ОВЕН (21.03 – 19.04)Напрегнато и динамично 7-дневие, затова до понеделник

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Напрегнато и динамично 7-дневие, затова до понеделник
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 – 23 октомври на Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Напрегнато и динамично 7-дневие, по тази причина до понеделник се съсредоточавате оптимално в каузи. Във вторник група Овни към този момент ще са тъкмо насочени в желанията на сътрудници и сътрудници, не към всички следва да поемат обещания за услуги. От сряда до петък сте склонни да вините близките за свои неуспехи, ненужно влошавате връзките. По-уместно е да обмислете различен проект за работа, показвайте повече нерешителност, проучвайте детайлите. Яснотата и спокойствието ще оказват помощ и за персонални неща, някои поемат нов път в живота.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Вашето 7-дневие също е задъхано, нищо чудно да доработвате и преработвате каузи, не постоянно уточнявате значими въпроси. През уикенда Телците да обясняват всеки подробност в работа, от понеделник ще търсят поддръжка на съидейници, ще се обвързват с обещания. В сряда бързате да измененията куп неща, само че сами и като в предходни дни не срещате самопризнание за напъните си. Споко, резултатът ще потвърди: упоритостите ви са оправдани, в петък преодолявате съществени спънки и има на какво да се радвате с екипа си. За персонални стремежи проявете самообладание.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Динамичен интервал, само че можете да отбраните концепциите си, без да измените на себе си. Близнаците да не се въздействат от външната видимост, дано да проучват същината на всеки въпрос. През уикенда мобилизирате и близките за каузи, следвате и непознати хрумвания, щом са положителни, на вашите идва ред в петък. В сряда си налагате ограничавания, въпреки че празнични мотиви - бол. Вие виждате спънки и ще върнете куража на сътрудници, близки, ще покажете какъв брой значимо е търпението. Необвързаните в този момент откриват забележителни шансове, а ще ги оценят чак след време.
РАК (21.06 – 21.07)
През целия интервал ще се държите на известна отдалеченост от сътрудници, познати и дори родственици. Раците са сериозни към близките, в някои случаи има и много съществени аргументи да недоволстват. Хубавото е, че от понеделник се намират и хора, които ще ви оказват помощ било с информация, било с други услуги, с цел да преборите пречките. Може дори да ви предложат доходни благоприятни условия за изява във вторник, до четвъртък бъдете нащрек с финанси,административни елементи, техника. И от комплицирани положения излизате без да губите вяра.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Периодът носи куп проблеми, към които следва да методите по-аналитично, не с страсти. През уикенда Лъвовете ще се уверят: няма труд на вятъра и както на тях им оказват помощ, по този начин и те ще върнат внимание и услуги на близки, които чакат закрилата им. В понеделник-вторник това укрепва връзки, в сряда обаче ставате по-критични. Дали сте си изяснили проблемите в екипа, в кръга си? Избягвайте разправии, в петък е значимо да имате хармонични партньорства, а вие гледате кого харесвате, кой ви ласкае. Не се налагайте на обичаните хора.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Сега е значимо да държите страстите си под надзор, неприятен консултант са. Някои Деви много се изкушават от настоятелен промени още през уикенда, в случай че проучват обстоятелствата – ще видят скрити опасности в професионални предложения, предложения за път и прочие В понеделник търсете услуги от близки, те са бавни, само че няма да ви излъжат или отклонят от определена посока. В сряда обединете напъните си и с още хора, харесват режима и стила ви на работа, търпението, с което подготвяте изяви. Критични сте към другите, само че и вие не пилейте време, нужно е за тонизиране...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Ще ви се инициативи да вървят по-бързо, а и авторитетни познати да се ангажират повече с тях, само че за момента нещата са други. Везните няма да се откажат от проекта си, и в понеделник ще търсят сътрудници и рекомендации, във вторник най-тактично ще прокарват мнение в екипи. Трудностите са си съществени, изключително финансовите, само че в сряда ще обърнете обстановката по този начин, че шефове да вземат ваша страна, сътрудници да ви оказват помощ. И техните хрумвания са положителни, възползвате ли се от взаимоотношението, резултатът ще бъде превъзходен. В любовта не се налагайте.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
През уикенда отделете време за отдих и за подготовка на идни настоятелен изяви, в случай че прецените – наложете си и по-строг режим, с цел да повишите тонуса си. Скорпионите от понеделник ще притеглят и провеждат съдружници за осъществяване на хрумвания, да заобикалят всевъзможни разправии. Във вторник внимавайте с финанси, изключително в случай че действате с сътрудници. Имате потребност от яка поддръжка, сряда и четвъртък са сложни, обаче резултатите ще ви окуражават, в петък ще разширите общуването. Сега не се оставяйте да ви води обич от пръв взор.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Период на компликации и отстъпки, наложете си сами ограничавания, които да ви подсигуряват служебно успокоение, финансова непоклатимост и положителни връзки с близки. Някои Стрелци усещат по какъв начин пречките пред проектите им се натрупат още от събота, да не бързат с решения, може да усложнят нещата. В понеделник концепциите ви са ОК, само че изчакайте подобаващи условия, във вторник не дразнете с непотребна взискателност околни. В сряда изчиствате неясноти в партньорства, укрепвате взаимоотношения. Ако има празнични мотиви – зачетете ги непретенциозно.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Това 7-дневие ви дава пауза да се порадвате на общуването с хора и природа, въпреки че няма да оставите работата си. Още през уикенда си набелязвате много задания, в понеделник ще изяснявате финансови неща. Важни са, тъй като доста Козирози ще работят с сътрудници, някои и нови сътрудници или отдалече. Имате усет за близките, ще отсеете потребните връзки, а и ще давате повече независимост за самодейност на другите, всеки способства в общото дело. В четвъртък силата ви е за цялостен екип, идват и нови предложения за печеливша изява. Любовта ви окриля.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През интервала надали ще се заемете с битови задания, проблемите са в деловата сфера. И все пак множеството Водолеи ще изберат безшумно и непретенциозно да си правят работата, в случай че шефове им възложат по-отговорни неща – ще покажат огромен професионализъм. В понеделник укрепвайте партньорства без непотребна еснафщина, във вторник търсете услуги и не налагайте мнение. После би трябвало да поддържате връзка много, само че съобразявайки се с рангове, ползи, поети обещания и т. н. Резултатите са забележителни, искреността в любовта ще ви изпълва с естетика.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Седемдневието е по-динамично, а вие – очебийно сдържани. През уикенда Рибите ще си спестят по този начин и укори, и разногласия с близки, в понеделник тактично да изяснят какво спъва начинанията им. Може да са ви обещавали услуги, само че в този момент вие можете да се справите и сами, въпреки по-бавно. От сряда преодолявате съществени компликации в работата, не е нужно да се хвалите, тя ви показва по-убедително от всевъзможни думи, пък и помагате на сътрудници, сътрудници. Петък е за дома и любовта, ще се радвате на естетика каквото и да ви поучават другите...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР