ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневието ви амбицира за големи дела, дано

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневието ви амбицира за големи дела, дано
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 – 29 октомври от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Седемдневието ви окуражи за огромни каузи, нека през уикенда огледате всеки подробност в проекта. Доста Овни май бързат да приказват с близки и познати, с цел да ги привлекат в екипа, празничните мотиви ги срещат с доста хора. В понеделник се съобразете с условия на по-влиятелни от вас, във вторник не започвайте всички планове едновременно, предстоят изследвания, пътища, срещи... Време е да балансирате връзките, може да бъде със загуби, някои околни не вземат участие съществено в работата. Едни се радват на любовта, други поправят остарели неточности.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Динамични 7 дни, у вас наслояват известна незадоволеност. През уикенда Телците да заобикалят разногласия с близки, от понеделник им трябват много услуги, тръгнат ли по нови направления. От вторник до четвъртък напред излизат тематиките за партньорство и финанси, уреждайте всичко прецизно и по-трайно. Хвърляте доста сили в работата, до сряда може да не ви оценят, само че с такт ще привлечете вниманието на шефа, ще си отворите път за кариера. Петък ще ви увери – няма труд на вятъра. Има персонални проблеми, но не допускайте различен в връзките си.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът ви настройва да анализирате по-сериозно проблемите, няма къде да бързате през този уикенд. В понеделник сте подготвени за разногласия, а не трябва да се нагърбвате с още отговорности. И в този момент помагате много на близки и познати при компликации, това ви радва. Близнаците да не пришпорват каузи в сряда, пречките в работата им са обилни. В четвъртък май сте склонни да се заемете с по-самостоятелни неща, не подценявайте неяснотите там. Ще ги изясните в петък, предпазливостта е единствено от изгода. Не се лишавайте от хубави мигове с обичани.
РАК (21.06 – 21.07)
Това 7-дневие носи разногласия, току виж станат трайна омраза. През уикенда Раците може да открият ненадейни шансове за изява и приходи, да си преценяват тъкмо за кои имат сили, кои ще чакат. В понеделник желаете помощ от близки, ще се бави и освен тогава. На Димитровден разправии ви уморяват, след това ще мислите какво да измененията в проекта за работа, в претенциите към околни. Но пък решите ли нещо за специалността си, няма да се отклонявате поради пречките, неясноти. С пари и сътрудници бъдете внимателни, в любовта и по-търпеливи...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
За тези 7 дни кроите всякакви проекти, обстановките са великодушни на шансове. Все отново Лъвовете да преценяват за кои хрумвания е време, от уикенда до петък да си дадат и дребен отдих, да се заемат с битови грижи, с рутинни неща. В понеделник ще сте удовлетворени от тази сдържаност и от постигнатото, вторник идва с компликации в делата, в сряда ще ви дотежи и това, че следвате непознати хрумвания, с цел да балансирате с сътрудници, сътрудници. Тактът е напълно подходящ, не е потребно прибързано да споделяте желанията си. Заслужавате, а и ще изисквате почитание в кръга си.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Динамичен интервал, само че няма къде да бързате, а и не е зле да отделите повече време на рода и тонизиране още от събота. В понеделник обмислете работа, персонални връзки, с кавги не се реализира доста. От вторник Девите да засилят предпазливостта, изкушават ви с облаги и други обещания. Само че не трябва да се хващате с неподготвени планове, дори в сряда да кипите от сила и хрумвания. Скромност и въздържаност ще ви водят към положителни резултати в четвъртък и петък. Укрепвате доверието с обичан, обвързаните слушат авторитетните близки.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Хубаво 7-дневие, въпреки че от събота до вторник се обрисуват доста и сложни задания. Везните ще упорстват по рутинни, обаче са подготвени и за управителна роля, шефове правят оценка качествата им. Колегите – също, и ви радва отзивчивостта им на Несторовден, услугите им са значими за триумфа ви. Все отново не припирайте с разширение на някои инициативи, не е време за подобен риск и за занемаряване на авторитетните настойници. В любовта се натъквате на пречки, помислете по какъв начин да ги отстраните, тогава можете да получите това, за което мечтаете от дълго време.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът ви окуражи за настоятелен и персонални промени, динамичен и сполучлив е за много от знака. Скорпионите може да се доверят на шанса, проектите им са премислени детайлно до неделя, от понеделник ги чака твърдоглав труд. До вторник и шефове ще оценят заряда и доходността на вашите хрумвания. Сряда ще ви радва с облаги, най-голямата е обичта на околните, в този момент с тях се допълвате забележително. Колеги, познати, другари също чакат помощта ви, колкото и да е тежко да „ носите толкоз дини под една мишница ”. Започнато в петък ще върви мъчно.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
До Димитровден се държите на назад във времето в службата, сред познати и рода, въпреки че имате високи упоритости. Сега Стрелците в действителност би трябвало да одобряват и по-ниска позиция, и екипна активност, въпреки че мечтаят да се откроят в деловата сфера. В понеделник-вторник ви глождят неясноти, дразните се, че сте в непозната сянка. Все отново не губите от работата, скоро ще си извоювате автономия. Четвъртък обаче е доста изтощителен, а напрегнатият петък допуска много по-тактично да прокарвате хрумвания. Не допускайте взаимни отстъпки с правилата си.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Ще ви се куп неща в настоятелен и персонален проект да подобрите, да вземем за пример да регистрират по-високо приноса ви. Едва ли през интервала можете да го постигнете незабавно. През уикенда Козирозите обмислят по какъв начин да работят, от понеделник ще проявят великото си самообладание. Във вторник ще би трябвало да коригирате ред каузи без спор, улавяте признаци за заплаха и следва да помагате и на сътрудници, познати да ги избегнат. Има забавени задания, ще хвърлите сили да ги свършите от сряда до петък. В работата ще откриете за какво проблеми се задълбочават, бъдете нащрек.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През 7-дневието се обрисуват куп каузи, само че ще овладеете напрежението и няма да изостряте връзките в обкръжението си през уикенда. До Димитровден Водолеите се трудят и по остарели ангажименти, за някои планове не е пристигнало време, дано да се вслушват в мнението на сътрудници, познати. Има още въпроси, ще ги изясните на Несторовден, и то по-дискретно. В четвъртък не отстъпвате пред спънки в работата, но не споделяте грижи, кахъри, нито се хвалите с триумфите, те ще са за целия екип. Дамите вършат доста за стабилността на връзката си.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Периодът допуска такт и еластичност, само че вие гоните високи настоятелен цели и ще се хвърлите в работата без мисъл за отдих. До Димитровден това носи и положителни резултати за група Риби, но въпреки всичко да управляват упоритостите си, да поемат и по-тежки задания в напрегнати за екипа им мигове. В сряда се концентрирайте в свои задължения, някои потъват в фантазии, в четвъртък се претрупват, молят за услуги този-онзи. Бъдете търпеливи по нови планове в петък и реалистично преценете силите си. Господата имат проблеми у дома, да не ги омаловажават.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР