Овен Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни,

...
Овен Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни,
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 януари

Овен
Денят е доста удобен: напъните Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат точно такива, каквито ги очаквате. Не би трябвало да скривате своите упоритости и да се стеснявате от смели стремежи - обкръжаващите ще се отнесат към тях с почитание и драговолно ще Ви признаят за водач. Вероятно е подсилване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в покачване в службата, по този начин и в увеличение на заплатата. Намирате се във властта на мощни усеща, само че не си губите главата, та по тази причина измененията в персоналния Ви живот ще бъдат с положителен темперамент. Денят е доста подобаващ за нови запознанства.

Телец
Днес много ще се поразвълнувате. Ще започнете да се съмнявате и в най-близките си хора и ще станете подозрителни и ревностни, въпреки че, в полза на истината, не цялото Ви безпокойствие е лишено от съображение. Въздържайте се от недомислени действия и отложете изясняването на връзките - през днешния ден можете да извършите и кажете нещо, за което по-късно да съжалявате. Денят е подобаващ за непланувани авансово занимания, които да издигнат настроението Ви. Не изисквайте от себе си прекомерно доста. Най-важното, което би трябвало да извършите е, да си осигурите положителни страсти.

Близнаци
Денят няма да е изключително сполучлив за Близнаците, защото слабостите и грешките на представителите на знака, ще се набиват на очи. Няма да е елементарно да убедите хората, че сте способни на доста неща, тъй като пропуските Ви помнят всички, а достиженията по някаква причина остават без внимание. В обкръжението си евентуално ще намерите човек, който е имал пръст в публикуваната за Вас клеверническа информация. Денят е удобен за нови запознанства, като ще съумеете бързо да придобиете вярна визия за хората, с които имате работа. Романтични увлечения са малко евентуални.

Рак
Това е денят, от който може да се възползвате по Ваше убеждение. Ще съумеете да спечелите победа по няколко разнообразни метода. Само че Вселената не дава такива дни, с цел да ги пилеете за домашна работа или за ремонт на шкафчето. Възползвайте се от това време, с цел да се сближите с близките. Прекарайте този ден, споделяйки своята философия и споделяйки своите усеща. Добри или неприятни, Вашите мисли би трябвало да бъдат чути.

Лъв
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.

Дева
Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие ”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.

Везни
Днес не си заслужава да подавате на своя обичан човек даже и най-малкия мотив за ревнивост. Искрата може да се разгори в подобен пламък, че дфа стане ужасно освен на Вас, а и на тези, които ще имат нещастието, да се окажат недалече от Вас.

Скорпион
Много неща се трансформират, само че за жалост - напълно не постоянно по този начин, както Ви се желае. Но през този ден всяко събитие открива нова опция. Нужно е единствено време, с цел да забележите това, и да се възползвате от новата опция. Наистина, постоянно вземате верни решения, ръководейки се от своята вътрешен глас, само че не постоянно може да обясните на обкръжаващитие (даже и на най- околните си хора), за какво предприемате тази или онази крачка. Успешни ще се окажат покупките, даже и да са спонтанни и непланирани. Даже и множко да похарчите, отново няма да останете с празно портмоне.

Стрелец
Последните няколко месеца са се оказали за Вас доста напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили доста неща за себе си и сте стигнали до удивителни заключения. Този работлив интервал ще продължи и през днешния ден, и ще се наложи да извършите куп избори. Някои са съществено изостанали и по тази причина би трябвало да разпределите сред тях своята сила по подобаващ метод. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е изумително, какъв брой сила се освобождава изведнъж!

Козирог
Изключително доста зависи от опцията Ви да се концентрирайте и бързо да взимате решения. Днешният ден няма да Ви даде време за размишления, претегляне на всички „ за ” и „ срещу ”, както и за разработване на оптимална тактика. Трябва да дойдете, да видите и да успехите. Това значи,че ще се постанова да бързате съвсем непрекъснато. За влюбените всичко ще се подрежда доста добре, а мощните усеща безусловно ще ги въодушевяват. Днес самотните представители на знака не би трябвало да хранят огромни очаквания за нови запознанства. Не забравяйте, че първото усещане можа да бъде лъжливо.

Водолей
Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свъразни с много особени усеща, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка обстановка, да му кажете това. Разбира се, не постоянно печелите в казиното на живота, само че понякога Ви се пада джакпота.

Риби
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да си покрещите с обичания човек един на различен. Не в смисъл да се скарате, а просто да поиграете на свада, изясняване на връзките и световен скандал. И ще се насмеете на воля, и ще свалите напрежението, и гласните си връзки ще разработите. Колко изгода от елементарни гръмки звуци! /lamqta.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР