ОВЕН (21.03 – 19.04)Този период изисква предпазливост и такт, за

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Този период изисква предпазливост и такт, за
Коментари Харесай

Хороскоп за 11 – 17 май от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Този интервал изисква нерешителност и такт, с цел да се възползвате от благосклонностите на авторитетни хора и да извършите най-малко дребна крачка напред в деловата сфера. До понеделник Овните дано отново да премислят концепциите си, първо ги увличат независими изяви, след това са изтощени, отегчени. Вторник носи още шансове, заредете се с усърдие и хрисимост, следва да разчитате на съдействието на сътрудници, не на приятелите си. В петък ще се убедите, че сте се вместили в проекта на шефа, не пилейте време във флиртове. Е, господата са неудържими...
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Влизате в сложен интервал, би трябвало да отделяте повече внимание на тонуса си, да хармонизирате партньорствата. Част от Телците имат по-амбициозни хрумвания, само че нещата не стават елементарно, май би трябвало да се огледат за по-влиятелни настойници. Ще намерите, от понеделник уреждайте тъкмо административни и финансови въпроси. Във вторник-сряда избягвайте разногласия дори с близки, не сте наясно с някои обстановки. От четвъртък действате по-уверено по дилемите си, а и сте по-общителни. Влюбените слушат сърцето си на каквито и спънки да се натъкват.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тези дни са напрегнати, за мнозина са вероятни и вреди. Група Близнаци ще се владеят, още през уикенда усещат: скоро ще наваксат настоятелен и персонални загуби. Така е, от понеделник упорствате по тежки задания, само че обръщате нещата в своя изгода, не зарязвате стартирана работа измежду път. Вторник и сряда носят мотиви за купони, не допускайте претрупаност, а и интриги. Следващите дни идват с нови спънки, само че вие ще си изработите ефикасна тактика. Ако в любовта ви изненадат неприятно, ще изчакате и ще намерите положителното решение за себе си.
РАК (21.06 – 21.07)
За вас – много динамично 7-дневие, само че напъните ви ще бъдат резултатни. Друг въпрос, че на Раците постигнатото им се вижда някак по-малко или идващо по-бавно. През уикенда не спорете и изключително с близки, от понеделник е значимо да стабилизирате връзки с повече сътрудници и познати, вторник носи компликации. В сряда печелите и повече, отнесете се към обстоятелството най-мъдро. Едни са подготвени да се хвърлят в случки, да не се ощетят. Втори са дребнави, вместо да наблюдават развоя на делата, предлага им късмет. В персонален проект слушайте страстите.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Периодът ви изправя пред куп мотиви за сериозен спор с близките, в реда на нещата е да бъдете по-сдържани, с цел да не развалите връзките си с някой от тях. Група Лъвове имат да уреждат настоятелен и персонални неща, още през уикенда да обмислят по какъв начин ще работят, до четвъртък-петък неразбирателствата ще бъдат овладени или ще бъде открит обективен съдия и рационален компромис. В понеделник не споделяте грижи, къде по-далновидно е да заложите на положително партньорство дори в идващите дни да имате финансови терзания или други компликации.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
През тези 7 дни делата ви не вървят както сте възнамерявали, в случай че прецените трезво – можете да си позволите дребен отдих и оттегляне от най-амбициозните си планове. Обвързаните дами в този момент да следват цели на своя фаворит, не да му се постановат, да капризничат. От уикенда Девите да заобикалят разправии с близки, в понеделник ще има и служебни мотиви, а не са в най-силна позиция. Зависите от настойници и шефове, тъй че в сряда се ограничете в директните отговорности, прецизно изяснявайте проблемите и не мислете, че носите целия свят на гърба си.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
През интервала се натрупат настоятелен и персонални проблеми, изяснявайте ги тактично и по-чевръсто, другояче от сряда ще затъвате от ден на ден в тях. Везните да се пазят от разногласия с близки хора, през уикенда май не помнят какъв брой са им задължени за поддръжка в сложни моменти. Понеделник разгаря упоритости за изява и облаги, нека във вторник стабилизирате хармонични партньорства. Често проявявате неспокойствие и прекомерна сдържаност, само че в случай че омаловажавате своите пропуски, резултатът няма да е във ваш плюс. Внимавайте с техника и тонус, уязвими са.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Време е да заложите на прагматизъм в деловата и персоналната сфера. Скорпионите упорстват по отговорности, в този момент не стига, с цел да се радват на по-високи резултати. През уикенда сте подготвени да заложите на независими действия, до четвъртък ще разберете: за някои планове нямате задоволително сили и средства. От друга страна, близки разчитат на услуги, няма по какъв начин да отклонявате молбите за помощ във вторник и след това, въпреки че постоянно подчертавате отдалеченост. Изяснявайте по-внимателно проблемите и показвайте какъв брой държите на хармоничните връзки.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Периодът не е лек, още в събота се откажете от прекомерна сдържаност към близките. Едно, че Стрелците занапред има да обясняват обстановките и по какъв начин да напасват проекта си към тях. Второ, от вторник околните ви по-често ще желаят препоръки и поддръжка. С отстъпки можете да си спестите и гняв, и несполуки. В понеделник мнозина разчитат на услуги от познати, в сряда-четвъртък може да възобновят остарели настоятелен ангажименти. Колкото по-устойчиви сте за провокации и настойчиво пазите персоналното си пространство, толкоз по-добре ще вървят нещата.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Каквито и компликации да никнат по пътя ви, няма да отстъпвате и до петък ще има на какво да се радвате в работата, а и в персонален проект. Някои Козирози обаче да овладеят желанието си да изпъкнат в екип и пред близки, това не е най-важното сега. В понеделник имате финансови грижи, а поддръжката от сътрудници е дребна. Във вторник и сряда употребявате куп нови настоятелен шансове, подготвени сте за независима активност, гоните високи упоритости. Отделяйте време за отдих и не се поддавайте на скептицизма на близките, вас ви води любовта...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Периодът изобилства с неясноти и спънки, не припирайте с промени в делата и персоналната сфера. Водолеите да бъдат бдителни, а като се постанова – и отстъпчиви, само че финансовите разногласия би трябвало да се завършват отрано дори с близки. В понеделник-вторник това е значимата ви задача, от сряда съдействията се хармонизират, а и независимите инициативи вървят ОК. В петък разчиствате пропуските, които сте забелязали, самовзискателността ви подсигурява високи резултати. Посветете свободното време на най-обичаните, дарете ги с благополучие.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Тези 7 дни подклаждат упоритостите ви за бизнес и персонални достижения, само че не е неприятно да бъдете по-умерени. Доста Риби от уикенда се взират в всякакви елементи, най-после може да се окаже, че от дървото не са видели цяла гора. В понеделник бъдете по-сговорчиви с сътрудници колкото и да сте уверени, че концепциите ви са най-хубави в екипа. Вторник и сряда ще ви накарат да забавите темпото в работата, това е и време да извършите проектите си по-прагматични, да хармонизирате партньорствата. Постигнатия прогрес в любовта е дребен, само че радва и дава обещание.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР