Овен Бъдете сигурни, че ще получите всичко според заслугите ви.

...
Овен Бъдете сигурни, че ще получите всичко според заслугите ви.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 май

Овен
Бъдете сигурни, че ще получите всичко съгласно заслугите ви. Сега може да ви се вижда незадоволително, само че с времето ще разберете какъв брой доста притежавате.
Телец
Днес не се тормозете ненужно за неща, които не зависят от вас. Така единствено може да изхабите скъпи нерви и време. Важното е да съхраните спокойствието си.
Близнаци
Днес не си мислете, че целият свят ви следи. Може да си позволите някои волности, стига да нямат прекомерно крайни последствия.
Рак
Днес се постарайте да подредите цели си в главата. Вече сте дали някои сигнали, които могат да бъдат изтълкувани във ваш ущърб от страна на колегата ви.
Лъв
През този ден бъдете правилни на себе си и на правилата си. Много евентуално е да се окажете под сериозна офанзива от хора, които желаят да ги нападат. Не се подавайте.
Дева
През този ден може да бъдете зарадвани с непредвидена облага. Помислете за най-хубавия метод да се възползвате от нея, тъй че да не ви завиждат.
Везни
Днес потърсете истината към вас. Много евентуално е да  я откриете на необикновено място или да пристигна от човек, който минимум очаквате.
Скорпион
Днес не е наложително да сте почтени с останалите. Бъдете правилни на себе си и на вашите разбирания. Никой не може да ви укорява за това.
Стрелец
Днес потърсете второ мнение, в случай че се чудите по длъжностен въпрос. Много евентуално е истината да е композиция от двете догатки.
Козирог
Днес не бъдете съдници, даже и на себе си. Всеки може да откри виновност и минус, фокусирайте се върху позитивното.
Водолей
Днес не бързайте да покорявате, не задоволително известни върхове. Рискувате да не прецените силите си вярно и да претърпите крах.
Риби
Днес не възлагайте огромни очаквания да се случат чудеса. Всъщност те са вероятни, само че единствено с помощта на вашите неуморни старания и непримиримост. Покажете ги.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР