Овен – Днес ще се почувствате изпълнени и заредени с

...
Овен – Днес ще се почувствате изпълнени и заредени с
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – четвъртък – 11 август 2022

Овен – Днес ще се почувствате изпълнени и заредени с нов оптимизъм, възторг и вяра. Чувствате се мощни, като че ли можете да обгърнете целия свят с ръцете си. Това е отлично време да извършите идната стъпка в любовен проект.

Телец – Днес сте склонни да приемате нещата доста съществено от позиция на нечии планове. Възможно е да съумеете да спечелите поддръжката на хората към вас в дейностите си. Следвайте интуицията си. Не позволявайте на нормалната ви логичност да надделее.

Близнаци – Вие сте извънредно любопитна персона, само че през днешния ден не трябва да си пъхате носа във всичко. Може да разберете нещо, което ви слага пред сериозна алтернатива. Ако го разкриете, вредите на себе си, в случай че не го извършите, вредите на някой различен. Трябва да се откри някакво мъдро решение.

Рак – Днес се чувствате много енергични и ще започнете да кроите проекти за пътешестване, може би за наслаждение или пък по работа. Шансът да подобрите финансовото си положение може да откри пътя до вас по непредвидени канали.

Лъв – Амбицията, вашата отдаденост и многото упорита работа най-сетне ще ви се изплатят. Избягвайте да спорите с някои хора, които са покрай вас, тъй като рискувате да започнете същински скандал. Някой, който не сте виждали от дълго време, може внезапно да се появи, което ще е приятна изненада за вас.

Дева – Луната ще ускори дълбоките ви страсти и усеща на обич. Енергията, настояща върху вашия бранш на смелостта, е тук, с цел да предприемете стъпките, от които сте се страхували до момента. Бъдете великодушни в любовта. Разпределете любовта си на всички, които обичате.

Везни – Общуването с другите е сърдечно и успокояващо. Намирате успокоение в инцидентни диалози, без прекалено много прочувствени последствия. Можете да свалите гарда и да употребявате малко възприятие за комизъм, с цел да отворите вратите, където е нужно.

Скорпион – Днес сте взискателни, както със себе си, по този начин и с хората към вас. Многото работа, сложни условия или даже горещото време може да ви изнервят. Решаването на проблеми изисква самообладание и централизация, изключително откакто сте склонни към малко скептицизъм.

Стрелец – Решението за смяна на посоката на деяние изисква изпитание от ваша страна. В първата фаза всичко наподобява лъскаво, ново и привлекателно. Но когато осъзнаете какво би трябвало да извършите, с цел да извършите започнатото, може да се появи някакво съмнение. Няма да е елементарно!

Козирог – Заобиколени сте от доста хора. Вашата позитивност притегля и о
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР