Овен Днес Овните ще се чувстват на ръба на силите

...
Овен Днес Овните ще се чувстват на ръба на силите
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 12 май

Овен
Днес Овните ще се усещат на ръба на силите си, приказваме ли за обич. Напоследък диалозите с половинките са мъчителни и изнервящи. Често пъти те водят до кавги, съпроводени с обидни думи. Денят няма да бъде удобен за сантиментални подвизи, нито представителите на зодията ще усещат топлота и успокоение.
Телец
Телците ще се усещат раними през днешния ден. Те са на път да подхванат диалог, посредством който най-сетне да схванат гледната точка на индивида до себе си. Напоследък не се усещат изключително задоволени от протичащото се в любовния им живот и това стартира съществено да ги вбесява и нервира. Много е допустимо през днешния ден да сложат завършек на връзката си.

Близнаци
Денят на Близнаците изрично няма да е натоварващ, нито пък лишен от романтика. Те ще получат предложение за вечеря, на което няма да могат да устоят. На хоризонта се появява нов човек, който по всевъзможен метод се пробва да развълнува и плени душата на представителите на зодията. Очертава се един занимателен ден.
Рак
Раците ще бъдат напрегнати през днешния ден и това няма по какъв начин да не рефлектира върху взаимоотношенията им с половинките. Те ще се усещат раними и доста евентуално е още повече да се натъжат през втората половина на деня. Не е целесъобразно да дават пари назаем, нито пък да влагат прекалено много за сантиментални изненади.

Лъв
Лъвовете през днешния ден ще се усещат спокойни и щастливи. Човекът до тях ги подарява с любов и съгласие. Възможно е през днешния ден да се опитат да изненадат половинките си с нещо благо и сантиментално. Не е изключено еротично развлечение през втората половина на деня.
Дева
За Девите днешният ден няма да е това, което са си представяли. Те ще се опитат да флиртуват на работното си място, само че това изрично няма да е добра концепция. Много е евентуално да изгубят контрола над себе си и да разрешат на протичащото се да доближи до лимита на допустимото.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР