Овен Днес не бързайте да се отчайвате. Помощта, от която

...
Овен Днес не бързайте да се отчайвате. Помощта, от която
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 20 октомври

Овен
Днес не бързайте да се отчайвате. Помощта, от която имате потребност ще пристигна, само че ще би трябвало да я поискате.
Телец
Днес вземете, колкото се може повече от почивката си. Предстои ви натоварена седмица, тъй че се порадвайте на свободното си време.
Близнаци
Днес може да настъпи непредвиден поврат в фамилната конюнктура. Не губете на вятъра време, а се възползвайте от обстановката.
Рак
Това е ден, който да посветите на почивката си, изключително в случай че предния ден сте посветили на съществени дейности. Каквото и да става си дайте отмора.
Лъв
Днес се откъснете оптимално от действителността. Може да си мислите, че сте си умряли, само че имате потребност от още усамотение.
Дева
Втората част на деня е добре да посветите на мерки за началото на работната седмица. Така ще имате съществено преимущество пред останалите. 
Везни
Днес не се колебайте да приемете покана за празненство или посещение. Общуването и разнообразието ще ви отразят съживяващо.
Скорпион
Това е ден, в който ще ви се наложи да простите. Приятелството ви е прекомерно скъпо, с цел да го жертвате поради гордостта си.
Стрелец
През този ден се вглеждайте в хубостта на дребните неща. Към края на деня към този момент притежавате букет от прелестни преживявания. 
Козирог
Тази неделя не се колебайте да казвате истината. Добре е да употребявате по-меки думи, само че не спестявайте това, което мислите.
Водолей
Днес ще сте изпълнени с готовност за работа и учене. Не се възпирайте. Вдъхновението не познава почивен ден. 
Риби
Тази неделя посветете на обичаните си занимания, на които не сте обръщали внимание от месеци. Сега имате потребност от възраждането им. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР