ОВЕН (21.03 – 19.04)Понеделник-четвъртък са по-трудни дни за вас, гледайте

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Понеделник-четвъртък са по-трудни дни за вас, гледайте
Коментари Харесай

Хороскоп за 22 – 28 септември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Понеделник-четвъртък са по-трудни дни за вас, гледайте от дреболии да не се стига до съществени разногласия, и то с близки, които постоянно са ви подкрепяли. Сега Овните имат задача да поддържат отмерено движение в работата и с зоркост да преодоляват зараждащите проблеми, може да са на път или поради непозната несъобразителност. В петък към този момент ще почувствате прилив на сили, създали сте толкоз доста и от все сърце за обичаните хора, че жестовете ви няма по какъв начин да останат неоценени. Ако търсите любовна връзка, дано да е с такт и самообладание...
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Сега имате много мотиви за празнуване, само че и значително настоятелен паники, тъй че където и да сте – действайте внимателно, с цел да не ви ощетят. Някои ще се мъчат да хитруват на гърба на сътрудници и сътрудници, от понеделник до сряда гонят огромни упоритости, усещат се непогрешими. Не е по този начин, въпреки че близките не могат да отрекат приноса ви в екипа, чертаете си реалистични проекти. Ако Телците имат здравословни проблеми, да не отсрочват срещата със експерт, ще се възстановят по-скоро. В любовта усложнения, та не бързайте с решения.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Това 7-дневие не е най-спокойно за вас, евентуални са неразбирателства с по-близки. Близнаците ще заобикалят да се месят в непознатите разногласия през уикенда, може би чакат подпомагане от другари, родственици... Е, ще се справите със своите проблеми и сами, само че не незабавно, няма да е леко. От понеделник до сряда сте прекомерно придирчиви, не е време да се нагърбвате и с нови отговорности към сътрудници и познати даже да зависите от някого. В петък може да прокарате свои хрумвания за бизнес, само че внимавайте да не ви опълчват на шефове, клиенти.
РАК (21.06 – 21.07)
Хубав интервал и в деловата, и в персоналната сфера, напъните ви носят мечтаните резултати. Е, през уикенда Раците демонстрират повече упоритости в сравнение с е редно за момента, още в понеделник ще схванат: би трябвало да приключат остарели неща, пък след това да се втурват в новите. В сряда-четвъртък ударението е върху финанси – имате терзания, само че успявате да се справите и с това. В петък сте някак припрени, само че на срещи с родственици и познати ще се родят нови хрумвания, а и вие имате проект в ресурс, обичта ви окриля да се изявите, да печелите престиж.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Динамично 7-дневие, по тази причина до понеделник не бързайте с приказки, в случай че не сте си изяснили по кой въпрос по какъв начин ще действате. Някои Лъвове много зависят и от проектите на авторитетни хора, далновидно и с такт ще привлекат утвърждение за концепциите си. А и би трябвало да се каже, че сте решили тъкмо силите си, вместо да разчитате на непознати обещания. Е, във вторник не бъдете толкоз сериозни, от сряда и четвъртък нещата се оправят, в случай че поемете независими начинания, те ще са сполучливи. С обичан преодолявате най-внимателно неразбирателства...
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Периодът е динамичен и за вас, вероятно усещате, че би трябвало да отделите повече внимание на партньорствата. В деловата сфера Девите имат много шансове, да преценяват тъкмо кои да употребяват. Не е нужно да коментирате пред сътрудници и познати, от сряда пораждат куп проблеми, разногласията бързо ще се изострят. В петък към този момент ще сте овладели несъгласията, влизате и в нови съдействия, ще са ползотворни. Ако концепциите ви са свързани с огромни промени, творчество, бъдете търпеливи и упорити, най-близки ви схващат добре и ще ви поддържат.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Дойде миг да се заемете с по-амбициозните си настоятелен проекти, цялостни сте с сила, шефове ви ценят и поддържат. Везните да не се лъжат, че нещата ще стават елементарно – в петък пречките са бол, те дори ще считат: напъните им са си на вятъра. Не са, май би трябвало да отделите повече време да се рекламирате, а и да укрепвате екипа си – през уикенда ще има различия, във вторник следва да уредите финансови и административни неща. Имате и мотиви за празнуване с по-близки, обаче харчете доста рационално и не давайте мотив за никакви злословия.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът е под напрежение, нищо чудно да обтегнете връзки с близки, само че няма да позволите да ви постановат мнение, да ви диктуват финансови решения. Доста Скорпиони са прави да държат на проекта си, да се дистанцират внимателно дори от другари, в случай че не ги схващат. Стъпка по стъпка ще уредите път, инициативи, обмислили сте ги в елементи и в случай че в петък се наложи, ще обновите тактиката си. Сряда и четвъртък дават шир за упоритостите ви, евентуално с поддръжка за кариера и облаги. В персоналната сфера знаете какво желаете и по какъв начин да го постигнете.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Следващите дни носят много мотиви за празнуване, а има и от какво да бъдете удовлетворени в активността си. Стрелците да не се увличат, от събота до четвъртък е значимо да укрепват новите си партньорства, настоятелен или персонални, те ще въздействат мощно на кариерата им отсега нататък. Обаче купоните карат някои да отстъпват на непознати прищявки, да пилеят време, сили, средства. В понеделник избягвайте разногласия, във вторник уреждайте прецизно финанси и съюзи, ще си спестите неприятни изненади в петък. Царе сте на флирта, а от време на време може да навреди.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
За вас интервалът е под напрежение, чертаете си високи цели, изяснявате сложни тематики. През уикенда Козирозите отделят повече време на домашните, да ги поглезят някак, поддръжката на околните им е много значима. От понеделник се втурвате след упоритостите си в службата, само че за едни проекти е рано, а за втори едва ли ще получите незабавно помощ от познати и другари. В сряда и те, и сътрудниците ще проработят по-усърдно в екип с вас, в четвъртък можете да привлечете и други сътрудници. Усилията ви убеждават, няма потребност от доста приказки...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Като изключим четвъртък, когато ще се чувствате много изтощени и изнервени от работата и общуването, останалата част от 7-дневието ви изпълва с доста оптимизъм. Водолеите от дълго време упорстват по настоятелен и персонални задания, шансът им се усмихва още в събота. В понеделник напредвате по независимите си планове, във вторник успявате и в екип с по-влиятелни експерти, в сряда стабилизирате нови бизнес съюзи. Ще съумеете да подредите нещата по този начин, както вие смятате най-добре. В любовта – шанс, дълготрайна естетика.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Четвъртък е най-напрегнат и за вас, само че можете да избегнете разногласия и изключително с близки, нормално сте разчитали на поддръжката им. Рибите да демонстрират самообладание, в работата шансът няма да им се усмихне тутакси. От понеделник ще търсите авторитетно застъпничество, във вторник няма да забравите и своя бизнес самодейност. Упорството ви е забележително, само че следва да го съчетавате с такт и неизменност, положителните новини и приходи ще дойдат скоро. Трябва да помислите за тонизиране, любовта ще ви дава религия и въодушевление, а грижите ще отшумят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР