Овен Ако са Ви изгорели предпазителите, това съвсем не значи,

...
Овен Ако са Ви изгорели предпазителите, това съвсем не значи,
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 август 2022 г.

Овен
Ако са Ви изгорели предпазителите, това напълно не значи, че към този момент тревата не пораства и няма защо да се съжалява. Намерете сили у себе си, извинете се и започнете да търсите метод за ново начало. Все отново животът продължава....
Телец
Сега имате много работа, само че си има и аргументи за това. Някой ще Ви затрупва с все по-нови и по-нови задания, а Вие ще им се отдавате без излишък освен тъй като с нещо Ви притеглят, а и тъй като имат доста огромно значение за Вас. Затова няма да можете да се концентрирате върху нищо друго.

Близнаци
Днес Вашия късмет за персонално благополучие е доста, доста огромна. Затова полагайте всички вероятни и невъзможни старания, с цел да извлечете от това най-много изгода и наслаждение. Иначе след това доста ще съжалявате, че нямате зъби до лактите, с цел да може да хапете, който би трябвало....

Рак
Днес на Вашия обичан човек ще прииска, да Ви устрои същински празник. Не се знае до какъв брой ще успее да осъществя тази своя концепция, само че опитите да Ви повдигне настроението ще бъдат много многочислени. Дори единствено за това той може да бъде заслужен за почитание.

Лъв
Сериозни проооблеми са малко евентуални, само че ще зародят много доста дребни компликации, а тъкмо тези компликации ще Ви работят обезкуражително. Ентусиазмът ще се топи безусловно пред очите Ви и в случай че имате значима работа, пробвайте се да я свършите още през първата половина на деня. Вечерта е време, в което нищо няма да Ви зарадва по този начин, както спокойната отмора в фамилен кръг. Близките Ви имат за Вас приятни сърпрайзи и положителни вести. Освен това, евентуални са парични приходи, които ще се окажат доста навременни. Денят е подобаващ за открития, които ще са от огромна изгода.

Дева
Днес за Вашия обичан човек ще бъде незадоволително да разбере, че във вашите връзки нещо не е наред, идвайки до този извод теоретичеснки. Практиката би трябвало мъчително да го удари по носа, с цел да се замисли най-накрая за желесъобразността и правилността на своите дейности. А това е по силите Ви...

Везни
Дами-Везни, би трябвало да се погрижите през този ден в дома Ви да бъде идеална непорочност и ред, тъй като гостуването на човек от противоположния пол, което ще бъде ненадейно, ще промени проектите Ви за вечерта и ще внесе видимо раздвижване във Вашия живот. Случайната вечер дава обещание да се трансформира в прелестен коктейл и в леко самозабравяне през идващия ден.

Скорпион
Бъдете поредни - това е единственият метод да изкарате деня без загуби. Днес Сорпионите ще са склонни да се мятат от една прекаленост до друга, заобикаляйки златната среда, и без даже да се пробват да прокоментират ставащото с близките. Самостоятелността, да вземем за пример, е нещо прелестно, само че през днешния ден тя ще граничи с нарцисизъм. Възможни са проблеми със здравето, защото има възможност да Ви „ посетят ” простудни и инфекциозни болести. Освен това и непотребната нервност не се отразва на самочувствието по най-хубавия метод. Йората е отличен метод да се свли напрежението, само че не е целесъобразно да се занимавате с йога, в случай че нямате положителни инструктори.

Стрелец
Денят е извънредно подобаващ за решение на ексцентрични задания, изискващи изключително, креативно отношение. Изпълнени сте с решителност и сила и няма бариера, която не бихте могли да преодолеете. Не един път ще се основават обстановки, в които ще можете да проявявате лидерски качества. Не минавайте в сянка и не се опасявайте да привлечете вниманието на към себе си. Много добре ще преминат светските мероприятия и изявите Ви ще бъдат сполучливи. Единственото, с което никога не би трябвало да се занимавате, това е решаването на комплицирани финансови въпроси. Когато нещата опират до пари, и логиката и интуицията ще са неприятни помощници.

Козирог
Козирозите ще получат великодушна премия за свършената работа, единствено че доста от упоритостите на представителите на този знак ще останат неосъществени. Може да се уговорите с управлението за увеличение на работната заплата, само че надали ще постигнете покачване в службата. Това е сполучлив ден за къси пътувания, екскурзии, а също и за другарство с настоятелен сътрудници в неофициална конюнктура. Лесно ще се разбирате с по-възрастните от Вас хора, без значение дали става въпрос за родственици, или просто за познати. Като цяло денят е удобен за другарство с членовете на фамилията. Младите влюбени могат да страдат от дефицит на ярки усещания. Жизненият Ви тонус е висок.

Водолей
Прекрасен ден, великодушен на ярки усещания, даващ куп благоприятни условия за прелестно превозване на времето. Ще съумеете да привлечете вниманието на хора, чиито благосклонности от дълго време сте си мечтали да завоювате, а е допустимо и начало на сантиментални връзки, които напълно да трансформират живота Ви. Лесно и с въодушевление харчите пари и рискувате да останете без пукнат грош, в случай че не се спрете в точния момент. Ако през днешния ден планирате да се занимавате с някаква сериозна задача, от рано се поримирете, че няма да може да доведете нещата до край.

Риби
Вашите връзки може да бъдат наречени с тъжната дума „ общуване ”. Вие се търпите един-друг и с тъга се сдържате, да не кажете на своята половинка всички глупости, които мислите за нея. Това ще бъде изключително очевидно през днешния ден. Този интервал скоро ще свърши и би трябвало единствено да потърпите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР