Овен Ако страстите започнат да кипят във вас, раненото ви ...

Овен Ако страстите започнат да кипят във вас, раненото ви

Колко ревниви са зодиите

Овен

Ако страстите стартират да кипят във вас, раненото ви сърце не избира времето и метода да покаже своята ревнивост. Вашето съмнение и ревнивост са повлияни от Марс и Плутон, покровители на мощни и трескави усеща, което ви карат непрекъснато да наблюдавате държанието на сътрудника си под лупа.

Телец

Вашето ревностно естество не одобрява измяната на сътрудника ви под каквато и да е форма, даже в случай че той елементарно е погледнал нечии загорели крайници или е забелязал фигурата на друга дама. Астрологически сантименталната ви връзка се ръководи от Плутон, заради което толкова обичате да контролирате сътрудника си.

Близнаци

Вие се управлявате от планетата на логиката Меркурий, което ви прави по-малко ревниви от другите знаци. И даже да не вършиме подиуми и да не разбивате всички чинии в къщата, въпреки всичко ще намерите метод да задържите своя сътрудник по-дълго.

Рак

Вие сте доста ревниви и подозрителни, макар че не го показвате. Покровителката ви Луна постоянно ви предизвестява, в случай че нещо може да навреди на връзката ви. Ако нямате доказателство, ще мълчите, само че в случай че го имате, ще бъде доста мъчно да се справите с него.

Лъв

Слънчевият признак на гордостта пази пълномощниците на вашия горделив знак. Предателството на сътрудника ви доста ви наранява, даже в случай че това е " безопасен " флирт.

Дева

Вашият знак е предпазен от Меркурий. Ето за какво постоянно поставяте под казус верността на сътрудника си, като вършиме логичното умозаключение, че той няма да може да устои на изкушението.

Везни

Родени сте под доста ревностен знак. Въпреки че сте супер разумен човек, Венера, планетата на любовта, остава ваш настойник. Съответно, няма да търпите някой да заплаши връзката ви.

Скорпион

Страстната, само че извънредно накърнима природа на Скорпион е под егидата на Марс и Плутон. Затова реагирате толкова бурно на безобидни неща, на които другите хора не биха обърнали внимание.

Стрелец

Символът на вашия знак е Стрелец, който изстрелва стрела непосредствено в задачата. Това приказва за метода ви на деяние при положение на казуси в прочувствена връзка.

Козирог

Въпреки че външно не можете да кажете това, вие сте супер накърними. Ако можете сами да успехите стреса в последна сметка ще станете по-деликатни. Никога макар че не можете да простите изневярата, тъй че в случай че я видите при сътрудника си, ще прекратите връзката.

Водолей

Вашият знак се ръководи от Уран, планетата на флирт и завършения, тъй че сте склонни да избирате сътрудници, които ще се поглезят на вашите прищявки. Но в случай че държанието на сътрудника ви внезапно ви накара да ревнувате, вие ще се опитате да не го покажете нито с държанието си, нито с общуването си.

Риби

Вашият свръхчувствителен знак е покровителстван от Нептун, тъй че изцяло се отдавате на властта на индивида, който обичате. Това макар че е и повода да ви е толкова просто да нараните. Ако започнете да ревнувате, първата стъпка е да анализирате себе си и реакциите си. Можете да простите измяната, само че няма да оставите чувството, че това може да се повтори.

Източник: actualno.com