Овен Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно

...
Овен Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно
Коментари Харесай

Хороскоп за 8 август 2022 г.

Овен
Днес за Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да се настрои по Вашия темп. Затова понякога той ще прави непредсказуеми и неразбираеми действия, които доста елементарно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно възприятие и не го следвайте. Проявете толерантност.
Телец
Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за съществени пропуски и неточности е огромна, а оправянето им би лишило доста сили и време. Недоброжелателите непрестанно се месят в живота Ви и това, въпреки че не предизвиква особена щета, не на смешка ще Ви нервира. Между другото, би било добре, в случай че запазите положително разположение на духа, и точно това ще Ви даде опция да се „ обзаведете ” с потребни връзки и забавни запознанства. Ако сте родител, би трябвало да сте подготвени, в случай че децата изискат повече внимание от нормално. Но в случай че сте младеж, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате потребен витален опит.

Близнаци
Днес ще имате и време и предпочитание за отдих. По- добре прекарайте деня в спокойна атмосфера, без да посещавате всеобщи мероприятия или празници. У Вас ще зародят хрумвания за това, кака да повишите своя професионален статус. Ще се прояви интерес за проучване на философия и вяра.Може да отделите време и за четене по тези тематики. За сериозна работа и образование денят не е прекомерно подобаващ - Вие ще бъдете невнимателни.

Рак
Вероятни са забавни оферти, покана в някаква нова компания, както и изкушението да се заемете с нещо увлекателно, само че рисково. Предчувствието за премеждие ще украси този ден, само че по-скоро сте склонни да фантазирате, в сравнение с да се заемете с нещо. Това, в действителност, не е и толкоз неприятно: представяйки си себе си в тази или онази обстановки, Вие набелязвате изцяло действителни цели. Много прекрасен ден за другарство с членовете на фамилията. Взаимно схващане ще се възцари в съюзи, където до скоро е гъмжало от разногласия. Ще чуете нещо значимо, в случай че сте деликатни към това, което приказва Вашата „ половинка ”.

Лъв
Лъвовете вършат доста старания, с цел да прекарат този ден радостно и забавно, само че напъните им ще се окажат напразни. Скука - това е думата, която малко, ясно и тъкмо характеризира този ден. Единственият метод да я избегнете е да се занимавате с нещо потребно, въпреки и не доста увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, главното почистване би се оказло доста по-ефективно забавление, в сравнение с срещата с другари. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните полезности поддържате връзка умно и безгрешно.

Дева
Девите би трябвало да бъдат подготвени за разочарования от персонален темперамент. За страдание този ден ще донесе на представителите на знака не напълно приятни новости. Освен това по никакъв метод няма да можете да се оправите и със личните си стремежи - наподобява, че те опонират на тези витални правила, които постоянно сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се трансформира в поредно превъзмогване на несъгласие: изначало - вътрешни, а по-късно - отнасящи се до връзките с обкръжаващия свят. Ще Ви стане доста по-лесно, в случай че престанете да желаете невъзможното от себе си и близките.

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион
Днес е допустимо да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в фамилията Ви са вероятни неприятности и дори може да се стигне до скандал. За миг ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, само че за благополучие, ще бъде краткотрайно. Звездите Ви предлагат преди обяд да си извършите къса разходка и да подишате чист въздух. Каквито и оферти да получите през днешния ден, самоуверено може да се заемете с всяко от тях, колкото и извънредно и ненадейно да е. Вечерта ще прекарате в удобна конюнктура

Стрелец
Днес Вашият обичан човек ще се срами за някои свои постъпки(и дори мисли), и то ще се срами от Вас. Ако смятате, че няма никакви учредения за сходни усеща, постарайте се да го убедите в това колкото се може по-бързо, което ще е от изгода както за Вас, по този начин и за Вашите връзки.

Козирог
В последните няколко дни сте успявали за шест часа да вършиме по толкоз доста, колкото другите хора са правили за няколко дни. И въпреки че сте били заети, чудесно сте се справяли със своята работа. Затова е пристигнало време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли по този начин? Вие доста добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей
Как се обръщате към Вашия обичан човек? Няколко нежни думи, и вероятно това е всичко?... А в действителност от името на Вашия обичан човек може да измислите толкоз доста ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за опити от сходен жанр. Опитайте!

Риби
Не всички свои проекти ще съумеете да реализирате неотложно - би трябвало да се запасите с самообладание и да се придвижвате към задачата последователно. Излишното бързане единствено ще Ви навреди. Възможни са недоразумения в работата, недоразумения, отнасящи се до финанси, които ще се отнасят до несвоевременно възнаграждение на Вашия труд. Склонни сте да гоните другите и да изисквате от тях действия, за които още не са подготвени. Това ще нервира дори и тези, които нормално категорично изпълнават Вашите стремежи. Има още една причина за напрежение в връзките - обстоятелството, че постоянно се изказвате двусмислено, заради което бивате погрешно разбрани.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР