Овен До обяд ще сте нервни и раздразнителни. След кафето

...
Овен До обяд ще сте нервни и раздразнителни. След кафето
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за 26 септември

Овен
До обяд ще сте нервни и раздразнителни. След кафето към този момент ще погледнете по различен метод света, а един добър обяд може да направи чудеса с настроението ви. Днес просто се пробвайте да бъдете практични и резултатни.
Телец
Днес малко ще се притеснявате дали ще ви свършат парите за всичко. Така или другояче сега не можете да разрешите нещата, по-добре изчакайте да мине още малко време, тогава всичко ще се позволи от единствено себе си.
Близнаци
Един прелестен и съразмерен ден. Ще можете да полентяйствате необезпокоявани. У дома ви нещата ще се уредят без проблеми и даже домашните отговорности няма да ви тежат.
Рак
Имате много работа и ден ще ви пристигна дю-шеш, с цел да довършите всичко, което сте си наумили. Не прекалявайте с работата,отделете и време за малко тържественост.
Лъв
Ще се чувствате добре, в случай че изключим терзанията ви дали ще ви стигнат парите за това или това. Вложете повече творчество и се пробвайте сами да извършите някои от нещата, които са ви нужни. Ще видите какъв брой по-ценен ще е резултатът за вас.
Дева Внимавайте! В желанието си да се визиите в най-хубавата си светлина или пък захласнати от една концепция, сте склонни да поемате голословни опасности и да похарчите пари, които не са ваши. Просто премислете нещата по-добре.
Везни
Очаква ви прочувствен напредък. Нови срещи, нови познати, въобще ще се чувствате в страхотна еуфория. Твърде настоящ е въпросът за печеленето на пари.
Скорпион
Ще се чувствате комплицирани и нестабилно, а това ще ви кара да постъпвате несъответстващо. Спрете за миг и се пробвайте да погледнете обективно на протичащото се. Може би просто би трябвало да изчакате.
Стрелец
Днес ще сте доста по-спокойни и уверени в себе си, нещата ще стават доста по-лесно. Удобен миг да планирате идната седмица. А вечерта ще намерите и съидейници за нещата, които обичате да вършиме.
Козирог
Радвайте се на живота, с цел да ви се радва и той. Усмихвайте му се и той ще ви се усмихне в отговор. Възможности за занимания напълно няма да ви липсват. Просто бъдете себе си.
Водолей
Днес ще сте доста по-уверени в себе си и изпълнени с сила. Хората ще ви слушат някак напълно естествено и ще следват препоръките ви. Може на моменти да изглеждате прекомерно огромни оптимисти, само че това е видимо. Ще имате прочут вътрешен спор поради неосъществимостта на мечтаното от вас, само че това може единствено да ви окуражи, вместо да ви отчайва.
Риби
Не се опитвайте да подредите любовта си, тя не се поддава на такива операции. Просто бъдете себе си и не анализирайте непрекъснато всичко протичащо се.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР