Отзвукът от скандалните изявления на бизнесмена Светослав Илчовски и последвалия

...
Отзвукът от скандалните изявления на бизнесмена Светослав Илчовски и последвалия
Коментари Харесай

Отзвукът от думите на Светослав Илчовски: Скандалът се разраства

Отзвукът от скандалните изказвания на предприемача Светослав Илчовски и последвалия взлом на депутати от ГЕРБ, които с викове прекъснаха чуването му пред парламентарната комисия по проверката на ръководството на Бойко Борисов, продължава да отеква.
Прави усещане, че разкритията за Мата Хари и кюлчетата в нощното шкафче на премиера, сбирките в някогашната резиденция на Тодор Живков Витошко Студена, за клипа със половите издевателства над предприемача Миньо Стайков в ареста, рекета от страна на политици от ГЕРБ към зърнения необут са съществена тематика единствено в онлайн издания, до момента в който националните малките екрани или въобще не се занимават с тематиката, или пропущат главните изказвания на Илчовски.
В същото време тв предаването на Сашо Диков по телевизия Евроком разгласява анонс за идно посещение на индивида, който вбеси тотално парламентаристите от ГЕРБ:
В петък, 7-и май, в „ ЕвроДикоФ “ от 20 ч:
Агробизнесменът Светослав Илчовски застава пред Стажанта със скандални елементи за:
- плейметката от спалнята с кюлчета и евро
- „ балъците “ от кръга, непосредствен до властта
- видеозаписите от следствените арести
- и... единствено Илчовски знае още какво?!
Днес с половин уста и министър председателят Бойко Борисов и разяснява мегаскандала в Народното събрание. Според него изказванията за рекет и корупция били “подгрети остарели манджи”.
“Не познавам Илчовски. Платили са на хора да излизат и да говорят”, сподели Борисов на брифинг в централата на партия ГЕРБ.
Ето и някои от мненията в обществените мрежи след изказването на предприемача пред комисията, ръководена от Мая Манолова:

Илиян Василев, някогашен дипломат в Москва:
Гледах съвещанието на комисията по проверка на ръководството на ГЕРБ и скандалните разкрития на предприемача Светослав Илчовски. Видях и нахлуването на шпиц командата на ГЕРБ за спиране на съвещанието на комисията. Познавам Борисов, методът по който нахлуха издава суматоха и разпореждане персонално от него.
В дейностите на депутатите от ГЕРБ нямаше грам политика, имаше боязън, безумен боязън, че се разкриват секрети за тяхното ръководство.
В петък шоуто продължава.
Записът с издевателствата на Миньо Стайков ще изплува. Не забравяйте какъв е генезиса на този режим - мутри и продажни служители на реда - ерго мафия.

Арман Бабикян, народен представител от "Изправи се! Мутри вън! ":
Вчера - човек описа по какъв начин се завладява бизнес, по какъв начин се изнудват проценти, по какъв начин се " задоволява " министър председател, по какъв начин се мъкнат кюлчета, какво е насилието в арестите...
Днес - малките екрани описват по какъв начин " агнетата получават коричка ", какъв брой самолета ще преминат и какъв брой души се споделят Георги...
Мъдри хора, които безусловно не са политици, описват какво е храброст в живота! Пак по малките екрани. Извисено някак си, нали?
А нещата са елементарни. Смелост е да търсиш истината. Някога ще я намериш, само че в случай че не я търсиш тя няма да довтаса сама. Интелектуалец е да спиш пред дома на " индивида ", с цел да не го убият, а не да цъкаш с език по хонорарите на запад от България. Да, може и да е неистина, само че може и да е истина. Важно е да я търсиш!
Честит празник на всички търсещи, а другите - изчакайте, да забележим какво ще стане и хуквайте в "правилната " посока.

Методи Лалов, ръководител на групата общински съветници в СОС:
Бойко Борисов в никакъв случай повече няма да ръководи. Едно от доказателствата за това е и че от ден на ден хора проговарят обществено за административния или незаконен напън, на който са били подложени от това ръководство.
Разбира се, не би трябвало да подхождаме лековерно към разказаното. Трябва да накараме държавните институции да изяснят достоверността на всяко обвиняване, което ще бъде извънредно мъчно като се има поради, че Борисов изпълни институциите с некадърници и нарушители, с цел да си обезпечи наказателна цялост.
Дори дребна част разказаното през вчерашния ден пред Народното събрание от Светослав Илчовски да е правилно прокуратурата, Министерство на вътрешните работи и ДАНС трябваше към този момент да се задействали и да му обезпечат отбрана. И трябваше да стартират следствие против Бойко Борисов, Петя Аврамова и всички останали забъркани лица.
Борисов в никакъв случай повече няма да ръководи персонално. За да изкореним обаче незаконния модел на действие на страната, открит от него, ю би трябвало да правим по този начин нужните промени в правосъдната система, в правоохранителните органи и в държавните институции.
P.S. С неспокойствие чакам днешния брифинг на Борисов по отношение на вчерашните обвинявания в изнудване. Също и конференцията на Иван Гешев.
Идват избори.

Проф. Евгений Дайнов, политолог:
Както е тръгнало, същински ще се учудя в случай че ГЕРБ съумеят да се записват за изборите.
Арест, съд, затвор. За всички тях. Няма един ненамесен.
Казах.

Стефан Гамизов:
От много време приказвам, че ни ръководят садисти и психопати, а не просто корумпирани самозабравили се мутропутинисти.
Това, което се случи през вчерашния ден в Народното събрание и разказите за полови издевателства за развлечение в телефона на Борисов, дарове от златни кюлчета и “черпенето” му полово с дами на възраст, която не се знае дали не е педофилия, всичко това е отвратително гнусно, непоносимо и нетърпимо.
11 години ни ръководи умопобъркан и хората с пари в България стоят зад него компактно дружно с диктатурата в Москва, а не малко българи не престават да упорстват да бъдат житейски изнасилвани или те да изнасилват под закрилата на този африкански путинистки режим.
Вече не е значимо по какъв начин се оказахме в Африка, а по какъв начин ще се измъкнем от Африка посред Европа?
Много хора в Брюксел и Берлин ни дължат отговори, за какво са си затваряли очите и са подкрепяли африканската тирания на Борисов. Къде са били фондациятя “Ханс Зайдел” основател на ГЕРБ и Мути Меркел с нежното “Бойко”, до момента в който той е строял за диктатурата в Москва газопроводи и се е наслаждавал на хомосексуални изнасилвания в телефона си? Къде са били, до момента в който е разсипвал живота на генерации българи?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР