елементарно ще пропуснат тези благоприятни условия. В продължение на месеца ще търсите оправдания в събитията, само че мъчно ще устоите на желанието да се отпуснете и да потърсите някои удоволствия. Не е уместно в този момент да се стартира ремонт или да купувате недвижима благосъстоятелност. Хората си търсят изгодата от вас, по тази причина не се доверявайте сляпо на всеки. Сред целите ви би трябвало да бъде и здравето ви и да си обърнете нужното внимание. В началото на месеца може да преживеете нещо неприятно. Някои сътрудници ще плетат интриги зад тила ви насърчени от вашето безгрижно държание. Внимавайте за репутацията си, изключително, в случай че сте на виновен пост. В средата на месеца ще се усилят задълженият ви и е допустимо да се наложи да работите изключително. Това ще усили нервното напрежение. Най-благоприятно е за фамилните връзки – обрисуват се да бъдат хармонични и спокойни. След 7 март Венера в Овен ще предизвиква бурните пристрастености и тайните извънбрачни връзки, само че вероятно ще има и разочарования за двете страни. Ако сте правилни на колегата си, добре ще е да се отделите за ден-два надалеч от хорската суетност и да се преоткриете още веднъж един различен. Ако си търсите втората половина, тогава в края на март са изцяло вероятни забавни и обещаващи сантиментални познанства.

Дева – Хороскопът ви за март демонстрира освен радостни изненади, само че и същински тествания на ориста. Дори да не се стремите към промени, те сами ще ви намерят. Много проблеми ще зародят по ваша виновност, тъй като постоянно отлагате решението си за на следващия ден. Но тези, които имат по-голямо възприятие за отговорност, те ще избегнат неприятностите. За да се случват измененията в вярната посока, поемете самодейността в свои ръце. Анализирайте компликациите и решете кои от тях би трябвало да бъдат отстранени и с кои можете просто да се примирите. Не е желателно да вземате бързи решения, тъй като има възможност да извършите дузина неточности. Дръжте страстите си под надзор, недейте да нервничите ненужно и бъдете деликатни, когато влизате в диалог. Ако бъдете непредвидливи и неразумни, ще загубите благоразположението на близки хора. Не се предлага да се върнете при някогашните си сътрудници. Щом един път се е стигнало до тук, помислете дали си коства да се събирате още веднъж. Слънцето до 20 март е в дома на партньорството ви, тъй че е добре да обърнете повече внимание на партньорските взаимоотношения. От там светилото образува съразмерен аспект с Юпитер, което може да ви помогне да измененията персоналния си живот към по-добро, да разрешите сложни обстановки и да изгладите споровете, които пречат на вашето благополучие, само че бъдете въпреки всичко внимателни, тъй като Нептун може да ви поведе по неверен път. За свободните Деви, най-хубавият интервал за обич, флиртове, завършения е след 18 март, когато Марс ще влезе в дома на любовта ви, само че за жал до 22 март, тъй като Меркурий минава в назадничавост.

Везни – За професионалното ви развиване, съдействието ще е от огромно значение. Имате положителни благоприятни условия да разпространявате вашите ползи, изключително в случай че имате поддръжката на сътрудниците. Периодът е удобен и за привличане на вниманието на авторитетните хора. От тях може да се чака да оказват помощ. Проявлението на креативните ви качества ще зависи напълно от вдъхновението ви. Не преследвайте химери, избягвайте житейските случки. Ще се запознаете с хора, които ще оказват помощ да се промени живота ви към по-добро. Също по този начин във вашата среда може да се появи жена, другарка от предишното. По-късно тя ще поддържа вашите старания. Мнозина ще пожелаят да си вземат домакински любим или най-малко аквариум с рибки. През март в персоналните каузи шансът ще е на ваша страна. Ще можете да намерите вярното равнище на взаимоотношенията във всеки аспект - интимни, прочувствени, битови. Финансовата обстановка има наклонност към възстановяване. По отношение на работата си ще се вдъхновите от нови хрумвания. След 17 март имате зелена светлина от звездите и са вероятни позитивни промени. До 20 март Слънцето се намира в дома на здравето ви и е добре да се погрижете за него, да си извършите обстойни проучвания. Астрологичната конюнктура е удобна, с цел да внесете естетика в персоналния си живот. Вие сте преизпълнени с сила, предпочитание да съблазнявате и покорявате. Както може да има мимолетни флиртове, по този начин може да се основат и съществени връзки. На прочувствено равнище бъдете по-отворени. Не крийте възприятията си зад стената на вашата недостижимост. В срещу случай може да изпуснете шанса си и да се разминете с любовта.

Скорпион – Отдавна очаквате пролетта, тъй че ще посрещнете март с необятна усмивка и повече оптимизъм в сърцето. Надеждите ви за по-добро безусловно ще се оправдаят. Главното е да не витаете в облаците, а по-реалистично да гледате на нещата от живота. Разбира се ще попаднете и в неприятни обстановки, които обаче сами ще провокирате. След 7 март Меркурий в Овен може да ускори някои от отрицателните ви качества, само че с готовност от ваша страна и с малко изпитание ще можете да се преборите с вътрешните си спорове. Може да имате проблеми с дихателните органи. Добро време е да започнете да се занимавате с фитнес, йога, танци или духовни практики. Ако имате гении в региона на кулинарията или творчеството, самоуверено ги прилагайте. Богатата фикция и развитата вътрешен глас ще ви оказват помощ да станете още по-мъдри, по-привлекателни и най-много по-целенасочени. На представителките на нежния пол мислите ще бъдат напълно заети единствено с любовта, по тази причина може да пропуснат положителни шансове за кариерно развиване и финансови придобивки. Не се затваряйте в себе си. В последна сметка в подмяна получаваме това, което сами даваме. Разбира се, доста ще зависи от вашето държание, по тази причина станете по-романтични и нежни. Не е желателно да се връщате към предишното, изключително към някогашни възлюбени. Ще привлечете в живота си нова обич, единствено когато дефинитивно се сбогувате със старите привързаности. През март би трябвало да се самопрограмирате за среща със ориста.

Стрелец – През по-голямата част от месеца ще чувствате помощта на висшите сили, тяхната отбрана и застъпничество. Живейте почтено, проповядвайте законите на благородството, достойнството и истината, а другите ще виждат най-хубавите ви качества и ще ви имат вяра. Животът ще ви възнагради като извърши някои стремежи от предходния интервал и даже ориста ще ви даде задатък, който би трябвало да бъде отработен. Хората на по-ниско еволюционно равнище, никога не би трябвало да правят несгоди, тъй като животът ще разкрие техните козове и ще ги извади на повърхността на ярко. Възможно е да прекарате повече време вкъщи, причина, за което може да е някоя настинка или друго заболяване. Тъкмо ще си почините малко. Иначе месецът ще е сполучлив за работата и кариерата ви. Не е изключено да бъдат намесени и сантиментални усеща. До 17 март Марс ще усилва вашата интензивност, само че и ще ви въвлича в спорове. Много неща могат да се случат заради бързане и прекомерна непримиримост. За да ги избегнете, не би трябвало да реагирате незабавно и прекомерно прочувствено. След 23 март Меркурий става назадничав и не би трябвало да стартирате нови инициативи. Могат да изплуват забравени обстановки от предишното. Да се върнете към остаряла обич също е евентуално или запознанство с нов човек, който доста ще ви припомня на някой някогашен сътрудник. Във всеки случай ще има жарки страсти и не малко благоприятни условия.

Козирог – Вие ще реализирате вашите проекти, даже и тези, които преди този момент са изглеждали нереалистични. Необходимо е да показвате дисциплинираност, организираност и увереност, защото доста постоянно ще се сблъсквате с проблеми и задания, които изискват незабавни дейности. Опитайте се да останете спокойни, тъй като в виновни обстановки е по-добре да не се ръководите от страсти, а единствено от здравия разсъдък. Меркурий в Овен (след 7 март) ще ви води по нов път и ще ви насочи към ново начало. Кръгът на отговорностите ви ще се усили. Новите хора, които ще се появят във вашето обграждане ще бъдат неискрени, ще ви ласкаят, а по-късно могат да се трансфорат във ваши врагове. Венера в Овен (след 7 март) ще усили чувствеността, ще придаде бляскавост на чувствата, само че в това време ще възбуди експанзията в Козирога и желанието да вземе всичко и всички под собствен надзор. Нежелателно е да влизате в разногласия, спорове. Добре е да запазите неутрално мнение и да не се месите в непознати полемики. Всички външни проблеми е добре да оставяте зад прага на дома си. След 17 март, когато Марс влезе във вашия знак ще стартира да нараства жизнеността ви и ентусиазма ви, работата ви ще стане по ефикасна. До 20 март Слънцето ще обитава във вашия трети дом на връзките и са вероятни срещи с нови приятни хора, някои от които ще се окажат потребни за вашето развиване. В любовта ви чакат приятни изненади. Увеличават се възможностите на свободните представители на знака за сантиментално запознанство. В края на месеца могат да се случат непредвидени събития или някои условия да имат ненадейно развиване заради срещата на Венера и Уран.

Водолей – Звездите през март ви дават обещание шанс в някои области, само че без старания от ваша страна няма да се получи. Този месец не бързайте с изричането на думите, да давате празни обещания и да отлагате почналата работа. В доста обстановки човешкият фактор ще играе значима роля, тъй че би трябвало да бъдете деликатни и да оценявате събитията като значими. През март може да се утежни самочувствието ви, което демонстрира намаляване на имунитета. След 7 март Меркурий и Венера ще бъдат в символ Овен в дома на връзките, което ще ви подтиква непрекъснато да оспорвате някого, в някои обстановки да се държите егоистично, което ненапълно ще стесни кръга ви на другарство. Повишената емоционалност ще даде отражение на общуването с околните. Не са изключени кавги и спорове, замяна на взаимни упреци. От друга страна вашето внимание ще бъде привлечено от интелигентни и умни хора, които имат пресен взор към живота, млади по дух или възраст. Бъдете по-близо до хората, които обичате. Намирайте задоволително време за фамилията, децата, колегата си. Липсата на време и внимание към тях може да усложни връзките ви. Бъдете по-внимателни с финансите. Положителният аспект на Слънцето с Юпитер в дома кариерата е положително предвещание. След 23 март Меркурий стартира ретроградно придвижване и не е уместно да стартирате нови инициативи. Добра концепция е да се отделите за малко с обичания човек надалеч от обществото. Това с изключение на, че ще заздрави връзките ви, ще укрепи и връзката ви, ще ви направи по-близки. Свободните представители на знака могат да срещнат любовта пък по време на пътешестване или някой, който постоянно пътува.

Риби – През март ще бъдете толкоз непредсказуеми, че от време на време сами няма да се познаете. Ще се ускори силата на духа ви, волята, ще нарасне и решителността ви. Ще се покажете като много любознателни, ще ви притеглят новите неща. В службата бързо ще се справите с новите задания. Импулсивните решения, касаещи фамилните връзки могат да навредят. Близките ви хора са способни неумишлено да ви наранят възприятията, което може да ви накара да се пандизите в себе си. В някои моменти ще покажете признаци на нарцисизъм и прекомерна самонадеяност, което ще е неточност от ваша страна. През втората десетдневка избягвайте деянията на двуличие и по-добре е да държите езика си зад зъбите, по-малко да изказвате мнение, с цел да се предпазите от неприятности. Думите ви могат да бъдат раздути и преиначени. Изразходвайте по позитивен метод силата си, помагайте на нуждаещите се. Така ще се чувствате нужни и потребни. Влиянието на планетите е удобно за вас, за персоналния ви живот, който дава обещание да бъде съразмерен и постоянен. Венера и Меркурий след 7 март ще се намират в дома на парите и това ще ускори практическите ви ползи. В любовните връзки ще търсите повече сигурност и непоклатимост, в сравнение с романтика, ще предпочитате жестовете на внимание да бъдат изразени в материална форма. Ще бъдете по-убедени в възприятията на обичания човек получавайки дарове, в сравнение с красивите думи за любовта. Не забравяйте обаче, че всичко би трябвало да бъде в рационални граници. Семейните въпроси е добре да решавате взаимно. Приоритети ще са финансовите въпроси, имущество, систематизиране на парите в фамилията, разноските. В края на месеца не са изключени непредвидени доходи или придобивки, допустима е дори лотарийна облага.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР