Овен Добре е да обсъждате вашите планове с приятели и

...
Овен Добре е да обсъждате вашите планове с приятели и
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Добре е да обсъждате вашите проекти с другари и доверени лица. Обмяната на хрумвания може да ви даде значим подтик за положително взимане на решения. Това ще ви помогне да видите и осъзнаете по-добре мощните и слаби страни.

Телец
Като цяло се усилва вашата жизнеспособност и самочувствие. Всичко, което вършиме ще се движи в позитивна посока. Нуждаете се от повече отмора и уравновесено хранене, тъй че не подценявайте потребностите на тялото.

Близнаци
Ще се справите с новите провокации. Останете скромни и деликатни. Старайте се да реагирате бързо на протичащото се, в противоположен случай рискувате да загубите шанса си. Можете да разчитате на интуицията.

Рак
Имате опция да разрешите остарели проблеми, да поправите неточности, да подобрите връзките с хора, с които сте се скарали. Много е потребно да се поеме самодейност в сантименталната връзка, това обезателно ще бъде оценено.

Лъв
Следобедните часове прекарайте в фамилни действия и мероприятия, отпуснете се в кръга на близки хора. Добре е да оцените любовната си връзка без непотребни страсти и да очертаете вероятностите.

Дева
Звездите през днешния ден ви поучават да определите своите цели - това може да се отнася до пари, персонален живот или работа. Дори минималните старания от ваша страна ще доведат до позитивни промени.

Везни
Днес е по-добре да не оставяте нищо на случайността, а да планирате нещата по-внимателно. Това е добър ден за дома и фамилията, когато би трябвало да се посветите на изпълняването на домашните отговорности.

Скорпион
Обърнете дължимото внимание на фамилията през днешния ден. Ако е належащо отложете всички други проекти. Близките ви би трябвало да са преди всичко. Отделете време да поговорите с тях, да разберете какво ги тормози, предложете вашата помощ.

Стрелец
Колкото повече планирате дейностите си и ограничавате ненужното, толкоз повече свободно време ще имате за себе си. Дръжте се по-малко прочувствено. Сега е значимо да се реализира баланс сред страстите и мозъка. В любовта също бъдете по-рационални.

Козирог
Днес домът и фамилията, битовите атмосфера и материалните отговорности могат да се трансфорат в зона на напрежение. Планирайте деня си по този начин, че да имате задоволително време за отмора.

Водолей
Избягвайте да реагирате бурно на всяка дреболия и не предизвиквайте непотребни разногласия. Пазете силата си за други по-важни неща. Дайте си отмора от проблемите. В любовта внесете малко обновяване.

Риби
Вие сте чувствителни към фините сигнали на Вселената и виждате скрития смисъл на протичащото се. Днес Луната във вашия дванадесети дом ви работи подсъзнателно и загадъчно, а интуицията ви става изключително мощна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР