Овен Днес Вашата половинка ще се стреми да реши всичко

...
Овен Днес Вашата половинка ще се стреми да реши всичко
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

Овен
Днес Вашата половинка ще се стреми да реши всичко вместо Вас. И дори ще съумява сполучливо да го прави. Ако, несъмнено, Вие и дадете тази опция. Но в случай че желаете да покажете себе си пред близките,а и да издемонстрирате своята самостоятелнст, най-добре е незабавно да кажете на обичания човек: „ Не! ”, с цел да може и да не стартира да прави нещо вместо Вас. Иначе няма да можете да го спрете.

Телец
Ше имате съществени проблеми от професионален темперамент. В най-хубавия случай денят ще Ви донесе умерени постижения, а в най-лошия - напъните Ви ще бъдат напразни. Деловите договаряния изискват самообладание, ловкост и съобразителност. Безсмислено е да продължавате: в случай че не чувствате в себе си дипломатически гений, най-добре е просто да отложите срещата. За благополучие, няма да имате проблеми в връзките с околните. Те ще Ви дадат поддръжката и разбирането, от които по този начин доста се нуждаете. Денят е най-много подобаващ за среща с обичания човек.

Близнаци
Днес е удобен ден за запознанства. Помислете с какъв човек би Ви се желало през днешния ден да прекарате деня, и самоуверено вървете там, където такива се въдят в обилие. Умните се срещат в библиотеката, радостните – в нощните заведения, а общителните - на купоните. Само помнете, че от всяко предписание има изключения.

Рак
Това е ден на прелестно неофициално другарство. Не се отхвърляйте от поканите за тържество по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго празненство. Ще прекарате времето си добре, в случай че се окажете в компанията на съвсем непознати хора. Освен това този ден денят е извънредно подобаващ за среще с родителите на Вашата „ половинка ” и напълно няма да е мъчно да намерите общ език. Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте поради, че сполучливото им довеждане докрай не зависи единствено от положените усилия от Ваша страна, само че и от стечението на събитията. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занятие.

Лъв
Всичко, което през днешния ден Ви каже Вашият обичан човек, ще смятате за някаква нелепост, и то не постоянно с съображение. Отгоре на всичко ще бъдете „ обзаведени ” с изменчиво въодушевление. На процедура това може съществено да обиди Вашата половинка и затов а не би трябвало да се увличате прекомерно. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на непосредствен Ваш човек.

Дева
Днес ще Ви бъде изключително мъчно да се помирите с някаква нездравословна привичка на Вашия обичан човек. Тя толкоз ще Ви нервира, че дори на моменти ще имате предпочитание да се разкрещите на Вашата половинка. Само че не си заслужава да го вършиме: един спокоен диалог би бил доста по-ефективен.

Везни
Днес цялото зло ще се окаже концентрирано не в детайлите, а във финалните линии. Да се приближите до финалната линия, напълно не е същото, като да го пресечеш. Съсредоточете се на този факт, с цел да можете да осмислите даже и най-малките елементи. Не работите във вакум и въздействието, което Ви оказват другите хора, не е наложително да бъде продуктивно. Уединете се, с цел да може всичко да завърши. Всичко, което Ви е належащо, с цел да можете дефинитивно да сложите точка, е стая и няколко часа.

Скорпион
Днес е един от тези дни, когато, в последна сметка, може да намирате ентусиазъм в неприятностите. Някъде надълбоко у Вас дреме неспокойна убеденост, и е задоволително единствено една искрица, с цел да се пробуди за живот и да се покаже пред целия свят. Този ден може да се окаже за Вашата персона преломен миг. При съществуването на нужния пусков механизъм, скоро ще навлезете в ново и вълнуващо пространство. По-често нарушавайте своята нормална рутина!..

Стрелец
Вашите мисли са заети от две неща: по какъв начин да помогнете в решаването на значим проблем на индивида, който обичате, и който се нуждае от управление на своите дейности, и по какъв начин да се върнете към нормалния си метод на живот, когато всичко свърши. При това точно пътят на „ завръщането ” - това е главния миг. Затова се заемете с него колкото се може по-внимателно. Вие по-добре от другите знаете, какъв брой значимо е, да държите в полезрението си нещо мотивиращо, което да Ви оказва помощ в напредването напред.

Козирог
Изключително доста зависи от опцията Ви да се концентрирайте и бързо да взимате решения. Днешният ден няма да Ви даде време за размишления, претегляне на всички „ за ” и „ срещу ”, както и за разработване на оптимална тактика. Трябва да дойдете, да видите и да успехите. Това значи,че ще се постанова да бързате съвсем непрекъснато. За влюбените всичко ще се подрежда доста добре, а мощните усеща безусловно ще ги въодушевяват. Днес самотните представители на знака не би трябвало да хранят огромни очаквания за нови запознанства. Не забравяйте, че първото усещане можа да бъде лъжливо.

Водолей
Да достигнете и надминете! Днес мощно ще Ви се прииска да докажете на своите приятелки и другари, че романът с Вашия човек е напряко съвършен, а той е в действителност примерен, и всички би трябвало да стартират да Ви завиждат напряко в този момент. Опитайте, пък може и да се получи! Най-важното е, Вашата половинка да не бъде срещу!

Риби
На всички е известно, че притежавате дарбата ясновидство, а даже и нещо да не става по този начин, напълно не е наложително да сте на същото място, в това време или в същия град, с цел да разберете. Вие просто чувствате нещата, и в 99% от случаите се оказвате прави. Днес Ви безпокои някаква дреболия. Не се съмнявайте в себе си, а си изяснете, каква е повода. Ще почувствате голямо облекчение, когато узнаете за приятния сърпрайз, който Ви готви обичания човек. Само се престорете, че за нищо не се сещате. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР