ОВЕН (21.03 – 19.04)Този уикенд ви настройва доста критично, но

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Този уикенд ви настройва доста критично, но
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 – 30 октомври от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Този уикенд ви настройва много сериозно, само че до Несторовден пощадете най-малко домашните. Хубавото е, че при множеството Овни справедливостта може да бъде отстояна не с кавги, а с отстъпки. В понеделник не говорите доста за грижите си, разчитате на равностойни сътрудници и те няма да ви подведат, след това ще се върнете и към остарели ангажименти. В сряда и четвъртък се дръжте настрани от разногласия на сътрудници, тематиките не ви засягат, а пият от силата ви. Почивайте, петък идва с нови благоприятни условия, някои си отдъхват и от по-лични несполуки.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Динамично 7-дневие, може да ви води на път, към нови настоятелен сфери и хора. Телците умерено преодоляват служебни и персонални неща, които много-много не ги удовлетворяват, в понеделник са съсредоточени в дилемите, във вторник – във финанси. Поводи за купони има, само че е по-разумно да не прекалявате, а и да намирате време за тонизиране. Шефовете ви имат доверие, поддържат концепциите и кариерните ви стъпки. Няма да е най-лесно, в четвъртък избягвайте рецензии и разпри, използвайте всяка минута да се насладите на дом или любовна връзка.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Нови шансове се откриват в деловата сфера, а от уикенда бавите движение, би трябвало да огледате детайлно нещата. Близнаците са окуражени за огромен триумф и до четвъртък ще го гонят праволинейно. Даже да ви е обещана авторитетна поддръжка, шефовете не бързат, само че не са ви не запомнили, тъй че във вторник се преборете с компликациите си сами, в сряда пък се дръжте настрани от разногласията на сътрудници, сътрудници, клиенти. Можете да натриете нечий нос, само че дискретна и умерена позиция е по-уместна. В любовта по този начин изчиствате и остарели неразбирателства...
РАК (21.06 – 21.07)
Това 7-дневие допуска повече другарство, само че за шанс – можете да си отделите и време за отдих измежду природа, за занимание и прочие През уикенда Раците да не се връщат към остарели ангажименти и проблеми, нови шансове и хрумвания ще ги привлекат от понеделник, в идващите дни ще намерят и подобаващи приятелки, сътрудници, сътрудници. В сряда сте удовлетворени от извоюваното, само че все пак пестите, някои се отдръпват от екипи, в които не всичко им подхожда. Обаче от четвъртък пречките са куп, наложете си умерено движение, с цел да ги преборите.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Делата ви вървят през този интервал, концепциите ви за изява и облаги са положителни. Но няма по какъв начин да се изпълнят от единствено себе си, тъй че Лъвовете още през уикенда да приключат изостанали задания, а от понеделник да проучват с лупа съюзите си, трябват им равностойни. Във вторник си налагате много ограничавания – май едни прекаляват с командите, втори не почиват постоянно, трети глезят близки. От сряда нещата се трансформират, бъдете по-сговорчиви и отстъпчиви, не трябва да се налагате. Начинанията не трябва да усложняват връзки, да ви уморяват.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
През интервала в работата ви водят високи упоритости, но той е динамичен и това може да ви изиграе номер. От събота доста от Девите да се заредят с самообладание и зоркост, натрупали са се настоятелен проблеми. Обмислете ги деликатно. В понеделник действайте дискретно и не огласявайте хрумвания, ще избегнете злоба. Вторник може да промени плана ви, да отстъпите обратно, само че макар спънки през идващите дни ще гоните задачата си със забележително неизменност. В четвъртък и петък авторитетни другари ще оказват помощ, не налагайте мнението си на близки.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Това 7-дневие носи значително изненади, запасете се с самообладание. Вероятно и положителното съгласие с обичаните ще е основа Везните да вземат решение умерено и рационално зародили проблеми. На Димитровден се хващате независимо с делата, а и услуги има кой да ви направи. Във вторник връщате такива „ заеми ”, значимото е да няма просрочени отговорности. В сряда бягате от разногласия, непознатите в действителност не ви интересуват, а по отношение на близки реагирате заслужено и бързо. Резултатите от напъните ви са положителни, но в любовта не припирайте с решения.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът е пъстър с компликации, през уикенда си дайте отмора, заредете батериите. В понеделник от силата на Скорпионите ще почерпят и сътрудници, познати, знаят, че концепциите им са потребни за екипа. Във вторник ви чака работа, в случай че търсите нови помощници, подбирайте ги деликатно и не говорете прекомерно за новите си хрумвания. Някои образуват и нови партньорства, други се връщат към остарели ангажименти, само че спънките са съществени, а триумфът на кантар, дано да работят внимателно. От изгода и за персонални, и за служебни грижи са препоръки на околните.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
През интервала изникват много неясноти в работа и взаимоотношения, тъй че бъдете сдържани и търпеливи. През уикенда група Стрелци ще проучват нещата в тесния си кръг, следва да се уредят финансови и административни неща, не са склонни да следват неприятни образци. Вторник носи нови настоятелен шансове, пречките в инициативи няма да ви изплашат, но от сряда до петък те постановат изследвания, пътища, контакти с малко познати хора. Не говорите доста, само че ще откриете другари, съидейници. За някои по този начин идва и любовта.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
За вас 7-дневието не е леко, начинанията ви се натъкват на пречки. Козирозите са подготвени да постановат мнение, концепциите им са печеливши, но би трябвало и отстъпчив екип, взаимно допълващи се експерти. От понеделник общото движение в работата да е умерено, поемайте задания, само че балансирайте и при непознати разногласия. Проучвайте и спомагателни благоприятни условия, с цел да се вземат решение проблемите най-ефективно. Някои улавят неучтивост, бързо ще се оттеглен от интриганти. Ако въпреки всичко страсти ви обвързват с тези хора, прецените най-точно решението.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
До Мишинден сте настроени по-философски. И въпреки всичко Водолеите да не потъват доста дълго в своите грижи. Първо, още от уикенда проблясват шансове за изява и облаги. Второ, на Димитровден следва да разчистите остарели отговорности, празнични срещи могат да подскажат настоятелен промени. От сряда до петък се хвърляте в работата и ще си осигурите удача. Действайте внимателно, търпеливо и преценявайки задълбочено претекстовете на близките. Силите ви крепнат, дамите май желаят да се затворят в любовното си благополучие.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Периодът е сложен в работата, само че вие се справяте ловко с пречките, а близките считат: просто ви върви. Рибите укрепват съюзи с сътрудници и познати, получават добра поддръжка от близки. Разбира се, в случай че се мъчат да ви наложат нещо, още в понеделник ще се уверят, че не става. Тактично отстоявате хрумвания. Финансите ви са постоянни, в този момент харчите рационално, уреждате всеки юридически и административен подробност. В сряда ще намалите движение, имате отговорности към обичани, желаете да споделите и с тях триумфа си. Ако някой ви е разочаровал, ще го дистанцирате.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР