ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът изисква да намалите деловото темпо и

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът изисква да намалите деловото темпо и
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 – 19 април от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът изисква да намалите деловото движение и хъса, пък и критичността си. Овните имат още куп хрумвания за изява и облаги, само че през уикенда да не не помнят мотиви за купони с родственици, другари. Хвърляните в работата старания няма да останат напразно, но до петък не е нужно да припирате с неподготвени проекти или да пренебрегвате тонуса си. От вторник си забранете взиране в дреболии, хем се натоварвате ненужно, хем може да поразвалите връзките с близки, разчитат на вас. В любовта слушайте сърцето си, не гласа на секрети съветници.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Хубав интервал – напъните ви са резултатни, разкриват се и нови благоприятни условия за изява и облаги. Телците бързо ще покажат деловитост и непримиримост, само че имат и мотиви за празнуване, да не пропуснат да съберат на маса другари и родственици до четвъртък. От сряда до петък оглеждате ненадейните шансове и предложения, подготвени сте да поемете по-големи опасности поради доходи. Добре, само че дали разчитате на сътрудници, които ви допълват? И не трансферирате ли на по-некомпетентни доста отговорности? В любовта се радвате на съгласие.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Делата ви сякаш вървят добре, само че в случай че засилите бдителността, няма да е зле. Още през уикенда Близнаците ще усетят, че идва време да обмислят нови проекти за изява и облаги, от понеделник да бъдат доста деликатни за подсилване на свои партньорства. От вторник стартират промени, евентуално е да ви накарат да пътувате, да усвоявате спомагателна информация, да лансирате смели хрумвания пред авторитетните си настойници. Ще се справите със дилемите, само че се дръжте надалеч от интриги и злословия, в любовта предаността на мъжете е скъпа в този момент.
РАК (21.06 – 21.07)
Стремите се към равностойни настоятелен и персонални партньорства, само че интервалът ви изправя пред провокации, тактично и търпеливо разчиствайте пречките. Раците от понеделник да заложат на споразумяване на административни, финансови и други въпроси, във вторник би трябвало да се лимитират прецизно в служебните си отговорности. Трудностите са съществени, от сряда стабилизирайте темпото си на работа, с цел да не вършиме пропуски, а и да наваксате остарели дефекти. Някои влюбени май си дават пауза, с цел да оценят същинското значение на връзката си.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Започва под напрежение интервал, рисковете ще са повече, а е значимо да не влизате в разпри с сътрудници, познати, клиенти и близки. Влюбените да не вземат решение по какъв начин ще върви връзка. Още в понеделник Лъвовете са цялостни с сила и хрумвания, само че няма да бързат с реализация, доста по-ценно е да заразят със самообладанието си и околни. Вторник и сряда разрешават изчерпателен разбор, услуги, с цел да тръгне общата работа. Изяснявайте деликатно новите благоприятни условия за облаги, може да се наложи да се измъкнете от обстановката посредством независими начинания.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Периодът постанова по-задълбочено решение на настоятелен и персонални проблеми. Доста Деви не са си изяснили до дъно нещо в служебната сфера или правейки стъпка към любовна връзка, а след това се огорчават. В понеделник и вторник намалявате темпото, само че пък упорствате повече и сте по-грижовни към бюджета си. В сряда е редно да слушате близките и да не са с по-висока административна позиция. Четвъртък и петък са за подсилване на партньорства, анализирайте претекстовете на другите, в случай че близки и познати са прегрешили – не ги наказвайте свръх мярата.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този уикенд ви зарежда с въодушевление за развлечения, подготвени сте за случки и купони. Пренебрегнатите домашни въпроси бързо ще припомнят за себе си и от понеделник до сряда са евентуални разправии с близки, във вторник пък би трябвало да се натоварите с много и най-различни задания. Усилията на Везните ще дадат плод, те ще възстановят и хармонията с родственици, само че в петък дано да бъдат по-внимателни с финанси, с цел да не изпитат компликации и с персоналния бюджет. Някои от знака губят мозъка си поради парещ флирт, на тях им е нужна сериозна връзка...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът ще ви се види сложен, не сте наясно с условия в деловата и персоналната сфера, ще се нагърбвате постоянно с услуги или непознати задължения. Скорпионите няма да се уплашат, а и нещата потеглят в по-добрата за тях посока, въпреки че в понеделник следват прецизно концепциите на сътрудници и шефове, а във вторник компликациите са повече и напрежението пораства. От сряда обаче напъните ви за писмено и практическо споразумяване на деликатните проблеми дават плод, не могат да ви основат пречки за изява и облаги. В любовта си решавате вие.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
На напред във времето са приходи, персонални неща. Вярно, група Стрелци хвърлят доста сили в работата, вършат услуги на близки и познати, само че не е редно да бързат с изчистването на финансовите въпроси още от уикенда. Едно, че с родственици е добре да поотложите изясняването, второ – за мнозина околни изглеждате стиснати. В понеделник някои не са удовлетворени от постигнатото, а то не е малко. Във вторник не ви се ще да действате по непознати хрумвания, в сряда-четвъртък спънки бол, ще окуражите ли и екипа си, та в петък всички да оценят приноса ви?
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът не е лек, само че надали ще употребявате уикенда за почивка и тонизиране. Козирозите не са прекомерно удовлетворени от реализирано до вторник, имат куп хрумвания за инициативи и току бързат да ги осъществят. Е, и близки гледат да се възползват от помощта ви, само че това може да провокира и остри разногласия посред ви. В сряда се нагърбвате отново с непознати задания, не желаете да се връщате към минали недоразумения. В четвъртък и петък ви се откриват благоприятни условия за делова смяна, възможностите изненадват, спънки не ви плашат, съюзите са хармонични.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За вас е време да стабилизирате тези партньорства, които ви подхождат, не всички са такива и си го знаете. Доста Водолеи са припрени, разчитат на свои истински хрумвания, на изненада. Май се подвеждате, понеделник желае сдържаност и концентриране. Във вторник изрично се устремявате към промени и сте наясно какви, в идващите дни намирате съдружници, помощници. Е, околните ви също се нуждаят от вниманието ви. Някои предчувстват успеха си, тя ще пристигна при търпеливите. В любовта изходът от проблемите зависи от избора ви.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Периодът е прекомерно динамичен за вас, добре е през уикенда да уредите някои каузи, а не да го прекарвате на маса и в приказки. Още в понеделник Рибите ще се уверят: било по-разумно да не позволяват злословия по интересуващи ги тематики. Вторник носи шансове за приходи, в сряда разчистете остарели незавършени каузи и не критикувайте другите, тъй като скоро ще се окаже, че отново зависите от техни проекти или подпомагане. В петък ще се радвате на постигнатото, обаче... много изтощени. В любовта по-сериозно оценете и своята, и ролята на избраника си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР