Овен Днес ще Ви се прииска да предпазите своя любим

...
Овен Днес ще Ви се прииска да предпазите своя любим
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник

Овен
Днес ще Ви се прииска да предпазите своя обичан човек от някаква тягост, която ще се окаже, че го заплашва. Това ще се окаже не толкоз просто, колкото Ви се коства, само че в случай че се постараете и вложите най-хубавите си качества, безспорно ще се получи. Много е значимо да не се боите от компликациите и да вярвате в себе си.

Телец
Ако в този ден почувствате в душата си студ, бързичко си организирайте едно престояване пред камината. Може и да не запалите огън и дори е по- добре, да не го вършиме, само че сантименталната конюнктура ще предизвика многообещаващо предложение, а и горящи дърва е рисково да се оставят

Близнаци
През този ден всяка дума, казана от Вас на обичания Ви човек, ще има над него в действителност вълшебна власт. Тя или ще го накара да работи по този начин, както намирате Вие за добре, или по абсолюбно противоположния метод, на назад. Да владеете такова извънредно мощно оръжие, резултата от потреблението на което е незнаен, не е елементарно, само че за сметка на това е забавно.

Рак
За Вас този ден ще бъде доста сполучлив, и то - във финансово отношение. Възможно е повишение на заплатата, или поява на спомагателен източник на приходи, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате съперници и бързо ще намирате излаз от комплицирани обстановки. Ще Ви радва общуването с околните: връзките остават все по този начин хармонични, а може и да стигнете до цялостно взаимно схващане. Новите запознанства, за жалост, няма да оправдаят упованията, защото ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв
Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще би трябвало пламенно да се заемете с работа, с цел да помогнете на останалите. Трябва да станете пълководец на играта, заслужен за удивление. Дори и да не сте във екстаз от вероятностите да отложите своята ;лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата лична. В края на крайщата всички Ваши жертви ще надделелят над възприятието за нужда, а от това ще придобиете по-голяма убеденост в себе си.

Дева
Днес на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да се концентрира върху този или оня развой, защото непрестанно ще го отвличат радостни, или в противен случай - безрадостни мисли за Вас. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да се изпарите от неговите стремежи въпреки и за един ден.

Везни
Днес е удобен ден за фамилни тържества. Всъщност, даже с Вашата половинка още да не сте женени, може да я въведете в своя фамилен кръг, което единствено ще внесе нотка на обаяние. Само не би трябвало да се целувате пред всички, а е по-добре за задачата да се уедините.

Скорпион
Усещате, че през днешния ден виталните Ви сили са на привършване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че би трябвало да намерите време да си починете и да се „ реформирате ” вътрешно. Прекрасната Ви вътрешен глас ще Ви докара до верни решения в професионалната сфера. За препоръчване са независими занимания, свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите най-малко малко време, в което да сте сами.

Стрелец
В последно време се чувствате доста изтощени. Трябва да се избавите от неувереността в себе си, която не е нищо друго, с изключение на боязън, че може да се окажете по-зле от другите. Вашите сътрудници и другари Ви възприемат като звезда, за което са напълно прави. Много скоро пред Вас ще се открие опция, да покажете своите благоприятни условия и гений, та по тази причина не е зле да се опитате да удържите своя голословен боязън. Престанете единствено да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво - вярно...

Козирог
Успехите Ви през този ден значително ще зависят от дипломатическия гений, който притежавате. В положение сте дори и с неотдавнашни врагове да се споразумеете с това, което Ви „ изнася ”, а с привличане на нови съдружници и сътрудници, проблем няма да има. Желателно е да планирате за през днешния ден къс престой отвън къщи, без значение дали това ще бъде посещение на другари, или пътешестване отвън града. Смяната на ситуацията ще Ви бъде потребна, а по време на пътуването може да осъществите забавни запознанства. Денят е прекрасен за дребни покупки.

Водолей
През този ден звездите Ви предлагат освен да си спомните за това, че имате възприятие за комизъм, само че и блестящо да го приложите на процедура, което ще рече - при общуването със своя обичан човек. Той ще оцени това и ще го рабере, а и доста проблеми може да се решат още с тяхната поява, с помощта на здравия смях!

Риби
Ще се наложи да се заемете с решение на финансови проблеми, и то - освен със своите лични. Хората, нуждаещи се от Вашата помощ ще се окажат ненадейно доста и няма да е толкоз елементарно да подкрепите всеки. Добре би било, в случай че умеете да кавате през днешния ден „ не ” общително и твърдо. Но денят е подобаващ за присъединяване в всемирски мероприятия. Не се опасявайте да притегляте вниманието и да сте на показ. На близките вършиме извънредно положително усещане. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР