Овен Денят ви ще премине спокойно, в компанията на любими

...
Овен Денят ви ще премине спокойно, в компанията на любими
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 24.06.2017 г.

Овен

Денят ви ще премине умерено, в компанията на обичани за вас хора. Отделете време особено за себе си - отидете на фитнес, масаж или друго обичано занятие. Отлично здраве.

Телец

Днес ще имате опция да съчетаете потребното с приятното. Ще решите наложителен проблем и умерено ще можете да си отдъхнете и да се отдадете на отмора и обичани занимания.

Близнаци

Плановете, които имате за този ден, ще се объркат от проблеми със ваши близки. Не бъдете егоисти и помогнете с каквото можете. За накои от представителите на тази зодия - любовни трепети, за други - продължително обвързване.

Рак

Спокоен ще бъде денят ви и ще можете да се отдадете на по този начин жадувата от вас отмора. Натоварената ви седмица е причина да пренебрегнете интимната си половинка - покажете любовта си с благ жест или подарък.

Лъв

Някои от представителите на Лъв ще се радват на мира и естетика вкъщи. Други ги чака път и вълнуващи срещи с положителни другари. Не правете ненужни покупки.

Дева

Забравете за проблеми и задължения и помислете по какъв начин да се позабавлявате със фамилията си. Не поемайте на дълъг път. Помогнете на ваш другар, добротата ви ще бъде възнаградена.

Везни

Днес оставете грижите настрани. Забавлявайте се без да мислите какво ще кажат другите за вас. Поглезете се с обичана храна, масаж или друго обичано занятие. Не се доверявайте на всеки.

Скорпион

Не всичко ще върви по проект през този ден, само че ще се справите със всички задължения и ще се почувствате задоволени. След това се отдайте на по този начин бленуваната от вас отмора. Обърнете внимание на интимната си половинка.

Стрелец

Мисълта за професионалните ви задания ще е преобладаваща и през днешния ден, макар желанието ви за отмора и смяна на ситуацията. Отложете даден ангажимент. Не тръгвайте на път.

Козирог

Денят ви ще бъде изпълнен с доста приятни страсти, ще ви зарадват с доста хубава вест и най-сетне ще можете да си отдъхнете и да се позабавлявате. Предложение за брак ще ви завари неподготвени.

Водолей

Не се затваряйте в себе си и не се изолирайте от хората през днешния ден. Приемете предложение за другарска среща, забравете за миг за грижи и задължения и се забавлявайте същински.

Риби

Възможни са дарове и сполучливи покупки, а не са изключени и приятни сърпрайзи, готови от околните. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР