Овен 21 март - 20 април В събота Венера е в

...
Овен 21 март - 20 април
В събота Венера е в
Коментари Харесай

Какви изненади крие за зодиите новата седмица 3 - 9 юни

Овен 21 март - 20 април

В събота Венера е в съвпад с Уран във вашия знак, а този аспект ще донесе мълниеносни влюбвания и разлюбвания, изключително за родените в третата декада. Не е изключена компроматна офанзива по отношение на персоналните ви връзки. Внимавайте с кого и къде се срещате. До 5-и на обед Луната ще ви гледа в съпротива от знака на Везните. Отношенията в средата, в която се развивате, работите и творите ще се изопнат, ще се наложат неприятни разбърквания и отблъскване на конкурентни офанзиви. Чака ви сложен уикенд и претрупан понеделник, в който ще ви бъдат сложени съвсем неизпълними условия. На 6-и Венера напуща вашия знак, а това ще отрезви мозъка и ще увеличи градуса на упоритостта. Ако се включите в прояви на щедрост, сами ще станете обект на такава. Мислете комбинативно, не се оставяйте да ви спъват остарели връзки и връзки, които са подклаждани единствено от ваша страна. В сряда колелото на ориста ще се завърти, ще имате опция да доминирате и да извършите усещане на място, където може да се изявите и работите в бъдеще. Полезните артикули и мисли елементарно се усвояват. Позволете си релаксиращи процедури на прелестно място и диалози с приятни хора. На 8-и проведете събрания и съберете фамилния съвет. Може да влезете в нова група по ползи. В петък апетитите са големи, някой ще опита да ви захапе.

Телец 21 април – 20 май

Настоящият интервал отваря благоприятни условия за нови запознанства. Венера е в съвпад с Уран. Аспектът се свързва с любовната гръмотевица, която може да уцели и подобен добре заземен човек като вас. Обърнете повече внимание на прочувствения си живот. Новите хора в живота ви ще го трансформират и насочат в удобна и печеливша посока. На 6-и предстоят необратими рокади. Венера навлиза в Телец, а Меркурий го напуща. Ще дадете най-малко краткотрайно преимущество на страстта, а бизнесът и деловите връзки ще останат на втори проект. Дори и да натискате да се уредят някои значими контракти, след 6-и това по-трудно ще стане. На 5-и може да изкачите висок връх в кариерата, да извършите мощен ход и да сключите преференциална договорка. И на 6-7-и деловите ви връзки ще дават на късо, а и Луната ще ви гледа в съпротива от знака на Скорпиона, тъй че и обществените ви изяви няма да са толкоз сполучливи. В живота ви ще се появи мощен съперник и единствено хората, които са ви прочувствено предани, ще оказват помощ. Съветът за 6-и е да се настроите на вълна щедрост, в случай че желаете да си постелете добре за бъдещите си претенции и упоритости. 7-и ще завърти колелото, дори и външният ви тип ще се промени. Идете на коафьор сменете прическата. На 8-и свикайте фамилния и професионалния съвет и вземете значими решения. В петък запазете неутралитет и не влизайте в борби.

Близнаци 21 май – 21 юни

Чудесен уикенд за вас. Покрай работата и удоволствията няма да ви избягат. Съботният ден дава опция да открием душевната си и любовна половинка. В този ден любовната магия заслепява съзнанието. Може да изживеете и да попаднете на магично привличане. До късния следобяд не бързайте да взимате значими решения. За вечерта планирайте любовна среща и ново запознанство. В неделя канете посетители, гостувайте, организирайте срещи от настоятелен и персонален темперамент. Ще командвате парада, където и да отидете. Може да попаднете на бъдещи спонсори и настойници. В идващите два дни сами ще играете роля на настойник и спонсор за някой талантлив с гении и способности. В понеделник действайте делово до обед, а към края на работното време позволете да ви обезпокоят хора искащи и търсещи протекция и милосърдие. 6-и ще бъде доста необикновен ден за вас, Ще се отпуши една бизнес самодейност, а навлизащият във вашия знак Меркурий ще ви даде финансов подтик и опция да доминирате в комерсиалните и настоятелен инициативи. В околните дни може да създадете нова компания и да влезете в нова група по ползи. 7-и носи нужната ви информация, осигуряваща преимущество. Успехът ви на 8-и е обвързван с триумфа на групата, в която работите. В петък очаквайте експанзия и офанзива като реакция на подхванатите в предните дни дейности.

Рак 22 юни – 21 юли

На път сте да изневерите или да разберете за изневери. През уикенда Венера и Уран ви гледат в пречупващ аспект от знака на Овена. Ще действате първосигнално, ще се поддадете на усеща и прочувствени въздействия, които може да повлияят на връзките с досегашните ви сътрудници. Бъдете деликатни. На 4-ти агресорът Марс навлиза във вашия знак, а това ще постави сол и пипер в раните, ще подлюти връзките и ще провокира фамилни и професионални войни. Очаквайте и компроматна офанзива в най-слабите места. В последна сметка някой ще си пострада или ще нарани различен с думи и каузи. В понеделник проблемите ще са повече за родените в третата декада. Концентрирайте се над дилемите, с цел да не ви изтикат от печеливши позиции. 6-и е денят на колелото. Което е било изпод потегля нагоре, а което досега е доминирало ще получи някои уроци и ще би трябвало да се съобрази с новите условия. Променете външния си тип и отношението към вас ще се промени. До 8-и ще получите оферти, които не са за занемаряване. Може да ви покачат, да намерите нова работа и да създадете потребни за бъдещето ви връзки. И като се разсъните в петък, знайте, че ви чака експанзия, нападки и обвинявания или влизане в персоналната ви територия и връзки. Който се държи комплексарски, ще бъде отстранен от играта в любовта и в бизнеса.

Лъв 22 юли – 22 август

Родените в третата декада ще имат нараснали шансове в любовта и интимните връзки в този уикенд. Венера и Уран ви облъчват с прочувствени детонации от знака на Овена. Някой ще си загуби мозъка, различен ще излезе от задръстен интервал, в който дълго е бил на изсъхнало в любовта. Кажете си, че един път се живее, и се впуснете във водопада на възприятията. Тази вечер сте на „ шампанско и сълзи”. В неделя може да се разсъните до настойник или денем да се запознаете с подобен човек. Оглеждайте се, ориста ви включва в играта на шансове, които не всеки път са били на ваша страна. Този път може да ви се получи, да бъдете предпочетените и сами да изберете някого за цялостен живот. На 5-и значимото да се свърши по най-бързия метод. Следобед влизате в неподходящ интервал и в идващите дни примката на професионалните неудобства ще се стяга към врата ви даже във формата на елегантна вратовръзка. Ще се изисква избран дрескод. Съобразете се, в случай че не желаете да изпаднете от една ранглиста. Ще ви оглеждат и преценят, ще ви слагат клопки. Внимавайте с изявленията. Обърнете на подбив обвиняванията и закачките, които ви насочат. На 8-и ще доминирате в средата си, ще се изявите на събрания и състезания и ще привлечете настойници. Това ще даде опция в петък да захапете конкуренцията, да действате безкомпромисно и ултимативно.

Дева 23 август – 22 септември

Настоящият интервал ще отпуши креативния и артистичния ви капацитет, ще ви помогне да дадете най-хубавото от себе си. Ще получите оптимално положителни оценки и подкрепи. От 4-ти и деловата ви интензивност ще се отпуши, ще защитавате с право и със мощ позициите си вкъщи и в обществото. Имате късмет да намерите нови съдружници и бранители. От 6-и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Телеца, а това ще даде повече лустро и искра на персоналната ви и професионална изява, ще ви насочи към интериорни и дизайнерски планове. В този ден и Меркурий навлиза в Близнаци, активизирайки желанието ви да блеснете и да се визиите добре в бизнеса и в средата си. Не се отхвърляйте от оферти и предложения. Търсете интензивно връзки с хора, работещи и преобладаващи във вашата сфера. 7-и е денят на колелото, на опцията да се завърти нов бизнес, да се започват нови действия и планове и да се огледа на света от различен ъгъл. Ще получите нова информация, която ще помогне да решите остарял проблем. И потребните субстанции елементарно се усвояват. На 8-и очаквайте офанзиви и компроматна война. Съветът е да сте покрай съдружниците си. Ден на тръбача, който свири общ брой. Сами няма да се справите, намерете мястото си в групата. На 9-и очаквайте да ви бъде оказан напън. Ще изживеете стресови моменти. Не поемайте непотребни опасности.

Везни 23 септември – 22 октомври

От през днешния ден до 5-и на обед Луната е във вашия знак. В хороскопа ви се заформя кармичен кръст. Градусът на страстите се повишава. Може да разберете за изневери и да изневерите през уикенда. Родените към 15 октомври ще бъдат сюрпризирани вечерта с предложения и запознанства, които може да трансформират метода им на живот, да ги разведат или оженят. Като похлупак от 4-и и Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рака, което ще разреши на конкуренцията да ви заплаши с компроматна офанзива, а на околните да ви слагат ултимативни условия. Не се поддавайте на изнудвания и провокации. В момента правото и закона са на ваша страна. Ще получавате забележима и невидима отбрана и ще се преборите с всяка експанзия. Ще намерете същински места на мощ и уязвимост и нека употребявате едните и овладеете другите. В понеделник може да ви предложат нов контракт или покачване на остарялото място. Във вторник направете най-малко едно положително дело и рогът на изобилието ще се изсипе върху вас до дни. На 7-и се заемете с външния си тип, на никое място не отивайте неглиже. Денят е магичен, ще помогне на всеки да се освободи от тежестите на предишното. 8-и е удобен за нови инициативи, за старт на нов бизнес и среща с бъдещи и сегашни сътрудници. Подсигурете бъдещите си действия с благонадежден контракт. Юпитер потегля непосредствено във вашия знак. На 9-и нищо значимо да не се подхваща.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота мислете за обич и тя ще пристигна при вас. Съвпадът на Венера и Уран се вързва с любовната гръмотевица, която може ненадейно да порази всеки и да промени тотално живота и връзките му. Не е все едно къде отивате и с кого се срещате в съботната вечер. От неделя персоналната ви интензивност ще нараства. Марс към този момент ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рака, тъй че може да си поставяте високи цели и задания и да разчистите Авгиевите обори в живота си. В понеделник към обед Луната навлиза във вашия знак, а това състояние ще подтиква и поддържа обществените ви изяви. Кандидатствайте за нова работа, търсете ново място за внедряване, не оставайте различен да ви прави работата, от която очаквате пари, придобивки или други екстри. Ще изкачите висок връх в кариерата. Използвайте всеки късмет. Ако във вторник се включете в благотворителни планове сами ще станете обект на щедрост. Правете това, за което ви молят. В сряда потребните артикули прелестно се усвояват в организма ни. Проведете лечебни процедури, променете прическа и визия. Ще получите информация, която ще помогне да решите остарял проблем. На 8-и ни залива потиснатост. Пълнолунието въздейства отрицателно на хората с лабилна душeвност. Не оставайте сами депресираните си другари и близки. На 9-и мъчно ще се управляват апетитите. Посягате на непознато.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в края на зодията ще имат непредвиден късмет в любовта. В момента Венера и Уран ви гледат в брилянтен аспект от знака на Овена. Апетитите ви и за секс нарастват. Може да излезете от отъпканата пътека и да потърсите нещо ново. В неделя най-малко една грижа ще се махне от живота ви, само че бързо ще се откри друго, за което да се тревожите. Планирайте през уикенда срещи с евентуални спонсори и благодетели. На 5-и подпишете нов контракт, явете се на изпити и състезания. Изкачвате висок професионален връх. От 6-и Меркурий ще ви гледа в съпротива. Ще би трябвало повече да се постараете на работното място и да довършите обещаните каузи. Увеличете натиска в бизнеса и не повтаряйте старите неточности. Някой ще отиде към съдружничество, което в следствие може и да се скапе. 7-и е магичен ден, в който ориста завърта колелото и дава късмет на един, а различен заробва с заеми и неравностойни връзки. Бъдете деликатни. Ще получите информация, към която би трябвало да се отнесете доста съществено, в случай че желаете да спечелите и да запазите позициите си в работата и в обществото. На 8-и Луната навлиза в Стрелец. Всяко начинание ще е сполучливо и ще отваря нови пътища. Не се поддавайте на меланхолията. За всичко ще се откри излаз и вид. В петък не сте склонни на взаимни отстъпки. Някой ще удари на камък и ще срещне каменни сърца.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества . Козирог 22 декември – 20 януари

През уикенда губите по точки в любовта, изключително в случай че сте се нагърбили с изключителна работа. Вероятни са изневери, а родените в третата декада ще дават и мотиви за непотребна ревнивост. В неделя в хороскопа ви към този момент се заформя тежък кръст на планетни сили. Ще разберете за дребни и огромни изменничества, а работата която подготвяте може да се окаже ненужна или открадната към този момент като концепция от различен. В понеделник не правете нищо, което не е съобразено със закона. Патентовайте артикули и изобретения, в случай че не желаете различен да употребява екстрите от тях. На 6-и преди да поискате каквото и да било първо дайте повече от себе си. Опитайте да се включите в спонсорски планове с задгранично финансиране. 7-и е ден за смяна освен във външния тип, само че и в разбирането за нещата. Реагирайте съответно на изменящите се условия. Ако не нервничите и действате умерено, ще разрешите всеки проблем. Работете над себе си, променете външния си тип, релаксирайте на прелестно място и тествайте нова козметика. 8-и е ден на апел. Съберете под знамената на персоналната си интензивност другари и почитатели. Може да създадете нова група по ползи и да афиширате нова активност. Всичко подхванато ще носи изгоди и преимущества. Не се предавайте пред компликациите. В петък работят законите на джунглата. Всеки демонстрира апетитите си и работи безкомпромисно.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Един мощен и сполучлив уикенд за вас. Мислете повече за обич, търсете нови запознанства и направете предложение на остарялата си връзка. Вашата ръководеща планета Уран е в съвпад с Венера, а това състояние може да разсъни и старците или хората изпаднали в любовна заспалост. В съботната вечер в живота ви може да се появи и непредвиден покровител. Облечете новите облекла и търсете интензивно своя късмет. Неделният ден е удобен за креативен и обществени изяви. Привличате погледите по един или различен метод. В понеделник значимото да се свърши до обед. След това навлизате в рисков интервал до 8-и. Ще се възобновят остарели вражди, а конкурентните борби ще навлязат в решителна фаза. Намалете темпото и във вторник работете повече за ползите на близки, другари и работодатели. В сряда проблемите ще са повече за родените в третата декада. Обърнете внимание на здравето и заздравете партньорските връзки. Някой ще се опита да се измъкне от въздействието и опеката ви. Отложете за четвъртък старта на нови бизнес планове. Каквото предприемете на 8-и, ще донесе пари и покачване. Денят има магична мощ за привличане на правилни съдружници и сътрудници. В петък конкуренцията е на високо равнище. Ако бягате с първите ще тествате персоналните си благоприятни условия. Ако се разсейвате, ще ви завлечен и новата обич.

Риби 20 февруари – 20 мар
т

Съботният ден е зареден с страст, която някой мъчно ще понесе, изключително в случай че е обвързвана с ревнивост и тормозещи усеща. В неделя ставате подготвени за борба за отбрана на персоналните си ползи и позиции. От 4-ти Мрас ще ви гледа в съразмерен аспект от знака на Рака. Уреждате фамилни връзки, някой се дами, различен работи над новото си жилище и връзка. В понеделник шансът ви ще се засилва съвсем в края на работното време. Навлизате в мощен интервал, в който ще уредите нова работа и може да получите имотна облага. Направете във вторник едно положително дело и по отношение на вас ще има жестове на внимание. Правете това, за което ви молят, и сами помолете някой за услуга и поддръжка. Родените в първата декада ще извадят шанс освен във връзките, само че и на работното място. На 6-7-и подайте документи за работа и търсете способи за внедряване в по-добра среда. Нищо не трябва да се отхвърля. От ненадейно място ще пристигна поканата, която все се надявате да получите от различен. Постарайте се да изглеждате добре и да притегляте погледите. 7-и е денят на колелото. Отношения и връзки се прекатурват и нека всичко се развие сполучливо за вас. С дейностите си сега променяте бъдещето и на децата. На 8-и не влизайте в нов екип, а работете със старите и познати сътрудници. 9-и е рисков и рисков. Ще ви нападат и подреден компромат.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР