Овен Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно

...
Овен Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник

Овен
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да разбере аргументите, които са Ви подтикнали към това или това деяние. Същите тези дейности той ще преглежда от своя позиция и е изцяло допустимо да ги назове с много неприятни за Вас думи. Все отново се постарайте, да му обясните своята позиция.

Телец
Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за съществени пропуски и неточности е огромна, а оправянето им би лишило доста сили и време. Недоброжелателите непрестанно се месят в живота Ви и това, въпреки че не предизвиква особена щета, не на смешка ще Ви нервира. Между другото, би било добре, в случай че запазите положително разположение на духа, и точно това ще Ви даде опция да се „ обзаведете ” с потребни връзки и забавни запознанства. Ако сте родител, би трябвало да сте подготвени, в случай че децата изискат повече внимание от нормално. Но в случай че сте младеж, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате потребен витален опит.

Близнаци
Вече сте съумели да се затъжите за своя обичан човек, без значение от това, че не доста от дълго време сте го видяли за финален път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на посетители, с цел да съедините разделениете сърца, въпреки и за малко.

Рак
Благодарение на находчивостта и здравият разсъдък, ще съумеете да заздравите своите позиции. Ако сте задоволително дейни, ще се „ обзаведете ” с потребни връзки, и ще намерите нови съидейници и настойници. Наистина, в някои моменти ще бъдете ненужно доверчиви, което ще разрешава на недоброжелателите да се престорят на Ваши съдружници., несъмнено, от не напълно честни подбуди.. Днес Ви е свойствена избрана подозрителност и Вие всъшност през днешния ден ще търсите прикрит смисъл и второ дъно, пробвайки се да разкриете несъществуващи секрети. Отпуснете се - нищо не е по този начин неприятно, както Ви се коства....

Лъв
Този ден е обвързван с досадни неточности и пропуски, които ще имат по-сериозни последици, в сравнение с може да допуснете. Трябва да се отнасяте към себе си сериозно, и да сте подготвени да измененията нещо в своето държание. Само по този начин може да запазите връзките, които цените и са Ви скъпи. Няма дефекти в хората, искащи да Ви научат да живеете, и да споделят с Вас своя скъп опит. Проявете самообладание! Ако в този момент дадете воля на раздразнението си, разрешаване на спора ще бъде мъчно. Ако сте родители, бъдете снизходителни към децата: прекомерно високите условия може да ги накарат, да се разпалват.

Дева
Днес на Вашия обичан човек ще му се желае, някак си да си изясни Вашето държание, да го наложи в нормалната скица и да го завери с Вашия автограф или щемпел. Да, вярно се досещате! Впрочем, вероятността да не се досети е прекомерно огромна и по тази причина би трябвало съществено да помислите, одобрявате ли неговите заключения.

Везни
Днес ще бъдете склонни към демонстрация на сребролюбие. Това може да се отнася както до работата, по този начин и до мъчно заработените Ви пари. Само че никой не обича стиснатите. Може би би трябвало да се опитате да намерите златната среда, тъй че търсете опция, която да разреши на всеки човек да почувства своята полезност и да не разрешава хората да се усещат излъгани.

Скорпион
Трудничко и малко горчиво ще бъде през днешния ден на Вашия обичан човек общуването с Вас, защото Вашето държание ще бъде много мъчно за предсказание, и още по- комплицирано за схващане. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не поражда у Вашата половинка какъвто и да било дискомфорт от общуването с Вас...

Стрелец
Днес звездите не Ви предлагат, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се, чаша вино с хубава вечеря, напълно не е проблем, само че по опция – не повече. На Вашия обичан човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало положение, а още по- малко - да Ви целува.

Козирог
Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока,, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща.

Водолей
Откъснете се от конфликтните обстановки в сантименталните и фамилните връзки. Обърнете внимание на здравеето си помнете, че през днешния ден не би трябвало да преяждате. Решаването на значими парични въпроси е по-добре да отложите за по-добри времена. Интуитивният метод към решаването на проблемите, ще Ви донесе ново схващане за виталната обстановка.

Риби
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи, неведнъж да Ви повтаря някаква мисъл от начало до край, още веднъж и още веднъж, защото ще я счита за значима, а Вие – не. Много е значимо това в последна сметка да не го докара до нервозен срив, а Вас – до цялостно неприемане на това, което Ви приказва. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР