ОВЕН (21.03 – 19.04)Започва динамично 7-дневие за вас, някои се

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Започва динамично 7-дневие за вас, някои се
Коментари Харесай

Хороскоп за 3 – 9 октомври от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Започва динамично 7-дневие за вас, някои се усещат по-колебливи, други ще пилеят сили по всякакви задания, в четвъртък ще се усещат преуморени. Още в понеделник Овните да си наложат непоколебим режим на работа и отдих, да се активизират прочувствено. Ако сте прицел на колегиални интриги, във вторник се огледайте за нови сътрудници, в сряда бъдете най-внимателни и с финансите. В независими начинания се справяте ОК и с помощта на препоръки от близки. В любовта не се връщайте към остарели кахъри, живейте в мига.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е плодотворен, изключително в случай че действате в съгласие с близките. От уикенда някои Телци замислят настоятелен промени, постановат се, само че по по-друг метод от проекта им. От понеделник поддържайте умерено движение на работа, във вторник търсете съдействие и с нови, освен със старите си познати. И да желаете по-трайно партньорство, в четвъртък ще се убедите: трансферират ви много тежести в екипа, ще предпочетете да се върнете към по-самостоятелните задания. В любовта не търсете недостатъци на избраника, радвайте се връзката си...
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Неспокойно време не толкоз поради събития, колкото от страсти. В любовта Близнаците да простят без условия, няма за какво да се двоумят и бавят. Друго е в деловата сфера: в понеделник ви се откриват ненадейни шансове, склонни сте да приемате предложения и без изследване. Във вторник уреждайте финансови и административни въпроси прецизно и изключително в случай че ще действате сами по тях. Сряда-четвъртък са по-напрегнати, претоварвате се, не е моментът да вземете самодейността. Ако можете да подобрите връзките с съперници, не чакайте.
РАК (21.06 – 21.07)
Можете да си позволите дребна пауза, не са назрели условия за разпоредителност в каузи, а за персонални неща не се налагайте. Вярно, Раците си вършат добър проект още в понеделник, само че има и въпроси за изясняване, прибързването може да породи разногласия с близки, да сътвори спомагателни усложнения във вторник-сряда. Зависите много от по-влиятелни родственици, не се дразнете от обстоятелството, нали огромното ви благополучие е в фамилията, разбирателството в любовта. От сряда ще укрепвате хармонията с обичаните, ходът на събитията ви оказва помощ, носи наслада.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Периодът идва с ограничавания и изненади, не подхождайте прочувствено към проблемите си. В понеделник Лъвовете ще почувстват прилив на сили, във вторник може да открият шансове и сътрудници, само че и най-малката смяна в активността им да става умерено, рационално. Четвъртък е по-напрегнат, може да не оценят незабавно приноса ви, само че трудът няма да остане на вятъра. Е, не постоянно ще бъдете на първа линия в геройска роля, само че резултатите са удовлетворяващи. В персонални връзки с положително и самообладание постигате баланс, насладата е от децата.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Ведро 7-дневие, в случай че вие от уикенда не прекалявате с непрекъснато взиране в свои и непознати пропуски. Тогава хората ще са по-сговорчиви и услужливи, по-леко ще прокарвате нови хрумвания. Девите са затрупани със задания още от понеделник, само че откриват непредвидени благоприятни условия за изява и облаги. Отделяйте по нещо в ресурс през идващите дни – едно, да не се претоварвате, второ, скоро ще има действителна потребност от нови проекти. В четвъртък се вслушвайте в мнението на рода, обичаните ви ценят и ще поддържат бъдещите ви изяви, въпреки не тъкмо занапред.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За вас интервалът също е бодър, удовлетворени сте от постигнатото в работата, а и в връзките с близки. От уикенда Везните зареждат тясното си обграждане с оптимизъм и сила за справяне с компликации, има такива, въпреки че делата им вървят. Пък и мнозина са доста бдителни с финанси, чертаят нови проекти, не им се ще да поспиват на настоящи лаври. От сряда ще задействате ред промени, само че без бързане, а и не бъдете прекомерно сериозни към другите. В петък избягвайте недомислени обещания, обичаните ви ценят, тъй като дадете ли дума, тя тежи...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът е прекрасен и за вас, ще ускорите хода на каузи, които ви интересуват, без напъни, нерви. До понеделник за Скорпионите всичко е към момента в постепенно движение, само че те си имат аварийни проекти за дилемите, които не потеглят, а и помощници, които отсега нататък биха ги подкрепили. Вторник и сряда ще покажат: тактиката ви е вярна, притегля авторитетна протекция, още шансове. Петък ще посветите на най-обичаните си хора, с цел да се порадвате дружно на реализирано, да обсъдите вероятности. Има какво да научат от вас, топлотата и грижата ви са забележителни.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Динамично 7-дневие, най-малко през уикенда не бързайте с настоятелен и персонални задания. В понеделник-вторник Стрелците би трябвало да разчистят някои изостанали неща, ще им се коства, че в екипа тях ги товарят най-вече, ще се замислят за нови сътрудници и сътрудници. Действайте по точна стратегия, търсете и услуги, шефовете правят оценка напъните ви и ще ви закрилят, тъй че в петък ще бъдете удовлетворени от извоюваното. Все отново не бързайте с разходи и не се възгордявайте. Ако може – помислете за отдих, а и за повече време с обичаните, заслужат ви.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
През идващите 7 дни ви чака доста работа, евентуално и облагите ще бъдат положителни. Козирозите може и да не мислят основно за приходите си през уикенда, напълно наясно са с обективните спънки и от понеделник в действителност ще потънат в задания. Вторник несъмнено ще ви изправи и пред непредвидени компликации, само че дисциплината и професионализмът ще ви изведат на прав път още в сряда. После ще се притеснявате за финансите, само че не забравяйте: парите не са всичко. Шефове и близки правят оценка напъните ви, от това няма по-важно и скъпо нещо...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Периодът носи непредвидени настоятелен благоприятни условия, би трябвало да работите решително, умерено и да притегляте съидейници, авторитетна поддръжка. През уикенда Водолеите с наслада ще покажат автономия, а дали са рекламирали добре начинанията си, няма ли да се разколебаят при спънки?... В понеделник не забравяйте и остарели ангажименти, не понижават блясъка на креативните ви хрумвания. Сряда е изнервяща, идващите дни обстановката припомня да не се изтъквате в екип, да се преценявате с мнение на близки и обичан, те имат вяра в силите ви.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Трудно 7-дневие, само че не пречките ви плашат. Усещате, че до понеделник е най-важно да се държите настрани от непознати разногласия и разпри. Вашите хрумвания имат потребност от авторитетна протекция, обаче в този момент притегляте съидейници, които чакат ефикасна помощ за свои грижи. Е, ще извършите нещо и по този въпрос. От вторник Рибите намират и услуги, и хора, подготвени за равностойни съюзи. Шансът ще ви се усмихне с доходоносни поръчки и вероятности за кариера. В любовта не късайте връзка прибързано, с такт и самообладание ще оправите бъркотии.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР