Овен Дразни Ви, че Вашата прескъпа половинка в последно време

...
Овен Дразни Ви, че Вашата прескъпа половинка в последно време
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 август

Овен
Дразни Ви, че Вашата прескъпа половинка напоследък прекомерно доста стартира да се увлича в компютърни игри и напълно не Ви обръща внимание? Не се вълнувайте! Някъде по здрач последното страшилище ще бъде убито и пасианса безусловно ще се получи и през идващите няколко дни на Вашата идилия нищо няма да пречи!

Телец
От доста от дълго време се учите да казвате „ Не ”, само че от време на време извънредно Ви се желае да махнете с ръка и да дадете някому всичко, за което помоли. Проблемът е в това, че съвсем всички, които са към Вас, в този момент са изцяло съгласни с това. Изглежда е пристигнало време да предприемете решителни ограничения. Опитайте се да поговорите искрено с някого. Придържайте се към безпристрастен звук и поискайте съвет от по-опитни хора.

Близнаци
Денят ще се подрежда забавно, и в рамките на приемлвото - непредсказуемо. Това значи, че би трябвало да сте изцяло удовлетворени. Непременно ще се окажат благоприятни условия да се деянията. В интерес на истината ще се наложи да „ поизбутате ” някого от сътрудниците или неотдавнащни настоятелен сътрудници, а това, несъмнено, няма да добави естетика в връзките. Финансови усложнения са вероятни за тези, които възнамеряват огромни покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате чудесно времетео си със своите близки, в случай че се откажете от разискване на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли през днешния ден биха Ви дали кой знае какъв брой потребни препоръки и отзиви.

Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия.

Лъв
За Вас този ден ще бъде не чак толкоз занимателен и не чак толкоз забавен, колкото би Ви се желало. Ще се наложи независимо да генерирате нови хрумвания и да си поставите цели, с цел да не започнете да скучаете. В връзките с околните бъдете по-деликатни, защото през днешния ден сте склонни да се държите освен натрапчиво, само че и деспотично. Във връзка с това са евентуални спорове с представители на Вашия знак, а също и с Овни и Стрелци. Денят е удобен и за тези представители на личния Ви знак, в случай че са решили най-накрая да поканят на среща привлекателна персона, и да и опишат за своите сантиментални усеща. Очакват ги доста приятни мигове.

Дева
Девите би трябвало да бъдат подготвени за разочарования от персонален темперамент. За страдание този ден ще донесе на представителите на знака не напълно приятни новости. Освен това по никакъв метод няма да можете да се оправите и със личните си стремежи - наподобява, че те опонират на тези витални правила, които постоянно сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се трансформира в поредно превъзмогване на несъгласие: изначало - вътрешни, а по-късно - отнасящи се до връзките с обкръжаващия свят. Ще Ви стане доста по-лесно, в случай че престанете да желаете невъзможното от себе си и близките.

Везни
Дори и да не Ви се желае, ще се наложи през този ден да оказвате знаци на внимание на Вашия обичан човек. Неразбираемото отвращение да извършите това, ще Ви пречи извънредно доста, само че Вие все-пак ще се окажете по-силни от него. Необходимо е, да преодолеете тази непредвидена преграда, тъй като другояче в следствие може да зародят разнообразни компликации

Скорпион
Днес на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да се управлява, защото избухливостта му ще бъде нараснала. Звездите не предлагат дълго време да бъдете паралелно с взривоопасния детайл, а още по- малко- да ползвате възпламеняващи субстанции, когато сте паралелно с него, като да вземем за пример остри думи или рисковани смешки.

Стрелец
Днес ще се деянията като не изключително свестен човек. Това може да провокира напълно естествено неспокойствие и в случай че не раздор, то най-малко огромен скандал. За да се избегне такова развиване на събитията, би трябвало да извършите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в детайлностите, и без да се пробвате да осмислите ставащото.

Козирог
Запазете своята еластичност и се подчинявайте на всичко, което сега има мощ. Здраво се дръжте за това, което Ви приземява и Ви дава храна. Колкото може повече време прекарайте на улицата, даже и времето да не доста удобно за това. Възстановяването на връзката с небето и земята, ще Ви даде опция по-лесно да се справите с споровете в живота си.

Водолей
Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от нормално деликатни към дреболиите и по тази причина ще им бъде доста елементарно да се оправят със задания, изискващи внимание, старание и вглъбеност. При това креативния капацитет на представителите на този знак е висок и по тази причина привичните занимания или осъществяването на ежедневните отговорности може да бъде превърната от тях в увлекателно деяние. Възможно е приемане на приятни вести от надалеч. Някои Водолеи ще би трябвало да тръгнат на път. Звездите Ви поучават да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Риби
Денят е подобаващ за нови срещи и запознанства. Добре ще преминат другарските мероприятия. Ако решите да излезете на природа, ще можете да си намерите нови другари и прелестно да си прекарате времето. Полезно би било, в случай че се разноските по магазините и се снабдите с нови и нужни неща, на които ще се радвате дълго време. През деня ще бъдете уверени в себе си и енергични, само че е по- добре да избягвате образованието и интелектуалните занимания. Днес концентрацията на вниманието Ви няма да е на равнище. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР