Овен – Днес търпението ще бъде майка на много добродетели

...
Овен – Днес търпението ще бъде майка на много добродетели
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – събота – 22.01.2022

Овен – Днес търпението ще бъде майка на доста добродетели за вашето физическо и психическо здраве. Ако сте изправени пред нервни условия, поемете надълбоко въздух. Не се изморявайте с прекомерно разгорещени реакции.

Телец – Този ден може да донесе положителни вести в професионалната сфера. Възможно е някои от вас да видят материализирането на резултатите от дълготрайната си работа. Не са изключени промени в обществения живот към вас.

Близнаци – Вижте чашата като на половина цялостна, фокусирайте се върху нещата, които ви носят облекчение, а не върху нещата, които ви разстройват. Не се предавайте. Не в този момент. Никога не е прекомерно късно да измененията хода на нещата във ваша изгода. Кураж.

Рак – Членовете на вашето семейство може да ви упрекнат за нещо. Обърнете внимание на тези забележки, без да губите положителното си въодушевление. Сега заслужавате успокоение и тишина. Можете ли да устоите на изкушението да се върнете на арената?

Лъв – Под въздействие на Марс, планетата на издръжливостта, вие ще бъдете в рядко добра форма и като бонус вашият предприемачески дух ще свети блестящо. В службата или вкъщи, вашият манометър за продуктивност ще се увеличи.

Дева – Денят не дава обещание да бъде съвършен за вложение на вашите спестявания, които могат да се окажат рисковани. Положението на Сатурн през днешния ден е явно неподходящо във връзка с финансовата сфера.

Везни – Добре е да си вземете доза съботна отмора. Имате насъбрана физическа отмалялост плюс психически стрес. Далеч от цялото напрежение, насъбрано през последните месеци, ще можете да презаредите още веднъж батериите си.

Скорпион – Астралните въздействия ще ви дадат храброст да посрещнете и този нов работен ден. Въпреки умората, която се натрупва през дните, ще съумеете да завършите настоящите си задания без проблем. Все отново внимавайте с ежедневните си разноски.

Стрелец – Възможност за кариерното ви развиване, за която не сте помисляли, е допустима и ще ви принуди да извършите равносметка на бъдещите си проекти. За тези, които търсят работа, наподобява, че се демонстрира на хоризонта и можете да получите поддръжка от трета страна, която ще може да ви даде добър съвет.

Козирог – Вие сте въвлечени в развълнуван спор с някого, тъй като имате напълно друго мнение по значим за вас въпрос и сте изключително смутени от това. Опитвате се да слушате безшумно известно време, само че ще пристигна моментът, когато ще скъсате нишката и към този момент няма да можете да се контролирате.

Водолей – Необходимо е да бъдете прецизни в дейностите си. Избягвайте рисковани дейности с пари, вложения и освен този ден, само че и идващите. Не се поддавайте на хорско въздействие - през днешния ден би трябвало да се ръководите единствено от личния си здрав разсъдък.

Риби – Планетарната атмосфера е удобна за вас. Нептун поддържа хората от вашия знак. Време е да си дадете малко отмора в компанията на тези, които обичате. Това е идеалният миг да организирате фамилна почивка и да се възползвате от опцията да се свържете още веднъж с обичаните си хора.

Съветите на Фортуна

Символ на деня е орелът. Време за високия полет, предопределено за дейни, решителни и пробивни дейности. Този, който успее да се възползва от предоставения му късмет, ще придобие доста потребни неща, освен в нравствен проект, само че и в веществен. Удачен за групова работа.

Настроението се усъвършенства. Ден за самоизцеление и за размисли, в който можете да вземете значими решения. Ако създадете нови връзки, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка. Само съобразявайки се с Божествения закон за обич и правдивост, ние можем да се избавим от множеството несгоди и да си създадем свое благополучие в рамките на грубото физическо битие.

Не хабете на вятъра физическите си сили, икономично изразходвайте виталната си сила. Денят е удобен за духовно видоизменение на съзнанието, по тази причина е добре да се прави медитация, духовни техники и да се четат духовни книги.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР