Отвратителни перверзни сцени се разиграват по една от основните линия

...
Отвратителни перверзни сцени се разиграват по една от основните линия
Коментари Харесай

ИЗРОДЩИНА! Плешив чичко си го извади в автобус 280

Отвратителни перверзни подиуми се разиграват по една от главните линия на градския превоз в София - рейс 280. За казуса сигнализира Александра Димитрова в обществените мрежи, описвайки неприятната обстановка отпреди дни.

" Току-що сред спирка " Детски дом " и спирка " Спортна зала Христо Ботев " по маршрута на рейс номер 280 на мен и още две девойки се случи следното: относително невисок мъж, с тъмна коса, мустак, зелена престилка и винено мръсно яке застана тъкмо до нас, стартира да отърква половите си органи в коленете ни и дишаше тежко, до момента в който не се развиках, очевидно се уплаши и слезе от рейса. Мили дами/момичета, пазете се, тъй като има всевъзможни изверги! "

По думите на Александра всичко се случило извънредно бързо.

" Никой нямаше време да отреагира, по тази причина всички зяпаха, а въпросният господин слезе на " Спортна зала Христо Ботев ", като продължи в посока Неделята. Очевидно ние не сме първите, на които го прави този номер, нека единствено не се случи на някое детенце след учебно заведение! ", прибавя пострадалата.

Публикацията бързо притегли вниманието, изключително на живеещите в Студентски град девойки. " Едно време това беше постоянно в 280! Ужас! Но като му се развикате, ще се изплаши и избяга ", разяснява друга свидетелка на извратените дейности.

В полемиката се включва и трета жена, която твърди, че също е била жертва на същия извратеняк със зелената престилка.

" Случи ми се същото предходната седмица. Мислех, че си фантазирам, само че щях да се кача на момчето, което седеше до мен, а тоя продължаваше да се бута, с огромен шкембак и нещо зелено беше ", разказва сцената дамата.

А друга дама добави: " На мен ми се случи същото. Качи се от спирката в квартал " Дървеница ", застана до мен и почна да се бута и търка. Изпищях и го смъкнаха. Мъжът е топчест, има коремче, почти плешив. Надявам се полицията да вземе ограничения ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР