Овен Днес представителите на зодията ще се чувстват щастливи и

...
Овен Днес представителите на зодията ще се чувстват щастливи и
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 13 май

Овен
Днес представителите на зодията ще се усещат щастливи и задоволени от живота. Успели са да реализират една от задачите си и това извънредно доста ги радва и стимулира. Възможно е доста скоро да се оправят с всички тези неразбории в живота си, свързани с любовта.
Телец
Зодия Телец през днешния ден ще имат потребност от малко повече милувки и съгласие. Обвързаните представителите на зодията ще се отдадат на сантиментални занимания. Онези, които нямат към момента половинки, доста скоро ще открият подобаващ за тях човек.
Близнаци
Денят на Близнаците се обрисува да бъде извънредно щур и авантюристичен. Много е евентуално да срещнат човек, който в никакъв случай преди този момент не са виждали и да се влюбят в усмивката му. Възможни са неразбирателства в фамилията. Не е целесъобразно да бъдат остри и нетактични.
Рак
Днес Раците е допустимо да преживеят загуба, която същински ще ги нарани. Не е целесъобразно да изпадат в дълбока меланхолия. Колкото по-скоро осъзнаят, че животът не завършва с това, толкоз по-добре за тях.
Лъв
Представителите на зодията ще имат опция да отделят повече време за фамилията си. Те ще имат потребност от флирт и еротични занимания. През втората половина на деня ще се усещат леко самотни и ще се нуждаят от повече тръпка и страсти.
Дева
Девите ще преминат през не малко компликации през днешния ден. Те ще се опитат да проведат значим диалог с половинките си и да решат по какъв начин ще продължат от тук нататък. Не е добра концепция да се раздават до безспир за своя обичан човек, тъй като не е несъмнено дали той отвръща на усещат им.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР