Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа.

...
Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа.
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Овен
Денят е подобаващ за образование и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес през днешния ден ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви поддържат във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се възстановяват. В любовната сфера ще имате удобно време за разисквания и търсене на взаимни отстъпки.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то през днешния ден е по- добре да избягвате взимането на значими решения и да ги отложите за различен ден, написа

Телец

Във втздуха витаят засегнатост и ревнивост, само че Вие нямате виновност за това, тъй че може да забравите своята общоизвестна привичка да поемате виновността за всичко от рождението Ви досега. Небесата през днешния ден са устроили нещата по този начин, че всяка среща ще бъде значима и ще има последици надалеч в бъдещето, даже и да Ви се стори напълно елементарна. Ако у някой от Вашите другари зародят проблеми, ще се наложи да го измъквате от къщи и да извършите нещо, с цел да пооправите настроението му.
 

Близнаци

Посветете през днешния ден, дружно с обичания си човек, времето за любуване на природата, на свежия въздух и на прелестта на момента. Постарайте се, да не изпуснете тези вълшебни минути, занимвайки се с изясняване на връзките.
 

Рак

Днешният ден ще изисква от Вас взимане на ексцентрични решения и потребление на непредвидени маньоври на фамилния фронт. Например, пробвайте с всички за всичко да се съгласявате. Те напряко ще останат учудени!
 

Лъв

Очакват Ви грижи и безпокойствие, а освен това първите ще бъдат безсмислени, а вторите – безпричинни. Този ден е обвързван с напразни разноски на сила и сили, а по този начин също и с лъжливи очаквания. Но пък Вие сте в положително въодушевление, вършиме проекти и се радвате на живота, което, единствено по себе си, напълно не е неприятно. Вероятни са разногласия с другари, като полемиките ще бъдат дълги и остри. Но пък с роднините няма да имате проблеми, защото те драговолно ще вършат отстъпки. Вечерта ще Ви донесе забавно пътешестване, увлекателни развлечения и непредвидени оферти.
 

Дева

Може би планирате колекция в дома си, а в случай че още не сте почнали, е време да се захванете. Не е наложително да подготвите храна за цялостен квартал. Ако желаете, може да позвъните на няколко души от Вашите познати и да им предложите да се облекат в розово и зелено и да Ви навестят довечера, с цел да си устроите празника с хавайска пица и пунш в хола. А може и да извършите всякакво друго предложение, стига то да Ви се коства задоволително.
 

Везни

Желанието на Вашия обичан човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, деяние и дори придвижване на мисълта, а това ще Ви радва и нервира по едно и също време. Впрочем, ще Ви се наложи независимо да изчислявате пропорциите на тези усеща. А и да си вършиме заключения - също...
 

Скорпион

Днес е допустимо да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в фамилията Ви са вероятни неприятности и дори може да се стигне до скандал. За миг ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, само че за благополучие, ще бъде краткотрайно. Звездите Ви предлагат преди обяд да си извършите къса разходка и да подишате чист въздух. Каквито и оферти да получите през днешния ден, самоуверено може да се заемете с всяко от тях, колкото и извънредно и ненадейно да е. Вечерта ще прекарате в удобна конюнктура
 

Стрелец

Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.
 

Козирог

Не всичко върви безпрепятствено и има риск за крах във значима за Вас работа. Опитвайки се да предвидите всичко, Вие губите в размишления скъпо време, а от положителните резултати се възползват други. Всъщност, за Вас не остава нищо. Нужна е повече храброст, с цел да постигнете това, към което се стремите. Много скоро пред Вас ще се открие опция, да покажете своите благоприятни условия и гений, та по тази причина не е зле да се опитате да удържите своя голословен боязън. Престанете единствено да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво - вярно...
 

Водолей

През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое деяние, с цел да се убедите, че не нарушавате разпоредбите. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умеенето, съществено да подхождате към нещата и да ги изпълнявате по този начин, както ги желае началството, а дже - противоположното. Но през днешния ден ще се окажете на една вълна с началството, и ще може да извършите всичко, което се изисква. Това е положително, зашото шефовете Ви имат концепция, обвързвана с Вашето покачване.
 

Риби

Интуитивните спонтанни догадки ще Ви създадат услуга през първата половина на денонощието, само че към края на деня вероятно ще се окажат към този момент ненужни. Ако имате желание да започнете нещо ново, пристъпвайте към реализация на своите записи някъде привечер. Начинанията, свързани с експанзия, битка и конкуренцията, ще имат дребни шансове за триумф. Това е положително време за преференциални покупко-продажби с дребен и междинен мащаб, и за правене на потребни покупки(включително ежедневни облекла и хранителни продукти), за придобиване на качествени, красиви и трайни движимости в типичен жанр.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР