ОВЕН (21.03 – 19.04)През 7-дневието старателно уреждайте делови, административни, финансови

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)През 7-дневието старателно уреждайте делови, административни, финансови
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 февруари – 5 март от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През 7-дневието усърдно уреждайте настоятелен, административни, финансови въпроси, от това зависи резултатността на напъните ви. За Баба Марта Овните са подготвени да ускорят темпото, да рискуват с инициативи, не е целесъобразно, дано потърпят най-малко до петък. Бъдете по-бдителни за имущество и приходи, а и подскажете на близките да бъдат по-предпазливи в работата си. Във вторник изчистете изостанали задължения, в сряда май ще поемете и задания на свои сътрудници, познати, само че е в името на общия триумф и компликациите няма да ви стопират.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През уикенда си дайте отдих, заредете се със сили и без бързане си обмислите проект за деяние. Доста Телци няма да останат удовлетворени от деловите резултати през 7-дневието, в понеделник-вторник се обрисува да поддържат връзка доста, само че май сътрудници и сътрудници им оказват осезателен напън. Няма да се поддадете, имате си и същински другари, които ви вдъхват успокоение. От сряда назряват мотиви за спор с близки, би трябвало да овладеете страстите, да не разваляте връзките. До петък мнозина ще поемат още задания, трудът им ще бъде по-високо оценен.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Този интервал изисква да действате по дилемите настойчиво и умерено. Близнаците работят сърцато, обаче в този момент да заобикалят разногласия с околни, не всички утвърждават хъса и решенията им. В понеделник компликациите ви подсказват, че би трябвало да проучвате още въпроси, във вторник-сряда се гответе да поемете и тежести на сътрудници, познати, близки. Не се връщайте към старите си проекти, криволичене ще разпилее силите и времето ви, от четвъртък ставате още по-нетърпеливи за промени. Ще настъпят, не обтягайте връзките с обичаните, търсете препоръки.
РАК (21.06 – 21.07)
За тези 7 дни имате доста настоятелен хрумвания, вярвате, че са положителни, само че въпреки всичко не ги налагайте на сътрудници, сътрудници, дори на близки. Раците ще би трябвало да създадат крачка обратно, по-готови са за остарели проекти, в редица случаи по този начин се измъкват от към този момент несъответствуващи съюзи. От понеделник анализирайте обстановката, само че не се набивайте прекомерно на очи, във вторник си позволете и къса пауза за отдих с обичани, с тях също е редно да си сверите часовника. За близките вълненията ви няма за какво да стават известни в сряда, важи и за най-лични неща до петък...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Макар по-бавно, 7-дневието оказва помощ да оправите куп свои настоятелен и фамилни неща. Някои Лъвове имат упоритости за бърза кариера, от понеделник е редно да проучват проекта си, да се погрижат за тонуса си, да подхванат по-творчески задания, резултатът ще повдига самочувствието им. От вторник до четвъртък не се набивайте доста на очи, по-нататък ще търсите съидейници, сътрудници. В сряда си дайте пауза за повече другарство с обичаните, в този момент има с какво да ги зарадвате и поглезите. Личните връзки ви вдъхват мощ и забележителна мъдрост.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Вие от дълго време се стремите към настоятелен и персонални промени, желае ви се да покажете креативен размах, престиж пред близки и познати, да привлечете съдружници. Девите ще имат условия от понеделник да изпълнят някои свои хрумвания, евентуални са по-добри приходи и позиции, но би трябвало да работят оперативно. Във вторник търсите услуги, ще видите, че и сътрудници имат ефикасни хрумвания. В сряда мнозина поставят връзките с шефове на нова основа, да не упорстват прекомерно за реализацията на свои персонални планове. Ще им пристигна ред, само че малко по малко.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Събота и неделя носят ненадейни настоятелен шансове, но следва да прецените готови ли сте за работата, какво да извършите още, с цел да си подсигурите триумф. В понеделник Везните поддържат по-спокоен темп в активността си, уверени са за прихода. От вторник до четвъртък уреждайте прецизно правни, административни и финансови въпроси, съобразявайте се с претенциите на шефове, авторитетни клиенти, въпреки че вашите хрумвания са по-добри. Едни ще се впускат в купони до петък, втори се изолират, би трябвало да оправят персонални неща.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
На прага на март имате шансове да осъществите смели настоятелен хрумвания, тъй че запретнете ръкави. Скорпионите да обясняват бързо изискванията, да се съобразят и с проекти на по-влиятелни хора в службата, бизнеса. От вторник програмата ви е доста по-натоварена, някои работят на два фронта, други се нагърбват с непознати отговорности до петък. От сряда заложете на такта, нерядко изборът ви ще бъде сложен, би трябвало да се справяте и с рутинни задания, да карате близки да се постегнат. Добре, че сте във форма и с дух, а значимите връзки се заздравяват.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Това 7-дневие е с напрежение, шефове ви разпореждат съществени отговорности, та в работата би трябвало да покажете какво умеете в действителност. През уикенда Стрелците може и да не са удовлетворени от към този момент реализирано, в понеделник ще обмислят нова тактика, във вторник постепенно, само че сполучливо отстраняват пречките. Ако имате планове за инициативи, компликациите ще са повече или ще следва да помагате на сътрудници, познати. Няма да ви се свидят време и сила, само че не коментирайте стореното. Обвързаните да не се хвърлят по флиртове, ще наранят най-близки.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В края на февруари си налагайте ограничавания, само че без да водят до разногласия с близки, те не са отговорни за грижите ви. Козирозите ще улавят куп шансове за изява и доходи, но надали са готови да ги употребяват дейно, да не рискуват. В понеделник-вторник действате по рутинни неща дори резултатът да се бави или да не ви извежда най-отпред в екипи. Сряда обрисува задания за дотъкмяване, а в идващите дни мъчно ще прокарате хрумвания, не се инатете и не се месете на близките. Някои от знака да не желаят съвет за персоналните си кахъри...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този интервал ви кара да преразгледате връзки в деловия и приятелския си кръг, можете да синхронизирате напъните там, да се включите в осъществяване на непознати хрумвания. За Баба Марта Водолеите ще поемат задания и на близки, въпреки че усещат: ще им се открият шансове за по-мащабни бизнес изяви. Подложете на непоколебим разбор досегашни партньорства, с някои хора е радостно, само че работата куца, други пък единствено гледат да се възползват от уменията ви. От четвъртък нещата са под контрола ви и макар пречките има на какво да се зарадвате с обичан.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Куп хрумвания за изява и облаги ви се въртят в мозъка, интервалът носи шансове да ги извършите, в случай че деянията твърдоглавие в работата. В понеделник Рибите ще търсят услуги, би трябвало да разчистят по-стари отговорности, да проучват деликатно финансови и партньорски проблеми. От сряда ще се мъчите да ускорите делата си. Дано е с такт, другояче разногласия с близки ще се изострят, а хората чакат помощ от вас за своите грижи. Е, можете да ги подкрепите, да израснете като водачи. Някои се хвърлят във флирт, единствено да не изтърван шанса си за същинска любов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР