Овен Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните

...
Овен Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 февруари

Овен
Бъдете подготвени на това, Вашите достижения, както и привичните Ви способи на работа, да бъдат подложени на подозрения. Този ден ще изисква от Вас умеене умерено да приемате рецензия, да зашитавате своята позиция с добре измислени причини, да анализирате непознатите неточности, както и да си вършиме от всичко това верни заключения. От позиция на персоналните връзки, денят се подрежда напълно сполучливо и Ви дава опция да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сърпрайзи, а не са изключени и непредвидени любовни самопризнания, редом с забавни запознанства.

Телец
Ако имате желание да играете сватовническа роля, през днешния ден е най-подходящото време, да запознаете своите претенденти за хубава двойка, и да им дадете опция да се опознаят. Уникалността на всеки един от тях може да предизвика взаимно привличане, и по тази причина се постарайте да им създадете конфигурация, да се държат естествено. Потърсете място, където събеседниците могат да се провиснал и да се усещат удобно. Наличието на „ жива ” музика ще бъде голям плюс към Вашата активност. Само че е най-добре да не забравяте, че въпреки и подготовката за започване на сантиментални връзки да Ви увлече доста, за всеки случай не хранете огромни очаквания...

Близнаци
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за съществени проблеми в персоналния Ви живот. Да се схващат с Вас ще могат смо извънредно търпеливите и отстъпчиви хора, само че и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дълготрайно обмисляне на персоналния и фамилен бюджет. Денят е подобаващ за разходки, за занимания със спорт на чист въздух, и изобщо за деен отдих. Може да не се страхувате от досада – сами знаете, че на драго сърце приемате развлечения за себе си и за другари.

Рак
Жеанието да изпадне в сънливост, понякога се появява у всички хора, само че в този момент просто Ви се желае, да бъдете по-далеч от шумната навалица. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в цялостно успокоение. Освен това, в този момент е най-подходящото време, с цел да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете изцяло да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв
За решение на настоящи настоятелен въпроси би трябвало да изберете утринните часове, когато ще имате по-голямо количество физическа сила. През втората половина на деня ще Ви ангажират в допълнение и задачки, свързани със фамилията. Ако поискате да извършите дома си по-уютен, пребиваването Ви там ще стане още по-привлекателно. Вечерта обсъдете с домочадието последните вести и поговорете за насъщните материални и битови проблеми. В края на деня емоционалността Ви ще нарастне и може да се ускори склонността Ви към еротични удоволствия.

Дева
Ако в никакъв случай не се спирате, с цел да помиришете роза, то в никакъв случай няма да разберете, какъв сладостен живот в действителност съществува. Днес няма аргументи, с цел да се носите напред, рискувайки да си счупите главата, каквото и да приказват хората, които Ви заобикалят. Преживявате интервал на върхови постижения, когато всичко, над което сте работили, става част от Вашия живот. Но това няма и да разберете, в случай че не забавите малко ход и не се оставите известно време да плувате по течението. Не е нужно неотложно да решавате всеки възникващ въпрос. Понякога виталният безпорядък единствено обогатява.

Везни
На представителите на този знак на Зодиака през днешния ден звездите предлагат, да не излизат в прекомерно леко облекло. A когато сте в помещение, рекомендацията е, да се обличате по-семпло, с цел да не давате мотиви за ревнивост от страна на половинката. Имайте поради, че през днешния ден ще е изключително раним и податлив към пресиления. Най- хубаво е, колкото се може повече време да прекарате дружно.

Скорпион
Не форсирайте през днешния ден събитията в персоналния си живот, даже това прекомерно доста да Ви се желае. Постарайте се за на никое място да не бързате, умерено да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият обичан човек.

Стрелец
С всички мероприятия, свързани с образование, пътешестване, другарство и пропагандиране на някакви хрумвания, социална работа, както и с подсилване на персоналния престиж, би трябвало да се заемете през първата половина на денонощието. През това време ще успявате елементарно да се справите с всичко и от първи опит. Възможно е от своите начинания да получите дори повече, в сравнение с в началото сте считали. В края на деня може повече да се ускори Вашата неустановеност, като не са изключени измами на съперниците, също и комплициране и машинация в бизнес - съюза или брака.

Козирог
За Вас това няма да е най-лекия и прелестен ден: ще донесе доста недоразумения и неловки обстановки, пораждащи напрежение в връзките. Помнете, че е по силите Ви да запазите мира в фамилията. Наистина, ще се наложи да се постараете много, само че резултатът ще е задоволителен. Романтична среща няма да оправдае Вашите упования, само че пък ще Ви даде опция да узняате нещо ново за себе си. Поради намаленият витален капацитет през днешния ден, би трябвало да сте изключително деликатни към своето самочувствие. Откажете се от нездравословните привички и си спомнете за изгодата от пресните плодове и зеленчуци. Откажете се от консервите.

Водолей
През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое деяние, с цел да се убедите, че не нарушавате разпоредбите. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умеенето, съществено да подхождате към нещата и да ги изпълнявате по този начин, както ги желае началството, а дже - противоположното. Но през днешния ден ще се окажете на една вълна с началството, и ще може да извършите всичко, което се изисква. Това е положително, зашото шефовете Ви имат концепция, обвързвана с Вашето покачване.

Риби
Крайно време е да си дадете през днешния ден сметка, че тази цел, към която по този начин дълго сте се стремили, е към този момент напълно близко и е изцяло постижима. Остава единствено да протегнете ръка и да уловите онази красива и топла звездичка, която най-на края ще извърши Вшето заветно предпочитание. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР