Овен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени

...
Овен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 23 март 2023 г.

Овен
Днес ще очаквате от своя обичан човек някакви избрани дейности, решителни действия или в противен случай, колебливо безмълвие. И в случай че той не оправдае Вашите упования, ще бъдете толкоз афектирани и разочаровани, въпреки че той няма да има никаква виновност за това.
Телец
Постарайте се през днешния ден да не седите в къщи, а излезте измежду хората. Иначе може да пропуснете превъзходен късмет да срещнете своята орис. Не е зле да се погрижите за своята осанка. Това ще Ви отнеме доста по- малко време, в сравнение с допускате, а резултата ще провокира у Вас екстаз. Направете за своя обичан нещо незабравимо – пригответе вкусна вечеря и нетрадиционен десерт. И планирайте добре разноските си, тъй като може финансовото Ви състояние да се пропука...Ориентирайте се към действия, които биха Ви помогнали да свалите напрежението.

Близнаци
Не се тормозете от обстоятелството, че Вашите връзки не наподобяват на връзките на другите. В последна сметка самобитността е за предпочитане и Вашата половинка в никакъв случай няма да каже, че с Вас е скучно и тривиално. Само че е доста значимо тази самородност да не премине в откровена чудноватост, граничеща с полуда. Че от време на време и по този начин се случва...

Рак
Най-важното за Вас в този момент е, да не привиквате към хубавото. А то в връзките с Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде прекомерно доста. В някои моменти дори ще Ви се коства, че спите или ненадейно сте попаднали в приказка. Какво пък, дано е по този начин! От това ще получите най-много наслаждение!

Лъв
Днес ще разберете, че доста от нещата, които вършиме в своя персонален живот, ги вършиме на вятъра. Иначе казано, Вашият обичан човек не става нито по-добър, нито по-лош от Вашите дейности. Това значи, че с триумф може да употребите същата тази сила за нещо, което ще е по-полезно и за двете стран

Дева
Днес на Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да схване всичко, което вършиме и говорите, съществено. Ако не планирате да употребявате своето амплоа на смешник, ще се наложи да бъдете доста безапелационни, с цел да избегнете неразбирането.

Везни
Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, само че без компликации няма да минете. За благополучие, Вие преживявате напредък в уменията за дипломатичност, който значително ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не би трябвало да забравяте за нуждата, ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят вярно, хората напълно и изцяло е належащо да схващат Вашите упования. Това се отнася както за професионалния, по този начин и за персоналния Ви живот. Не забравяйте за това!

Скорпион
Притежавате забележителна упоритост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои връзки се явява предимство, а в други - минус. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става триумфът, само че в персоналните напълно не е по този начин. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и въодушевление.. Постарайте се да избегнете импулсивното и надменно държание. В професионалната Ви работа може да се появят спорове, стимулирани от властта и престижа. Времето не е уместно за решение на парични проблеми.

Стрелец
Възможни са съществени загуби и не на смешка проблеми. Със своята нормална сила доста мъчно ще можете да се противопоставите на нападките на недоброжелателите, заради което няма да Ви е непотребна поддръжка. Проверените съдружници няма да Ви окажат помощ, само че ще Ви зарадва доста обстоятелството, че на Ваша страна ненадейно ще застане доста авторитетен човек. Напрегнатост, чиито генезис и аргументи не да са ясни, ще участват в персоналните връзки и ще разрушават тяхната естетика. Ако бъдете по-внимателни, вероятно ще си дадете сметка, какво тъкмо нервира околните Ви.

Козирог
Преди да се решите на каквато и да било виновна крачка, обезателно се посъветвайте със своя обичан човек. Той по своему ще направи анализ на обстановката и по едно и също време с това може да се окаже създател на много скъпи препоръки, които ще Ви бъдат от огромна изгода, когато започнете да реализирате своя проект.

Водолей
Ако умеете да цените самотата, денят ще Ви хареса. При това състояние неналичието на връзка за Вас няма да бъде проблем, а напряко ще си е наслаждение. В противоположен случай ще се чувствате много некомфортно, страдайки от невъзможността да споделите своите усеща и страсти, или да обсъдите събитията от неотдавнашното минало. Близките Ви не гледат да се освободят от Вас, само че и не Ви поддържат по този начин, както би Ви се желало. Няма да чувствате липса от съветващи, само че търпеливи слушатели, от които по този начин се нуждаете, няма да се намерят. За да постигнете душевно равновесие, ще Ви оказват помощ разходките, в това число и по магазините.

Риби
Тази заран ще се разсъните с чувство за неимоверна лекост. Всички неприятности са останали обратно, и дори и не мислите за вероятни бъдещи проблеми. За тях може да забравите. Всички проблеми, с които може да се сблъскате през днешния ден, са разрешими, и за първи път от доста дълго време, вие единствено ще се смеете на сложните задания. Настроението Ви през идващите няколко дни единствено ще се усъвършенства, тъй че през днешния ден е доста уместно време за плануване на нкои развлекателни мероприятия, или срещи с другари. Общувайте повече със своите познати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР