Овен Днешният ден, може да се окаже за вас по

...
Овен Днешният ден, може да се окаже за вас по
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 юни

Овен
Днешният ден, може да се окаже за вас по ненадейно скъп. Да ви избави от цялата объркана обстановка, ще успее някой, чиито услуги сте поискали авансово.
Телец
Днешния ден би трябвало да прекарате в компанията на един, само че доста непосредствен човек. Може малко да ви омръзне, само че въпреки всичко възприятието ще бъде по-скоро прелестно.
Близнаци
Добре ще е днешния ден да посветите на приятни домашни занимания, като накичване на дома, разбъркване на мебелите и въобще, каквото ви подскаже фантазията.
Рак
Този понеделник би трябвало да сте внимателни. Съществува огромна заплаха да извършите глупави неточности, за които ще отговаряте, като за нещо съществено.
Лъв
Добре е днешният ден да посветите на домакинска работа, а такава има сигурно. Не проявявайте самодейност – сходни неща, в този момент ще бъдат пресечени по нечовечен метод.
Дева
Днешния ден ще бъде спокоен, спокоен и задоволително работлив, в случай че несъмнено заставите да извършите нещо, а  това може да се окаже не толкоз просто.
Везни
Този понеделник сутринта може да не намерите розовите си очила и света ще ви наподобява в сиви тонове. Но не всичко в живота ни радва и за това, от време на време ни е нужна  почивка.
Скорпион
Този понеделник вашето мнение ще се мени час по час, за това преди да вземете решение, би трябвало да помислите доста, а най-добре е да потърсите съвет от различен.
Стрелец
Този понеделник  към вас ще има доста промени, които няма  да ви обиден, в случай че самите вие не пожелаете. Може би е време да измененията посоката.
Козирог
Открехнете завесата, отделяща ви от околния свят. Това ще ви помогне да разберете другите, а пък и те да ви схванат.
Водолей  
Този понеделник някой може да се опита да ви манипулира неусетно. Реагирайте на всеки сигнал на интуицията ви.
Риби
Този понеделник креативният ви капацитет ще нарасне дотам, че просто ще ви преизпълни.  Оценете всичко и не го хвърляйте на вятъра в безучастие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР