Овен Днес планетите ще бъдат над вас, помагайки на вашия

...
Овен Днес планетите ще бъдат над вас, помагайки на вашия
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за днес, 05 ДЕКЕМВРИ

Овен

Днес планетите ще бъдат над вас, помагайки на вашия любовен живот по необикновен метод. Ще постъпвате в любовта не по този начин, както ви се желае, а по този начин, както е най-правилно за вас. 

Телец

Говоренето за обич, мисленето за обич и взимането на решения в тази посока ще са на дневен ред. В резултат на планетите ще имате две неща в мозъка си –любов и пари. 



Близнаци

Ако се чувствате несигурни във връзка с пари, половинката ще ви повдигне духа. Той или тя ще ви подсети, че имате доста гении и че сте повече от способни, с цел да ги развиете. 

Рак

Каквото и да вършиме, сигурно ще се почувствате и ще изглеждате по-привлекателно. Това води до спомагателна убеденост и нови обожатели.

Лъв

Ако копнеете за някого, днешният ден може да е разочароващ за вас. Отдайте се на повече релакс, приятни лечения, които ще ви оказват помощ да се справите прочувствено със обстановката.

Дева

Раздвижване в обществения живот ще има за родените под знака на зодия Дева. Потенциалът за нови любовни страсти също ще се увеличи.

Везни

Ще се прегрупирате като двойка, защото вашият сътрудник евентуално ще стане по-малко придирчив. Всъщност той или тя, може да покаже по-голям интерес към стабилизирането на връзката ви.

Скорпион

Ако сте обвързани, вие ще се интересувате от разширение на хоризонтите на вашето партньорство. Това може да бъде реализирано посредством пътувания, дълбоки диалози.

Стрелец

Ако сте желали да задълбочите вашите физически или духовни аспекти от връзката си, в този момент е моментът да се отдадете на това без боязън. Ще се почувствате по-безопасно, разкривайки своите недостатъци.

Козирог

Някои от вас може да заживеят дружно или да получат предложение за брак. Ако скоро сте се срещнали с някого или срещнете нова персона през днешния ден, това може да докара до по-сериозен ангажимент.
Как всяка ЗОДИЯ ще украси дома си за коледа?
Овен Овните са доста спестовни в украсата и несъмнено не си падат по обилните коледни украшения. Сдържани са и си падат по изисканото...



Водолей

Вие и вашият обичан човек може да решите, че е време да обърнете повече внимание на здравето си. От през днешния ден можете да забележите огромен прогрес в постигането на тази цел.

Риби

Вашият любовен живот ще бъде глътка чист въздух - в случай че сте необвързани, допустимо е да срещнете специфичен човек, който да плени сърцето ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР