Овен – Денят е благоприятен и обещава успех дори в

...
Овен – Денят е благоприятен и обещава успех дори в
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – сряда – 3 август 2022

Овен – Денят е удобен и дава обещание триумф даже в по-трудните каузи. Ще имате опция да се помирите и подписа мир с тези, с които сте се карали, с цел да се постави завършек на недоразуменията и взаимните сърдитни.

Телец – Подхождайте практично към всичко, не изпускайте и най-малките детайлности. Имате забавни хрумвания и нови проекти. Няма да е мъчно да извършите положително усещане: задоволително е единствено да се държите естествено.

Близнаци – Луната усилва самочувствието ви и ви подарява с жизнеспособност. Не забравяйте да бъдете тактични в държанието. Що се отнася до персоналния ви живот, през днешния ден елементарно можете да привлечете вниманието, да завладявате и пленявате.

Рак – Не е изключено да получите оферти за съдействие, само че те не са толкоз положителни за вас, колкото наподобяват на пръв взор. Съберете повече информация и помислете, преди да дадете финален отговор. По-добре е да вземате такива решения сами, да не търсите непознато мнение.

Лъв – Малко евентуално е да бъдете в положение да решите всички задания, които този ден са избрани за вас. Възможно е да се наложи да се върнете към някои остарели случаи или да поп
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР